Τα μοντέλα των κατασκευαστών που οι χρήστες επέλεξαν να έχουν χωριστή ύπαρξη!
Άβαταρ μέλους
By nass
#292077 Το αρχικό ερώτημα δεν έλεγε τίποτα για hot hatch κτλ. μόνο για "50Κ", "οδηγοκεντρικό" και "fun-to-drive":

Nikos! έγραψε:Έχεις 50 χιλιάρικα, ψάχνεις για κάτι οδηγοκεντρικό και fun-to-drive...το αγοράζεις? Αν όχι, τι άλλο?
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#292078 Mustang κι από μενα, κι ας είναι κι εκοπουστ. Πολύ με άρεσε αυτό το αμάξι ( ο V6 ήταν σίγουρα πιο γουστόζικος κι από ήχο θα καβλωνε και τον Κικιζα).
Στην Αμερική υπάρχει ακόμα σαν option :oops:
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
nass έγραψε:Το αρχικό ερώτημα δεν έλεγε τίποτα για hot hatch κτλ. μόνο για "50Κ", "οδηγοκεντρικό" και "fun-to-drive":

Nikos! έγραψε:Έχεις 50 χιλιάρικα, ψάχνεις για κάτι οδηγοκεντρικό και fun-to-drive...το αγοράζεις? Αν όχι, τι άλλο?

Το εκανα εγω λιγο πιο συγκεκριμενο, να μην το ξεχειλωσουμε εντελως, οπως κανουμε συνηθως... :lol:

Του στυλ 4θεσιο, ενα και καλο! Οχι δευτερο-τριτο αυτοκινητο στην οικογενεια. Αλλα το βασικο, για ταξιδια για καθημερινη χρηση στην δουλεια, για ψωνια, για τα παντα βασικα...
Άβαταρ μέλους
By markvag
Κίκιζας . έγραψε:
Του στυλ 4θεσιο, ενα και καλο! Οχι δευτερο-τριτο αυτοκινητο στην οικογενεια. Αλλα το βασικο, για ταξιδια για καθημερινη χρηση στην δουλεια, για ψωνια, για τα παντα βασικα...

Mustang! :rtfm: :twisted: Ας είναι και το έκοπουστ (εκοπουστ;;;;; :yahoo: :s_rofl :s_rofl )
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
rx8_drifter έγραψε:Mustang κι από μενα, κι ας είναι κι εκοπουστ. Πολύ με άρεσε αυτό το αμάξι ( ο V6 ήταν σίγουρα πιο γουστόζικος κι από ήχο θα καβλωνε και τον Κικιζα).
Στην Αμερική υπάρχει ακόμα σαν option :oops:

Toν εχω ακουσει (σε video) , ειναι οντως πολυ ΓΚ@βλιαρικος... :lol: Στο Αμερικα βεβαια οι διαφορες τιμης μεταξυ τους, αν θυμαμαι καλα δεν ειναι τοσο τραγικα μεγαλες, κατι που νομιζω οτι ουσιαστικα σε ωθει(?) στο να πας ειτε στην entry level 2.3, ή στην "σωστη" 5λιτρη! :metalo:

Εγω παντως πριν αποφασιζα, θα ηθελα ενα συγκριτικο...ξεπουπουλιασμα, αναμεσα στο Focus RS και το sti, πριν διαλεξω πιο απο τα δυο θα ηθελα να εχω στη κατοχη μου... :s_gamer :s_biggrin
Άβαταρ μέλους
By drdino
#292092 Θα στο πω από τώρα, καλύτερο moteur ο φικος, καλύτερη τετρακίνηση το STI.
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#292096 Την V6 ουσιαστικά την παραγκωνιζουν, μιας και τα καλά εξοπλιστικά πακέτα τα δίνουν στην εκοπουστ. Διαφορες τιμών μεταξύ τους είναι αστείες, αν θα πάρεις την V6 μόνο για την καβλα.
Στον κολλητό που την ψώνισε όμως του έβαλα βετο :twisted: ( αν και τον εψηνα για την γκαμπριο αλλα δεν :rant: )
Άβαταρ μέλους
By italakias
Κίκιζας . έγραψε:
Εγω παντως πριν αποφασιζα, θα ηθελα ενα συγκριτικο...ξεπουπουλιασμα, αναμεσα στο Focus RS και το sti, πριν διαλεξω πιο απο τα δυο θα ηθελα να εχω στη κατοχη μου... :s_gamer :s_biggrin

Και ετσι ξανανοιγει η ιδια βαρετη κουβεντα .
Τοση καυλα πια με τα αυτοκινητα.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#292106 Μέχρι και η Brera Q4 είχε καλύτερη 4κίνηση από του Focus RS.
Και για να λέει ο ΙΚΕ ότι το quattro ενός Α4/Α5 είναι καλύτερο, φαντάσου πόσο καλύτερη είναι της Q4 που ήταν καλύτερη 4κίνηση από αυτή των Audi.
Άβαταρ μέλους
By IKE
#292128 Οι 159/Brera είχαν όντως πολύ καλή τετρακίνηση (ίδια με την κλασσική της Audi, δεν καταλαβαίνω το καλύτερο που έγγειται, πιο ΑΚΑΜΠΤΗ ίσως?).

Δεν είναι διαθέσιμες όμως πλέον, το τόπικ φαντάζομαι είναι μόνο για καινούρια (αλλιώς υπάρχουν και άλλα 293963896 μοντέλα που μπορούν να αναφερθούν).

ΥΓ. GB μην μου πεις για Torsen C, καλύτερα να μιλήσουμε για ΑΚΑΜΨΙΕΣ.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
IKE έγραψε:Οι 159/Brera είχαν όντως πολύ καλή τετρακίνηση (ίδια με την κλασσική της Audi, δεν καταλαβαίνω το καλύτερο που έγγειται, πιο ΑΚΑΜΠΤΗ ίσως?).

Δεν είναι διαθέσιμες όμως πλέον, το τόπικ φαντάζομαι είναι μόνο για καινούρια (αλλιώς υπάρχουν και άλλα 293963896 μοντέλα που μπορούν να αναφερθούν).

Οι 159/Brera είχαν το torsen c twin diff, κάτι που είχαν και τα RS μοντέλα της Audi. Τα υπόλοιπα, Α4/Α5 είχαν το torsen b.
Διόρθωσε με αν κάνω λάθος, αλλά νομίζω ότι αυτό συμβαίνει. Εκτός αν και αυτά είχαν όλα το torsen C και δεν ήταν προνόμιο των RS μοντέλων μονάχα.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
IKE έγραψε:
ΥΓ. GB μην μου πεις για Torsen C, καλύτερα να μιλήσουμε για ΑΚΑΜΨΙΕΣ.

Δεν σε πρόλαβα διάολε.
Λέγε πόσο άκαμπτη την έχεις τη Brera 2.2;