Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#844085 Να σαν το χρωμα της ζαντας στο "αμαξι" που μολις ποσταρισε ο Γκοβους δηλαδη. Αν βρεις μαλιστα και την ολοιδια, εισαι αρχοντας :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
George_Prix έγραψε:Να σαν το χρωμα της ζαντας στο "αμαξι" που μολις ποσταρισε ο Γκοβους δηλαδη. Αν βρεις μαλιστα και την ολοιδια, εισαι αρχοντας :thumbsup:

προτιμώ να πάρω Tesla, μα τη μπαναγια
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Govus έγραψε:George_Πρηξ, μπορείς πάντα να με κάνεις πλοκ :s_bye ...

Ποτε δεν κανω κανεναν μπλοκ. Ενδιαφερομαι να διαβασω την αποψη του αλλου, ακομα κι αν διαφωνω με αυτην :s_howdy
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Giuseppe Busso έγραψε:
George_Prix έγραψε:Να σαν το χρωμα της ζαντας στο "αμαξι" που μολις ποσταρισε ο Γκοβους δηλαδη. Αν βρεις μαλιστα και την ολοιδια, εισαι αρχοντας :thumbsup:

προτιμώ να πάρω Tesla, μα τη μπαναγια

Περα απο την πλακα, καμια ζαντα σε τετοιο χρωμα δε θα σου αρεσε? Βασικα για αυτο ειπα "ανθρακι" απο την αρχη, γιατι το τιτανιο το εχω δει σε διαφορες αποχρωσεις. Πολυ κοντα σε ασημι, πολυ κοντα σε μαυρο ή ακομα και με τζουρα απο μπλε χρωμα κτλ... Προσωπικα σε ασημι αμαξι θα μου αρεσε πολυ ζαντα σε ανθρακι/γκρι αποχρωση :s_dunno

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#844109 Εικόνα
https://www.veloceclassic.com/fiat-5ooc ... eeler.html
Άβαταρ μέλους
By g8777
dimviii έγραψε:Εικόνα
https://www.veloceclassic.com/fiat-5ooc ... eeler.html

Εχουν κανει φοβερη δουλεια τα Ιταλα στον τριτο αξονα και αυτο περναει προς τα εξω.

:s_sarcastic
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
Giuseppe Busso έγραψε:Τι χρώμα ζάντες θα πήγαιναν σε εμένα; κλασικό ζαντί, που λέω εγώ, μαύρες ή καμιά μπρονζέ;

Όχι μαύρες. Λίγο πιο σκούρες από το αυτοκίνητο.
Άβαταρ μέλους
By Zorz
g8777 έγραψε:Εχουν κανει φοβερη δουλεια τα Ιταλα στον τριτο αξονα και αυτο περναει προς τα εξω.

:s_sarcastic

Είναι τόσο στριφτερό που σηκώνει πίσω εσωτερικό τροχό ακόμα και σταματημένο.

Εικόνα

Η auto φωτογραφία της ημέρας