Τα μοντέλα των κατασκευαστών που οι χρήστες επέλεξαν να έχουν χωριστή ύπαρξη!
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#254133 Δώστο μου ρε κουλομαρία την επόμενη φορά να δεις πως γυρνάει και με 150 ψωριάρικα... :iconcool: :innocent: :lol:

:inlove: :inlove: :inlove: Μαρκουλίνο
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
#254149 Aν θα ειναι σαν το D της Giulietta, μια χαρα χαλαρο ειναι το ESP, σε αφηνει να γλυστρησεις και λιγο παραπανω απ' οσο χρειαζεται για να μπει η μουρη μεσα...Συν του οτι προκειται πλεον για ενα μεγαλυτερο αυτοκινητο, με οτι αυτο συνεπαγεται σε στενο στροφιλικι που συνηθως εχουμε στα μερη μας...

Εμενα με χαλαει λιγο αυτη η μοδα με τα ηλεκτρικα χειροφρενα... :sorry:
Άβαταρ μέλους
By markvag
vagmag έγραψε:γιατί να μην υπάρχει επιλογή να βγει ;;;

Δείχνει την άποψη που έχει η εταιρεία για τον μέσο πελάτη της... :rtfm: και το αμάξι που έφτιαξε... :rtfm:

@realzeus: :inlove: στο δικό μου, αν δεν το βγάλεις τελείως το ηλεκτρονικό μαλακιστήρι, θα μείνεις με την #$^τσα στο χέρι... :lol:
Άβαταρ μέλους
By nass
#254250 Η άποψη που έχει η εταιρεία για τον πελάτη της, που αγοράζει ένα οικογενειακό σεντάν με ντίζελ κινητήρα, δηλ. το εισαγωγικό μοντέλο, είναι σωστή.
Άβαταρ μέλους
By markvag
#254413 Αν η ALFA ROMEO δεν εμπιστεύεται τους πελάτες της (ή τα αυτοκίνητά της :shifty: ) να κουμαντάρουν το αμάξι τους όταν ΗΘΕΛΕΜΕΝΑ πατήσουν ένα κουμπάκι, γιατί γούσταραν να κάψουν και λίγο λαστιχάκι (που θα γίνει στο 0,0001% των περιπτώσεων) ένα πισωκίνητο ΣΠΟΡ σεντάν, τότε να το χέσω το cuore sportivo και το στρίψιμο και τις λοιπές βλακείες... Ας βγάλουν ένα Auris με τον θυρεό, να τελειώνουμε. :rtfm: :lol:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#254416 κατσε να σχολασει ο Μπουσος και θα σε σενιαρει.
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης

Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
markvag έγραψε:
REALZEUS έγραψε:Πρώτη δοκιμή από το CAR και... πεντάστερη η Giulia!!! :yahoo:

http://www.carmagazine.co.uk/car-review ... 16-review/

carmagazine έγραψε:You can’t switch the ESP out

:thumbsdown: :thumbsdown: :thumbsdown: :thumbsdown: :thumbsdown:

Mε την εξαίρεση της τετράφυλλης...

Μεγάλο :s_no από εμένα... quore sportivo my ass... :tomato:

ΈΝΑ ΓΑΜΩΚΟΥΜΠΙ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ @#%!#$&!ε!^!# :rant: :rant:

dimviii έγραψε:κατσε να σχολασει ο Μπουσος και θα σε σενιαρει.

:shifty: :shifty: :shifty: :shifty: :shifty: :shifty:

Στο Race απενεργοποιείται το ESC όπως δηλαδή ονομάζει η Alfa το ESP.
Στο Dynamic όχι, αν και τα όρια του είναι πολύ υψηλά ήδη σε αυτή τη ρύθμιση.
Απλά στο Race υπάρχει μια failsafe ρύθμιση που όταν οι αισθητήρες του CDC "Chassis Domain Control" μετρήσουν μια μη φυσιολογική απότομη επιβράδυνση μπορεί να ενεργοποιήσουν το ESC. Αυτό δεν ξέρω όμως βάσει ποιων αλγορίθμων είναι ρυθμισμένο. Προφανώς μιλάμε για αντίδραση πανικού.
Το CDC το έχει μέχρι στιγμής η Quadrifoglio αλλά σύντομα θα είναι δυνατό να το έχει οποιαδήποτε αγοράζοντας το Performance Pack.
Το Performance Pack περιλαμβάνει μηχανικό διαφορικό Torque Vectoring, ενεργητική ανάρτηση και σηματάκι Q2 πίσω, ενώ στις εκδόσεις με αυτόματο κιβώτιο περιλαμβάνει και τα paddle αλουμινίου.
Το CDC θα είναι στάνταρ στις τετρακίνητες εκδόσεις Q4.
Άβαταρ μέλους
By nass
markvag έγραψε:Αν η ALFA ROMEO δεν εμπιστεύεται τους πελάτες της (ή τα αυτοκίνητά της :shifty: ) να κουμαντάρουν το αμάξι τους όταν ΗΘΕΛΕΜΕΝΑ πατήσουν ένα κουμπάκι, γιατί γούσταραν να κάψουν και λίγο λαστιχάκι (που θα γίνει στο 0,0001% των περιπτώσεων) ένα πισωκίνητο ΣΠΟΡ σεντάν, τότε να το χέσω το cuore sportivo και το στρίψιμο και τις λοιπές βλακείες... Ας βγάλουν ένα Auris με τον θυρεό, να τελειώνουμε. :rtfm: :lol:

