Pitt έγραψε:Το είδα Κωνσταντίνε. Βλέπω ότι το φχαριστιέσαι... :-)
Εχθές το βράδυ, η οθόνη πολλαπλών ενδείξεων (αυτή με το ραδιόφωνο, διαμόρφωση αυτοκινήτου, εξωτερική θερμοκρασία κλπ) μάλλον μας άφησε χρόνους. Μαύρη μαυρίλα.
Ξέρει κανείς πως βγαίνει, για να μη κάνω άσκοπες προσπάθειες και τραυματίσω το ταμπλό;

drdino έγραψε:Ξεκίνα από τα βασικά καταρχήν, ασφάλεια έλεγξες;
Μου φαίνεται απίθανο να καεί εντελώς, το σύνηθες failure mode τους είναι να κάνουν έντονο fade.
Κρίμα που δεν είμαι Ελλάδα να το ελέγχαμε, εκτός αν περιμένεις μέχρι τέλη Μαρτίου.![]()
Aν όντως φταίει η οθόνη, κρίμα, γιατί πριν λίγο καιρό πούλησα την δικιά μου εγώ σε σαφώς χαμηλότερη τιμή.
Edit: ψάξε στα αγγλικά/γερμανικά/γαλλικά ebay, κοιτάς για EMF Type C, μαύρη πλάτη και καφέ κοννέκτορα. Έχε υπόψιν σου πως θα χρειαστεί κωδικοποίηση η οθόνη, η οποία γίνεται μέσω του διαγνωστικού.
drdino έγραψε:Ναι, αν ό,τι τροφοδοτείται από την ίδια ασφάλεια λειτουργεί κανονικά, τότε δεν έχει νόημα να τις ελέγξεις.
Ο nikon-ss περιγράφει ακριβώς αυτό, fade όταν ζεσταίνεται. Εσένα μια κι έξω;
Πούλησα αυτήν που είχε το 308 μου γιατί την αντικατέστησα με την έγχρωμη. Πούλησα και μια έγχρωμη που την είχα πάρει για δοκιμή και περίσσεψε.
Σε γενικές γραμμές είναι ίδιες οι οθόνες, ειδικά μεταξύ 207-308-3008, εφόσον είναι ιδιου τύπου. Του 407-607 διαφέρουν λίγο λόγω παλαιότητας αλλά και πάλι με τον προγραμματισμό ταιριάζουν.
zonas έγραψε: Όταν βυθίζω έντονα το γκάζι για επιτάχυνση απενεργοποιείται το τούρμπο
Την υπογραφή μου από την ανάποδη μου θυμίζει! 
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]