Τα μοντέλα των κατασκευαστών που οι χρήστες επέλεξαν να έχουν χωριστή ύπαρξη!
Άβαταρ μέλους
By IKE
#292000 Νομίζω τα +30κιλά του Mustang 2.3 σε σχέση με το Focus RS θα επιφέρουν ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά στην κατανάλωση.
Άβαταρ μέλους
By IKE
#292011 Βελτίωση υπό ποία έννοια?

Τα παλιότερα Mustang ήταν ελαφρύτερα.
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#292022 Δε θέλω να σας το χαλάσω, αλλά το Mustang κοστίζει 60+.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#292036 δεν μου κανει καποιο απο ολα κλικ. Αυτο που μου κανει ειναι το megane rs 275 αλλα ειναι ηδη παλιο,και αποτι διαβασα ετοιμαζουν νεο.Μαλλον θα περιμενα το νεο megane ακομα και προσθιοκινητο.
Άβαταρ μέλους
By IKE
Asimov έγραψε:Δε θέλω να σας το χαλάσω, αλλά το Mustang κοστίζει 60+.

€ 47.854 κάνει σύμφωνα με την ελληνική ιστοσελίδα της Ford (Λιανική Τιμή με ΦΠΑ, Τέλος Ταξινόμησης & μεταφορικά)
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#292048 Αυτό είναι το 2.3. Ο nass έγραψε για το 5.0 με τα 420 άλογα.
Άβαταρ μέλους
By nass
#292052 Να υποθέσω ότι οι ενδιαφέρουσες BMW (σαν του morpheus 228 και πάνω) κάνουν ακόμα περισσότερα από 60Κ ε ?

Εδώ λέει ότι το 2.3 Mustang αρχίζει από 48Κ και το 5.0 από 62Κ. Mea culpa νόμιζα ότι το 5.0 είχε 40-τόσα. Και πάλι το 2.3 πιο ενδιαφέρον μου φαίνεται από το Focus.

Αν πάλι αλλάξουμε το αρχικό ερώτημα του Nikos! από τα 50Κ στα 60Κ εκεί πια παίζουν A45, STI, Mustang 5.0, BMW κοκ. και γίνεται πιο ενδιαφέρον.
Άβαταρ μέλους
By IKE
Asimov έγραψε:Αυτό είναι το 2.3. Ο nass έγραψε για το 5.0 με τα 420 άλογα.

Δεν κατάλαβα ότι του μιλούσες στον πλυθηντικό, νόμιζα αναφερόσουν σε όσους είπαν για Mustang.

Ημι-'ασχετο, υπάρχει και Audi A4 με ~250 άλογα και κανονική τετρακίνηση ~50χιλ, πιο αργό μεν και όχι τόσο ΣΠΟΡ ίσως με την κικίζεια έννοια του όρου αλλά όπως το βλέπω εγώ σε πολλά σημεία καλύτερο από τα περισσότερα μοντέλα που αναφέρθηκαν εδώ.
Άβαταρ μέλους
By Asimov
IKE έγραψε:
Asimov έγραψε:Αυτό είναι το 2.3. Ο nass έγραψε για το 5.0 με τα 420 άλογα.

Δεν κατάλαβα ότι του μιλούσες στον πλυθηντικό, νόμιζα αναφερόσουν σε όσους είπαν για Mustang.

Σε όλους αναφερόμουν, αυτό εννοούσαν κι οι άλλοι.
Άβαταρ μέλους
By IKE
#292060 Οι άλλοι έχουν γράψει σε κάθε ποστ το "2.3", μόνο ο nass μπερδεύτηκε.

Καλύτερο το 5.0 και ακόμα καλύτερο το 350R αλλά και το 2.3 μια χαρά αυτοκίνητο είναι (δε βλέπω να υπάρχουν και πολλά αντίστοιχά του στην τιμή αυτή).
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
nass έγραψε:Να υποθέσω ότι οι ενδιαφέρουσες BMW (σαν του morpheus 228 και πάνω) κάνουν ακόμα περισσότερα από 60Κ ε ?

Εδώ λέει ότι το 2.3 Mustang αρχίζει από 48Κ και το 5.0 από 62Κ. Mea culpa νόμιζα ότι το 5.0 είχε 40-τόσα. Και πάλι το 2.3 πιο ενδιαφέρον μου φαίνεται από το Focus.

Αν πάλι αλλάξουμε το αρχικό ερώτημα του Nikos! από τα 50Κ στα 60Κ εκεί πια παίζουν A45, STI, Mustang 5.0, BMW κοκ. και γίνεται πιο ενδιαφέρον.

Στα 60 ασυζητητί Α45.

Hot Hatch στα 50, μάλλον rs για μένα. Είναι λίγο πιο all round από το Mustang πχ.

Γενικώς αυτοκίνητο στα 50...Giulia 2.0T

Μεταχειρισμενο, evo X με 30 και τα ρέστα για τον Τσιπρα και καφέδες με τον ντιμι.

< >
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
#292075 Συμπερασμα: Αν ψαχνεις για 4θεσιο γρηγορο και διασκεδαστικο hot-hatch, παρε ενα (πανεμορφο παντως απο κοντα, αυτο να λεγεται) Αμερικανικο, εξευρωπαισμενο 2+2 GT! :yahoo:

Εικόνα

...αντε καλη μας ορεξη και καλα κρασια! :s_biggrin

@nass
Το sti εχει 50κ ευρω, συμπριλαμβανεται στην λιστα...Οποτε να υποθεσουμε οτι εσυ θα επελεγες αυτο?
Τελευταία επεξεργασία από Κίκιζας Γρηγόρης και 24 Αύγ 2016, 14:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά