Τα μοντέλα των κατασκευαστών που οι χρήστες επέλεξαν να έχουν χωριστή ύπαρξη!
Άβαταρ μέλους
By dstou
Είχε δεν είχε το 3008 πάλι με εξέπληξε. Ούτε εχθές, ούτε σήμερα έβγαλε κάποια βλάβη!
Ύποπτο... :hmmm:

Τα ίδια μου έκανε και το Ρόβερ, και μετά τις έβγαζε μαζεμένες. :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By billis100
#151654 Γεια σας
Το προβλημα του pitt το εβγαλε και σε εμενα στην πορτα του συνοδηγου .Στη μεση του πουθενα ενα allen σκανε δουλεια.
Άβαταρ μέλους
By mosaicm
#151744 Και εγώ το είχα πάθει παλιότερα καναδυο φορές με το Astra h. Με το 3008 δεν εμφανίστηκε (ακόμα) το πρόβλημα (ξεβιδωμα καλύτερα)

< > 4
Άβαταρ μέλους
By Karembe78
#152766 Καλησπέρα στην ομαδα.κατοχος και εγω του 3008 1.6 turbo και ειμαι πολυ ευχαριστημένος.το αγορασα μεταχειρισμένο 12/14.το μονο που μου παρουσίασε ειναι να αναψει η ένδειξη ψυκτικου υγρου αλλα θελει Αλλαγή ο αισθητηρας.και τωρα στις διακοπες μου εκαψε λαδάκι και συμπληρωσα!!!
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#152782 Καλώς όρισες!

Πόσα χλμ έχει το αυτοκίνητο; Μοντέλο; Περιοχή;

ΥΓ: Φτάσαμε τις 500 αναρτήσεις. Δεν είναι και άσχημα. Γεροί να 'μαστε να τις χιλιάσουμε...

Sent Through Tapatalk
Άβαταρ μέλους
By Karembe78
#152889 Χρονολογια 5/2010 και εχει 51.000χλμ...καλως σας βρηκα!!μενω αγιο Δημήτριο Αθήνα!!
Άβαταρ μέλους
By alexandr
#153387 Θαύμα, θαύμα! Πέρασα τις διακοπές χωρίς κανένα πρόβλημα, ούτε ένα τόσο δα λαμπάκι δεν μου άναψε :yahoo: Και επιπλέον, έκανα ρεκόρ χαμηλής κατανάλωσης για κανονικό ταξίδι, παραθαλάσσια Φωκίδα - νότια Λακωνία (430km), 5,6λ/100χλμ στο trip computer! 2 άτομα μέσα. Και οδηγώντας χαλαρά βέβαια.

Karembe καλωσόρισες, ο αισθητήρας αυτός μου είχε βγάλει κι εμένα πρόβλημα και τον είχα αλλάξει εντός εγγύησης.

Και μια που δεν έχω να αναφέρω κάποιο πρόβλημα, ας βάλω 2 φωτογραφίες, που έχω καιρό να το κάνω. Από τη Σέριφο.

Εικόνα
Εικόνα

Στη 2η (φάρος) ήταν παρατημένο ένα Zafira, που από ότι κατάλαβα δεν μπορούσε μάλλον να γυρίσει, καθώς ο δρόμος ήταν πολύ ύπουλος, ξεκινούσε σαν ένας φυσιολογικός χωματόδρομος, αλλά στένευε πολύ, και για 100 μέτρα πριν το τέλος γινόταν πολύ κακός, πολύ κατηφορικός, πολύ στενός, νεροφαγώματα, κοτρώνια φυτευτά και μη, και δεν μπορούσες με τίποτα να γυρίσεις πίσω. Και φυσικά άντε να τον ανεβείς αυτόν στη επιστροφή. Τέλος πάντων, οι καταστάσεις που εκτιμάς τη μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος (αν και το δικό μου "βρήκε" γυρίζοντας), και τα ανθεκτικά λαστιχάκια.
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#153411 Επιτέλους! Είδαμε πάλι το μπορντοροδοκόκκινο σε κατσάβραχα και μάλιστα χωρίς χιόνια. :thumbsup:

Έλα παλικάρι μου, βάλε κι’ άλλες τώρα που ζεστάθηκες. :superman:

Zonas, Iomy, bill, καπετάνιε και λοιποί, άντε να μαζευόμαστε. Ο Ευρωπαίος Στέφανος ακούει; Over... :lol:

ΥΓ. Μετά το χουνέρι που μου έκανε στις διακοπές με το σωληνάκι του turbo, η περιοχή φαίνεται θεόστεγνη. Δεν ξαναέβγαλε λάδι.

