Γενικά αυτοκινητιστικά θέματα
Άβαταρ μέλους
By bill33
Dimitris_P έγραψε:Γιατί μωρέ στα Λονδίνα βγάζει απόδειξη; Το 1€ μάλλον είναι για προέγκριση/ελάχιστη δέσμευση

Σε λεωφορείο που έπαιρνα στο Cambridge έβγαζε.
Αν και στην Αγγλία η απόδειξη γενικότερα δεν είναι απαραίτητη να εκδοθεί όπως στην Ελλάδα.
Ναι το 1€ για προέγκριση είναι.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#887000 Στο Λονδίνο αν κάνεις πάνω από 3-4 διαδρομές φτάνεις στο μέγιστο οπότε δεν χρεώνει παραπάνω. Οπότε σου βάζει μια αρχική προέγκριση αλλά περιμένει να κλείσει η μέρα για να μετρήσει πόσα λεωφορεία πήρες και να σε χρεώσει ανάλογα.
Άβαταρ μέλους
By Serf
#894049 Έπειτα από 70 χρόνια αποσύρονται τα τρόλεϊ από τους δρόμους της Αθήνας - Zougla https://share.google/DwYHdJfGptEs78U9c
Άβαταρ μέλους
By edmond
#894058 Λογικότατη κίνηση.
Εφόσον φέραμε ηλεκτρικά λεωφορεία και αφού έχουν δοκιμαστεί εδώ και κανά χρόνο ξέρωγω, δεν υπάρχει κανένας λόγος να υπάρχει το κινητό αυτό εμπόδιο που λέγεται τρόλει. Και μαζί προφανώς το ξήλωμα εκατοντάδων κολονών που στηρίζουν χιλιόμετρα καλωδίων.
Έχω μεγαλώσει με δαύτα, καθώς συνδέουν την γειτονιά μου με την Αθήνα (δρομολόγιο 21), έχω προλάβει τα παλιά, τα χοντροκομένα τα κίτρινα.
Χαρακτηριστικά αργοκίνητα, αν έπρεπε κιόλας να πάρουν καμιά στροφή, κλάφτα Χαράλαμπε. Για να περασουν την γέφυρα του Γ' νεκροταφείου, έκαναν 2-3' για πρπ 200m.
Τους τελευταίους μήνες είχε περάσει από το μυαλό μου μια τέτοια κίνηση, ελέω των ηλεκτρικώνε. Ώρες ώρες μάλιστα, σκεφτόμουν μη και το τρενάρουν εξαιτίας κανά συνδικαλιστή εργατοπατέρα που θέλει το...καλό της επιχείρησης.
Άβαταρ μέλους
By Serf
#894063 No10 (?) απο νέα Σμύρνη προς κέντρο Αθήνας με τη μητέρα ή τη γιαγιά για να πάμε στο κατάστημα της τελευταίας...

Αναμνήσεις!!
Άβαταρ μέλους
By bill33
#894068 Μια φορά έχω μπει σε τρόλει ,αυτά τα πορτοκαλοκίτρινα.
40 χρόνια πριν με την γιαγιά απο Κολωνό που έμενε τότες σε κάτι φίλες της απο την Αιγυπτο να δείξει τον εγγονό.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#894079 εχω μπει σε τετοιο μαρκας alfa romeo. :svivhaha:
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#901822 Έψαχνα μια ώρα το θέμα με ΜΜΜ ή Μ.Μ.Μ. Αν μπορεί να προστεθεί στον τίτλο...

Θα κλείνουν λέει νωρίτερα για εργασίες 5G
https://www.newsit.gr/ellada/metro-nori ... u/4594042/

Τι σχέση έχει το 5G με τη λειτουργία των συρμών; Φοβούνται μην ενοχλήσουν κάποιον περίεργο κατά τη διάρκεια των εργασιών;
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Dimitris_P έγραψε:Έψαχνα μια ώρα το θέμα με ΜΜΜ ή Μ.Μ.Μ. Αν μπορεί να προστεθεί στον τίτλο...

Θα κλείνουν λέει νωρίτερα για εργασίες 5G
https://www.newsit.gr/ellada/metro-nori ... u/4594042/

Τι σχέση έχει το 5G με τη λειτουργία των συρμών; Φοβούνται μην ενοχλήσουν κάποιον περίεργο κατά τη διάρκεια των εργασιών;

Βαζουν κεραιες μεσα στις σηραγγες, αλλαζουν και τις γραμμες, εν λειτουργια δεν γινεται
Άβαταρ μέλους
By Zorz
PaNick67 έγραψε: αλλαζουν και τις γραμμες, εν λειτουργια δεν γινεται

Πώς δεν γίνεται;

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By ambient
PaNick67 έγραψε:Βαζουν κεραιες μεσα στις σηραγγες, αλλαζουν και τις γραμμες, εν λειτουργια δεν γινεται

Μεγάλο κάψιμο να δουλεύουν τα κινητά μέσα στους συρμούς. Θα έχω τον κάθε καμένο δίπλα μου να μιλάει ή να doomscroλάρει με το ηχείο στη διαπασών, όπως γίνεται στον ηλεκτρικό :s_hang