Μαρκουλίνο
Μαρκουλίνο
vagmag έγραψε:γιατί να μην υπάρχει επιλογή να βγει ;;;
και το αμάξι που έφτιαξε...
στο δικό μου, αν δεν το βγάλεις τελείως το ηλεκτρονικό μαλακιστήρι, θα μείνεις με την #$^τσα στο χέρι...

) να κουμαντάρουν το αμάξι τους όταν ΗΘΕΛΕΜΕΝΑ πατήσουν ένα κουμπάκι, γιατί γούσταραν να κάψουν και λίγο λαστιχάκι (που θα γίνει στο 0,0001% των περιπτώσεων) ένα πισωκίνητο ΣΠΟΡ σεντάν, τότε να το χέσω το cuore sportivo και το στρίψιμο και τις λοιπές βλακείες... Ας βγάλουν ένα Auris με τον θυρεό, να τελειώνουμε.

markvag έγραψε:REALZEUS έγραψε:Πρώτη δοκιμή από το CAR και... πεντάστερη η Giulia!!!![]()
http://www.carmagazine.co.uk/car-review ... 16-review/carmagazine έγραψε:You can’t switch the ESP out
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mε την εξαίρεση της τετράφυλλης...
Μεγάλοαπό εμένα... quore sportivo my ass...
ΈΝΑ ΓΑΜΩΚΟΥΜΠΙ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ @#%!#$&!ε!^!#![]()
dimviii έγραψε:κατσε να σχολασει ο Μπουσος και θα σε σενιαρει.
markvag έγραψε:Αν η ALFA ROMEO δεν εμπιστεύεται τους πελάτες της (ή τα αυτοκίνητά της) να κουμαντάρουν το αμάξι τους όταν ΗΘΕΛΕΜΕΝΑ πατήσουν ένα κουμπάκι, γιατί γούσταραν να κάψουν και λίγο λαστιχάκι (που θα γίνει στο 0,0001% των περιπτώσεων) ένα πισωκίνητο ΣΠΟΡ σεντάν, τότε να το χέσω το cuore sportivo και το στρίψιμο και τις λοιπές βλακείες... Ας βγάλουν ένα Auris με τον θυρεό, να τελειώνουμε.
![]()
"

nass έγραψε:Λέω να περιμένουμε για να δούμε.
Εσύ αν είχες την QV πιστεύεις ότι θα ΕΠΡΕΠΕ να απενεργοποιείται το ESP ? Για το δικό σου αυτοκίνητο. Με άλλα λόγια, "το έχεις" για 510 άλογα πίσω ?
Δεν το έχω δοκιμάσει βέβαια, αλλά δεν είμαι και πολύ αισιόδοξος...

...Εν τω μεταξύ το τρελοκομείο ο Bottas πάει με τ[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]