.
Renault Clio II phase2 1.4 2001-2009
VW Golf 1.4TSi 122 DSG 2009-2013
Renault Clio IV 1.5DCi 2014-
Mazda MX-5 NB 1.6('00) 2016-
Nikos! έγραψε:Το οδήγησα το 18d x1. Καλό είναι, δε ξέρω πως πάει το q3.
Ωραίο στο δρόμο με τη κλασσική BMWδοαισθηση. Θα το χαρακτήριζα σβελτο, τουλάχιστον έτσι το κάνει να φαίνεται το αυτόματο σασμαν.
Πάντως ταξιδεύει πιο άνετα και ήσυχα από τα παλιά μου BMW και από χώρους νομίζω είναι καλύτερο από το q3.
< >
Anonymous Founder έγραψε:Nikos! έγραψε:Το οδήγησα το 18d x1. Καλό είναι, δε ξέρω πως πάει το q3.
Ωραίο στο δρόμο με τη κλασσική BMWδοαισθηση. Θα το χαρακτήριζα σβελτο, τουλάχιστον έτσι το κάνει να φαίνεται το αυτόματο σασμαν.
Πάντως ταξιδεύει πιο άνετα και ήσυχα από τα παλιά μου BMW και από χώρους νομίζω είναι καλύτερο από το q3.
< >
Μου κάνει εντύπωση που σου άρεσε και που λες πως έχει την σωστή αίσθηση.
Επί της ουσίας είναι μια πιο ψηλή σειρά 2 και μιλώ για το πολυμορφικό με την εμπρός κίνηση και όχι την coupe.
Δεν την έχω οδηγήσει και δεν ξέρω. Ούτε πρόκειται βέβαια, στην BMW είμαι και για την πίσω κίνηση, αυτές τις ανοησίες ας τις πουλήσει σε άλλο κοινό.
Anonymous Founder έγραψε:Nikos! έγραψε:Το οδήγησα το 18d x1. Καλό είναι, δε ξέρω πως πάει το q3.
< >
Μου κάνει εντύπωση που σου άρεσε και που λες πως έχει την σωστή αίσθηση.
Επί της ουσίας είναι μια πιο ψηλή σειρά 2 και μιλώ για το πολυμορφικό με την εμπρός κίνηση και όχι την coupe.
Δεν την έχω οδηγήσει και δεν ξέρω. Ούτε πρόκειται βέβαια, στην BMW είμαι και για την πίσω κίνηση, αυτές τις ανοησίες ας τις πουλήσει σε άλλο κοινό.
Anonymous Founder έγραψε:Εγώ θεωρώ την σειρά 1 πολύ καλύτερη περίπτωση. Ίδιοι χώροι πάνω κάτω, καλύτερες επιδόσεις, καλύτερη τιμή, πιο σπορ, και πάνω απ' όλα πίσω κίνηση.
Δεν βλέπω κανένα λόγο να κοιτάξω την Χ1, ειδικά αν σκεφτείς πως οι βασικές εκδόσεις δεν είναι 4κίνητες.
Anonymous Founder έγραψε:Δεν λέω πως είναι οι ίδιοι, αλλά δεν θα αγόραζα αυτό το πράγμα για λίγους χώρους παραπάνω.
Η παλιά Χ1 ήταν πισωκίνητη, η καινούρια όχι.
Μπορεί να κάνω λάθος για τους χώρους όπως λες, αλλά δεν κάνω λάθος για το αυτοκίνητο: είναι ένα χάλι και δεν βλέπω λόγο να το προτιμήσω ποτέ.
Anonymous Founder έγραψε:Εγώ θεωρώ την σειρά 1 πολύ καλύτερη περίπτωση. Ίδιοι χώροι πάνω κάτω, καλύτερες επιδόσεις, καλύτερη τιμή, πιο σπορ, και πάνω απ' όλα πίσω κίνηση.
Δεν βλέπω κανένα λόγο να κοιτάξω την Χ1, ειδικά αν σκεφτείς πως οι βασικές εκδόσεις δεν είναι 4κίνητες.
Scotch έγραψε:Ταβάνι τα 45.000 € (όσο πιο κοντά σ' αυτό το ποσό, μιας και από εκεί και κάτω χάνονται τα χρήματα) και τα 1.800cc. Θα είναι με χρονομίσθωση, οπότε αξιοπιστία και τιμή μεταπώλησης είναι αδιάφορα. Υποψήφια: Q3, Citroen DS5, Honda hrv, BMW x1, mini countryman. Καμία άλλη πρόταση στην ίδια κατηγορία με τα προηγούμενα;
Να έχει καλό αυτόματο, να είναι σβέλτο, ψηλό, πλούσια εξοπλισμένο και σχετικά μαζεμένο σε διαστάσεις.
< >
Scotch έγραψε: η 18d μήπως είναι 2lt;
< >

Δεν καταργώ το έργο της αδράνειας. Καταργώ την ανε[…]
Η πρώτη είναι :lipsealed: :inlove: Ζούν ανάμεσ[…]
https://i.postimg.cc/dQ2ksQfX/IMG-202[…]
Μπορεί να μην ενδιαφέρει κάποιους θεατές Αλλά αν […]
Όλοι κάνανε standing start και ο Μαξ έκανε rollin[…]