Είναι περίεργο το ότι το έκανε γυρνώντας από την θάλασσα στο σπίτι (περίπου 2χλμ απόσταση και πολύ χαμηλή ταχύτητα) ενώ εδώ και δύο βδομάδες που πηγαινοέρχομαι στην δουλειά, συχνά με ταχύτητες >150χλμ/ω δεν έβγαλε σταγόνα.
Άβαταρ μέλους
By zonas
#153581 Σήμερα συμπληρώνω κοντά στα 9000 χλμ το καλοκαίρι ευτυχώς χωρίς αναμμένο λαμπάκι και σε μένα.Ηδη έχω 157000 και με προβληματίζει ποτέ θα αλλάξω αναρτήσεις.
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#153590 Προφανώς εννοείς αμορτισέρ. Γιατί πρέπει να τα αλλάξεις; Έχεις παρατηρήσει κάτι στην συμπεριφορά τους;
Έχασαν τα λάδια τους; Στο συνεργείο ή στο ΚΤΕΟ τα είδαν;

Καλή εβδομάδα. :s_howdy
Άβαταρ μέλους
By Karembe78
#153923 Πολυ ωραιο χρωμα..ναι μου ζητησαν 65 ευρω για τον αισθητήρα!!!!και μενα στις διακοπες καταναλωση στο 4.5...:-) :-) :-) :-)
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#153972 Η κατανάλωση που αναφέρεις (4,5L/100km) μου φαίνεται λίγο εξωπραγματική, ακόμη και αν συνυπολογίσω το σφάλμα του οργάνου που στο δικό μου είναι περίπου -10%. Είναι πολύ πιο χαμηλή ακόμη και από την ιδεατή εκτός πόλης κατανάλωση που δίνει ο κατασκευαστής. Φαντάζομαι δεν μιλάμε για diesel, σωστά;

Πόσα χιλιόμετρα αφορά η ένδειξη; Με τι συνθήκες οδηγούσες (επίπεδο έδαφος χωρίς ανηφόρες, χωματόδρομους, άδειο αυτοκίνητο, μέση ταχύτητα, κλπ); Υπολόγισες την βενζίνη που έκαψες για τα χιλιόμετρα που έκανες για να επαληθεύσεις την ένδειξη; Πόση κατανάλωση έχεις μέσα στην πόλη;

Εδώ που τα λέμε γνωρίζοντας τον Alexandr και το πόσο λατρεύει τα βουνά και τις κοτρώνες και η δική του ένδειξη μου φαίνεται χαμηλή. :whistlink:

Με χαλαρή οδήγηση δεν έχω κατέβει κάτω από 6,5L/100km και αυτό σε εθνική οδό, χωρίς ανηφόρες και με σταθερή ταχύτητα.
Αυτά βέβαια κάποτε, γιατί τελευταία δεν έχω τόση υπομονή... :shifty:
Άβαταρ μέλους
By alexandr
#154551 Το 5,6lt/100km δεν ήταν σε χωματόδρομους κτλ., αλλά σε κανονικό ταξίδι περίπου 430χλμ, με το 1/3 περίπου αυτών σε αυτοκινητόδρομο. Αφετηρία από 0 υψόμετρο, άφιξη σε κάπου 150μ υψόμετρο! Το 5,6 που δείχνει το trip computer (το οποίο δείχνει κάπου 10% λιγότερο) είναι πραγματικό λίγο πάνω από 6. Έχω γίνει μάστορας της χαλαρής/βαρετής οδήγησης, και 5,8-6,2lt/100χλμ στο trip computer πετυχαίνω συχνά! :whistlink:

Τα 4,5 μου φαίνονται και μένα υπερβολικά λίγα, εκτός αν πρόκειται για διαδρομή που έχει πολλή κατάβαση.
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#154646 Για να έχει η διαδρομή κατάβαση θα πρέπει να έχει και ανάβαση!
Δεν ανεβαίνουμε στο βουνό, μηδενίζουμε το όργανο και μετράμε την κατανάλωση στην κατάβαση, ούτε το αντίστροφο. :s_wink

Η μέση κατανάλωση ανάβασης & κατάβασης θα ήταν μεγαλύτερη από την κατανάλωση σε διαδρομή ίδιων χιλιομέτρων, αλλά σε έδαφος χωρίς μεγάλες κλίσεις.