red_monster έγραψε:soch έγραψε:Τι σχέση έχουν αυτά που αναφέρει ο πιπίνος (και τα οποία είναι τραγικά λάθη που ευτυχώς δεν κόστισαν) με το αν είναι καλός ή κακός εκπαιδευτικός;
Άλματα λογικής, μόνο και μόνο για να προκαλέσουν...
Άνθρωπος που είναι τόσο εκτός πραγματικότητας πως μπορεί να είναι καλός επαγγελματίας (εκτός αν μιλάμε για ζωγράφους κλπ που είναι από τη φύση τους λίγο "geia sou maria" ) ?
Εκτός πραγματικότητας γιατί; Εννοείς ότι δεν γίνεται να κάνω το ταξίδι Αθήνα - Θεσσαλονίκη σε τόσο χρόνο; Και το λες σε εμένα αυτό... Ωραία... Στο άλλο forum, κάποιος, μετά από εμένα, ανέφερε ότι το έκανε τον ίδιο περίπου χρόνο (δεν θυμάμαι ακριβώς πόσο) με ένα Corolla 1.4. Εκεί γίνεται και αυτός είναι εντός πραγματικότητας; Και γιατί δεν έγινε επίθεση σε αυτόν τότε, αλλά μόνο σε εμένα;
Πάμε παρακάτω τώρα. Θεωρείς ότι επειδή, κατά τη γνώμη σου, το ταξίδι Αθήνα - Θεσσαλονίκη δεν γίνεται σε 3,5 ώρες με αυτοκίνητο 1.4 (θυμήσου ότι μόλις σου ανέφερα και 2ο οδηγό που το έκανε, στο ίδιο forum) είμαι κακός Καθηγητής; Δηλαδή, έστω ότι λέω ψέματα (που δεν λέω, αλλά ας το δεχτώ), αυτό σημαίνει ότι δεν ξέρω τη Φυσική που διδάσκω; Και όλοι όσοι με εξέτασαν (δηλαδή 54 μαθήματα στη Σχολή, 28 στο μετ/κο + το διδ/κο + ΑΣΕΠ) ήταν λάθος και εσύ επειδή κάτι δεν σου κολλάει με τους χρόνους μπορείς να με κρίνεις... Πολύ ωραία. Το ίδιο ισχύει και για τους άλλους ή μόνο για εμένα; Ο Panosss δηλώνει δημόσια ότι είναι κλέφτης της εφορίας. Είναι δυνατόν να είναι καλός επαγγελματίας; Ο kacey γράφει τα δικά του και τραβάει κάθε φορά τον ΚΟΚ από τα μαλλιά. Άρα κακός επαγγελματίας. Ο Χρήστος Λάππας που δεν ήξερε με πόσους βουλευτές υπερ βγαίνει ο ΠτΔ είναι ΚΑΙ αυτός κακός Καθηγητής, επειδή είναι εκτός πραγματικότητας; Νομίζω ότι κάπου το παρατραβάτε το θέμα, πιθανόν λόγω μόδας και μόνο (ή και οδηγιών για τις οποίες δεν γράφω γιατί θα δεχθώ ποινή).
Ευχαριστώ.
Οι απαντήσεις χρηστών ίσως περιέχουν διαστρεβλώσεις
Το κανάλι μου στο YouTube:
https://www.youtube.com/user/pipinos1976/videos
Προσωπική επικοινωνία:
http://www.forum.odigein.com

Καθότι σχετικά νεαροί όλοι τότε (πριν καμιά 10αρια χρόνια) και χωρίς παιδιά, σκυλιά, γατιά, σταματάγαμε μόνο για βενζίνη, πήγαμε κατευθείαν για μπουγάτσες μόλις φτάσαμε

Συγνωμην αλλα γιατι μου φαινεται οτι το πηρες προσωπικα; Ισα ,ισα στον μονον που αναφερθηκα και μαλιστα ΑΡΝΗΤΙΚΑ ησουν εσυ.....Δεν καταλαβαινω το λογο που εγραψες το παραπανω ποστ μιας και ΔΕΝ σε φορτωσα με καμια απο αυτες τις κατ'εμε ιδιαιτεροτητες......