Τα μοντέλα των κατασκευαστών που οι χρήστες επέλεξαν να έχουν χωριστή ύπαρξη!
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#297222 Αποτυχια του οδηγου βλεπω, οχι του αυτοκινητου.

< >
Άβαταρ μέλους
By cyberguy
REALZEUS έγραψε:Αποτυχια του οδηγου βλεπω, οχι του αυτοκινητου.

< >

φαίνεται ξεκάθαρα ότι γύρισε σε FWD γιαυτο και έφυγε έτσι άτσαλα. Φαίνεται καλύτερα απο το δεύτερο βίντεο
Άβαταρ μέλους
By IKE
#297278 Δεν χρειάζεται να "γυρίσει" κάτι, λογική συμπεριφορά είναι για τέτοιο σύστημα.

Λογικό είναι επίσης να μην "δουλέψει" σε αριστερή ανηφορική στροφή (γενικά σε ανηφορική στροφή με κλίση προς το εσωτερικό) ---> :shifty: :shifty: :shifty:

ΥΓ. Μου κάνει μεγάλη εντύπωση το ΣΟΚ εκατέρωθεν για το που βρίσκεται το κεντρικό διαφορικό στο EVO, υπάρχει κάποιο μοντέλο δρόμου (όχι αγωνιστικό) με 4κίνηση και εγκάρσιο κινητήρα που ΔΕΝ είναι έτσι? Τροφή για σκέψη.
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
#297301 Tyrese earn that paycheck εισαι και εσύ.

< >
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
cyberguy έγραψε:
REALZEUS έγραψε:Αποτυχια του οδηγου βλεπω, οχι του αυτοκινητου.

< >

φαίνεται ξεκάθαρα ότι γύρισε σε FWD γιαυτο και έφυγε έτσι άτσαλα. Φαίνεται καλύτερα απο το δεύτερο βίντεο

Με τα 4 έφυγε. Κλασσική περίπτωση υπερβολικού γκαζιού/ταχύτητας.
Άβαταρ μέλους
By dimik
IKE έγραψε:
mirage έγραψε:https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=MbPdW1_ZMNQ

Αυτό είναι ένα απο τα σημαντικότερα βίντεο αυτοκινητιστικού περιεχομένου στην ιστορία της ανθρωπότητας.

Mετά από αυτό όμως :rtfm:

Άβαταρ μέλους
By italakias
#297377 Δυο κουβαδες σερνονταν με 2η σχεση και εφυγαν απο τον δρομο. :s_sarcastic
Εν τω μεταξυ το τζααααζζ της χοντα,κυριλε .
Ουστ.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#297406 Εν τω μεταξύ το βίντεο με το RS που υποστρέφει έγινε private :shifty:
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
Nikos! έγραψε:Εν τω μεταξύ το βίντεο με το RS που υποστρέφει έγινε private :shifty:

Nομίζω είναι κάποιου είδους περιορισμός της Google. Δηλαδή αφήνει τα video να παραμένουν public, σε όσους έχουν συμπληρώσει 3 διαφορικά και άνω.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Giuseppe Busso έγραψε:
Nikos! έγραψε:Εν τω μεταξύ το βίντεο με το RS που υποστρέφει έγινε private :shifty:

Nομίζω είναι κάποιου είδους περιορισμός της Google. Δηλαδή αφήνει τα video να παραμένουν public, σε όσους έχουν συμπληρώσει 3 διαφορικά και άνω.

+1 εγω το βλεπω.
Άβαταρ μέλους
By elvet
dimviii έγραψε:
Giuseppe Busso έγραψε:

+1 εγω το βλεπω.

Εγώ πάλι όχι :( μήπως να αρχίσω να ψάχνω το κεντρικό μου;;;
Άβαταρ μέλους
By drdino
dimik έγραψε:
Mετά από αυτό όμως :rtfm:

Με χαλάει απίστευτα που τόσα χρόνια που κυκλοφορεί το συγκεκριμένο βίντεο δεν έχουμε μάθει κάτι παραπάνω. :(