Τα μοντέλα των κατασκευαστών που οι χρήστες επέλεξαν να έχουν χωριστή ύπαρξη!
Άβαταρ μέλους
By Pitt
chrismarine έγραψε:Πριν 3 μέρες έμεινα από μπαταρία και έγινε αντικατάσταση με ίδια καινούρια 64 ah 640a exide, εκτός αυτού σε αυτήν την περίπτωση δεν βγαίνει το abs εκτός, μόνο το esp και τα σχετικά

Το πιθανότερο είναι να έχει πρόβλημα κάποιος αισθητήρας του ABS. Ο κωδικός σφάλματος θα σε καθοδηγήσει.
Άβαταρ μέλους
By drdino
#419131 Όλα μπορούν να βγουν εκτός αν η μπαταρία είναι ψόφια. Ακόμα συνεχίζει να υπάρχει το σφάλμα; Anyway, διαγνωστικό χρειάζεται.
Άβαταρ μέλους
By Arrow
#419133 Μήπως προσπάθησε κάποιος να κλέψει το αμάξι?

< A3003 >
Άβαταρ μέλους
By chrismarine
#419167 Το έγραψα και πριν ή μπαταρία είναι καινούργια 4 ημερών, το πρόβλημα παρουσιάστηκε on the road δλδ ξαφνικά εν κινήσει
Άβαταρ μέλους
By Pitt
chrismarine έγραψε:Το έγραψα και πριν ή μπαταρία είναι καινούργια 4 ημερών, το πρόβλημα παρουσιάστηκε on the road δλδ ξαφνικά εν κινήσει

Νομίζω ότι το "Όλα μπορούν να βγουν εκτός αν η μπαταρία είναι ψόφια" του drdino ήταν απάντηση στο "σε αυτήν την περίπτωση δεν βγαίνει το abs εκτός, μόνο το esp και τα σχετικά" που είπες.
Άβαταρ μέλους
By chrismarine
#419288 Αφού το έσβησα και ξαναεβαλα, δεν εμφανίζεται η βλάβη, έκανα και μια σχετική διαδρομή με δοκιμές ενεργοποιησης abs!, όλα μια χαρά, απλά με ανησυχεί η βλάβη καθώς δεν έχει ξανασυμβει και με αυτά που έχω ακούσει γενικά μου δημιουργεί ανασφάλεια!
Άβαταρ μέλους
By drdino
#419290 Διαγνωστικό για ανάγνωση βλάβης.

Το αμάξι είναι Eu5; Αν ναι, η καινούρια μπαταρία δηλώθηκε;
Άβαταρ μέλους
By chrismarine
#419299 Ναι eur 5 156hp, Όχι δεν την δηλωσα στο διαγνωστικό, και δεν έχω προλάβει να το τσεκάρω!
Άβαταρ μέλους
By billis100
#421030 Σερβις γενναιο .Τα συνηθη λαδια φιλτρα μπουζι συν αλλαγη βαλβολινης σαζμαν συν ζυγοσταθμιση συν δισκοπλακες μπροστα συν τακακια και κατι ψιλολογια 390 εουρος .Φυσιολογικη τιμη .
Το καλυτερο : ρωτησα ποσο κοστιζει το διαχωριστικο του πορτ μπαγκαζ .Το αφηνω στη φαντασια σας .
Άβαταρ μέλους
By Pitt
billis100 έγραψε:Σερβις γενναιο .Τα συνηθη λαδια φιλτρα μπουζι συν αλλαγη βαλβολινης σαζμαν συν ζυγοσταθμιση συν δισκοπλακες μπροστα συν τακακια και κατι ψιλολογια 390 εουρος .Φυσιολογικη τιμη .

Τιμή αντιπροσωπείας Βασίλη;

Το καλυτερο : ρωτησα ποσο κοστιζει το διαχωριστικο του πορτ μπαγκαζ .Το αφηνω στη φαντασια σας .

Μάλλον εννοείς το πτυσσόμενο καπάκι (εταζέρα) του πορτμπαγκάζ που είναι "τσουχτερό". Περίπου 300€ καινούριο και λιγότερο από τα μισά μεταχειρισμένο. Αν εννοείς την μεγάλη τάβλα, κάπου στο 50άρικο.
Άβαταρ μέλους
By Karembe78
#422934 Καλησπερα...αν και το αμαξι δεν μου καιει λαδια πια λιπαντικα προτεινεται να εχω μαζι μου σε περιπτωση αναγκης...κατοχος 1.6 turbo...ευχαριστω
Άβαταρ μέλους
By dstou
#422936 Αυτά που έχει μέσα η μηχανή από το σέρβις στο συνεργείο.
Άβαταρ μέλους
By Karembe78
#422940 Δεν θυμαμαι ποια μου εβαλε τελευταια φορα αν και νομιζω ηταν τα total...εσυ ποια προτεινεις;ευχαριστω
Άβαταρ μέλους
By Pitt
Karembe78 έγραψε:Δεν θυμαμαι ποια μου εβαλε τελευταια φορα αν και νομιζω ηταν τα total...εσυ ποια προτεινεις;ευχαριστω

Αν δεν θυμάσαι, ρώτα τον, ή άνοιξε το βιβλίο του σερβις και δες τι σου έβαλε.
Σημασία δεν έχει τι προτείνουμε εμείς, αλλά ο κατασκευαστής.
Γενικώς μιλώντας η Peugeot συνιστά Total 5W-30 ή 0W-30. Αναφέρονται λεπτομερώς στο βιβλιαράκι.
Άβαταρ μέλους
By Karembe78
#422943 Καλα στο βιβλιο σερβις κανενας δεν γραφει.θα τον ρωτησω οκ ευχαριστω