Εγώ βέβαια χαζογελαω με τον σον το προβατακι
Απ' τις φουρτούνες τις πολλές
γυρίστηκα
μες στους ανθρώπους
αυτοεξορίστηκα
JBT έγραψε:Άντε ρε βλέπετε κι εσείς πεπα;; Και η χολι με τον μπεν έχει πολλή πλάκα![]()
Εγώ βέβαια χαζογελαω με τον σον το προβατακι
)
Nikos! έγραψε:Βοήθεια του κοινού...

krom έγραψε:Κίκιζα, το'χεις τερματίσει.
Στο evo είναι ένα κεντρικό διαφορικό κανονικότατο με γρανάζια κλπ, το οποίο κλειδώνει/μπλοκάρει/πουτσώνει/γίνεται ένα με τη βοήθεια ενός πολύδισκου συμπλέκτη. Αυτή είναι η μόνη δουλειά που κάνει αυτός ο συμπλέκτης, να κλειδώνει το ρημαδοδιαφορικό.
Δηλαδή έλεος. Τόσο χρονώνε στα περιοδικά και στα ιντερνετ και ούτε αυτό να μη μπορείς να ξέρεις.

JBT έγραψε:Αυτός τα εξηγεί με σχέδια.
Τι διάολο, όλα εγώ πρέπει να τα προσέχω έχω πέρα;
Βάλε άλλο βίντεο
εννοώ μικρά, μεγάλα, σενταν, κομπι, τα πάντα όλα. Πραγματικά βγάζουν τα ματάκια τους μόνοι τους
Κίκιζας . έγραψε:
Στην συγκεκριμενη φωτο λεγεται οτι αυτο με τα γραναζια -το οποιο αν δεν κανω λαθος ειναι ΑΤΒ της QUaife-
μοιραζει την κινηση στους εμπροσθιους τροχους,
IKE έγραψε:dimviii έγραψε:IKE έγραψε:Επιτρέλους.
Δεν ξέρω λοιπόν, με ξεσκέπασες γατάκι![]()
ειδες ποσο ευκολο ηταν να πεις οτι δεν ξερεις? γιατι το κουραζες?
Το ερώτημα είναι γιατί φοβάσαι τόσο πολύ. Χρειάστηκαν 10 ποστ μόνο και μόνο για να ρωτήσεις κάτι τόσο απλό.
Μη φοβάσαι, βλέπεις δεν ασχολούμαι μαζί σου, φτάνει πια, θάψε το τσεκούρι του πολέμου. Τόσα χρόνια στα φόρουμ έχω πικράνει κόσμο και κοσμάκη, ακόμα και ο ΔΙΑΣ που με έπαιρνε τηλέφωνα (lol) ή ο 21 κουάδρα που απειλούσε ότι θα με δείρει (εκεί τα χρειάστηκα λίγο) δεν έκαναν έτσι.
Χαλάρωσε ρε σύντροφε, σοβαρά, γιατί τόσο μένος? Στο κάτω κάτω πέρα από πλάκα τι σου έχω κάνει και τσιτώνεις έτσι ? Σε έχω πειράξει κάπου? Σοβαρά, αν έγραψα κάτι που σε πείραξε τόσο πια (και ειλικρινά δεν θυμάμαι + βαριέμαι να ψάχνω 123097396 ποστ) σου ζητάω ειλικρινά συγγνώμη.
dimviii έγραψε:Ειναι ενα κανονικο διαφορικο με κορωνα/πηνιο/δορυφορους και πλανητες .Η κατανομη του ειναι σταθερη 50-50 και το ποσο θα λοκαρει εξαρταται απο την προσφυση των αξονων εμπρος πισω,καθως και απο τις εντολες που θα παρει απο αισθητηρες yaw,g force διαμηκη και εγκαρσια,γωνια τιμονιου,θεση πενταλ γκαζιου,ταχυτητα τροχων κλπ
Κίκιζας . έγραψε:Στην συγκεκριμενη φωτο λεγεται οτι αυτο με τα γραναζια -το οποιο αν δεν κανω λαθος ειναι ΑΤΒ της QUaife-
μοιραζει την κινηση στους εμπροσθιους τροχους, ενω ο πολυδισκος συμπλεκτης, μοιραζει την κατανομη στο εμπρος και πισω διαφορικο...
JBT έγραψε:Σε ποια εβο είναι έτσι; Μόνο στο Χ;
JBT έγραψε:ΥΓ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν έχει κατακλύσει η μησουσβησει των αγορά με 4κινητα κάθε είδουςεννοώ μικρά, μεγάλα, σενταν, κομπι, τα πάντα όλα. Πραγματικά βγάζουν τα ματάκια τους μόνοι τους
dimviii έγραψε:Edit [mod]
JBT έγραψε:Σε ποια εβο είναι έτσι; Μόνο στο Χ;
JBT έγραψε:ΥΓ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν έχει κατακλύσει η μησουσβησει των αγορά με 4κινητα κάθε είδουςεννοώ μικρά, μεγάλα, σενταν, κομπι, τα πάντα όλα. Πραγματικά βγάζουν τα ματάκια τους μόνοι τους
IKE έγραψε:
Τίνος μεγέθους είναι "σταθερή 50-50" η κατανομή? Μπορείς να το διατυπώσεις λίγο πιο αναλυτικά? (εκτός αν το διάβασες σε κανένα περιοδικό)
IKE έγραψε:ΥΓ. Επιμένεις με τα "γιαννάκη" κλπ, σοβαρά, τι σου έχω κάνει και σε έχει πειράξει ΤΟΣΟ? Θεωρείς τον εαυτό σου κάποιου είδους αυθεντία και θίχτηκες από κάποια διόρθωση? Σοβαρά, να το λύσουμε, σου ζήτησα προηγουμένως συγγνώμη αν σε πείραξε κάτι που έγραψα (και προφανώς πρέπει να σου έχω γράψει κάτι ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ προσβλητικό για να κάνεις έτσι. Το εννοώ, γιατί το συνεχίζεις, τι ακριβώς θες να επιτύχεις? Μπορείς να απαντήσεις και με πμ αν δεν θες να σπάσεις ολων τα @@
Ετοιμαστείτε για 24 αγώνες + 24 sprint το 2028 ή […]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]