Γιατί να εμπιστεύεται τους πελάτες της, που αγοράζουν ένα οικογενειακό σεντάν με εισαγωγικό ντίζελ κινητήρα (διότι "σπορ" με ντίζελ 150 ίππων, σόρι, δεν υπάρχει), ότι ξέρουν πως να "κάψουν λαστιχάκι", χωρίς να καταλήξουν στου χαντάκ ?
Οι πελάτες της αυτοί στις ΗΠΑ, αν συμβεί το μοιραίο, θα την πάνε στα δικαστήρια ζητώντας αποζημιώσεις εκατομμυρίων. Ή, στην καλύτερη περίπτωση, θα τους πληρώνει εγγύηση ημιαξόνια, συμπλέκτες και διαφορικά και "αυτές οι alfa χαλάνε :thumbsdown: μια ζωή τα ίδια :help: "
Μια εταιρεία έχει περισσότερες παραμέτρους να λάβει υπόψη της, από το πως θα επιτρέψει στον κάθε wannabe Hamilton να "κάψει λαστιχάκι".
Ασε που μπορεί μια χαρά να "καίει λαστιχάκι" χωρίς να απενεργοποιείται τo ESP οπότε η κριτική "δεν απενεργοποιείται το ESP" είναι πρόωρη -εδώ υπάρχουν και άλλα πχ. VW που πριν κυκλοφορήσουν μαθαίνουμε από τα press kit ότι "απενεργοποιείται" αλλά όταν τα οδηγήσουμε μαθαίνουμε ότι μια χαρά ζωντανεύει μόνο του.
Άβαταρ μέλους
By markvag
#254537 Αν το δεχτούμε για τον ντήζελ, για τον δίλιτρο τούρμπο με τα 280;;;;

Γιατί μέχρι στιγμής δυνατότητα απενεργοποίησης έχει μόνο η τετράφυλλη...
Άβαταρ μέλους
By nass
#254540 Λέω να περιμένουμε για να δούμε.
Εσύ αν είχες την QV πιστεύεις ότι θα ΕΠΡΕΠΕ να απενεργοποιείται το ESP ? Για το δικό σου αυτοκίνητο. Με άλλα λόγια, "το έχεις" για 510 άλογα πίσω ?
Άβαταρ μέλους
By markvag
nass έγραψε:Λέω να περιμένουμε για να δούμε.
Εσύ αν είχες την QV πιστεύεις ότι θα ΕΠΡΕΠΕ να απενεργοποιείται το ESP ? Για το δικό σου αυτοκίνητο. Με άλλα λόγια, "το έχεις" για 510 άλογα πίσω ?

Εγώ δεν θα έπαιρνα την QV γιατί δεν τα έχω τα 510 άλογα. :lol: Δεν το έχω δοκιμάσει βέβαια, αλλά δεν είμαι και πολύ αισιόδοξος... :lol: :lol: :oops:

Αυτό που λέω είναι να υπάρχει η δυνατότητα. :rtfm:

Αυτοί που δεν θα ξέρουν τη διαφορά FWD με RWD (και είναι η συντριπτική πλειοψηφία), ούτως ή άλλως δεν θα το αγγίξουν το κουμπάκι. Αλλά (ιδίως αν θέλεις τα αυτοκίνητά σου να απευθύνονται σε οδηγούς που νιώθουν λίγο παραπάνω ή νομίζουν πως νιώθουν τι εστί οδήγηση) δεν μπορείς να μην δίνεις τη δυνατότητα να στείλεις τα ηλεκτρονικά για ύπνο. :rtfm: