Τα μοντέλα των κατασκευαστών που οι χρήστες επέλεξαν να έχουν χωριστή ύπαρξη!
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#75801 Ποια "πραγματάκια" θέλεις να αλλάξεις στο αυτοκίνητο; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By antonis
#76562 Να βγάλω τα λαμπάκια και να βάλω άσπρα led μέσα στην καμπίνα τα φώτα στα φανάρια με καλύτερες λάμπες γιατί με αυτές που έχει μερικές φορές δεν βλέπεις τίποτα και γενικός.Για συναγερμό δεν έγραψε κανείς καμία ιδέα?
Άβαταρ μέλους
By drdino
#77056 Pitt, μιας και λέγαμε για μπαταρίες κάποτε.
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#77697 Το είδα Κωνσταντίνε. Βλέπω ότι το φχαριστιέσαι... :-)

Εχθές το βράδυ, η οθόνη πολλαπλών ενδείξεων (αυτή με το ραδιόφωνο, διαμόρφωση αυτοκινήτου, εξωτερική θερμοκρασία κλπ) μάλλον μας άφησε χρόνους. Μαύρη μαυρίλα.

Ξέρει κανείς πως βγαίνει, για να μη κάνω άσκοπες προσπάθειες και τραυματίσω το ταμπλό;
Άβαταρ μέλους
By mosaicm
Pitt έγραψε:Το είδα Κωνσταντίνε. Βλέπω ότι το φχαριστιέσαι... :-)

Εχθές το βράδυ, η οθόνη πολλαπλών ενδείξεων (αυτή με το ραδιόφωνο, διαμόρφωση αυτοκινήτου, εξωτερική θερμοκρασία κλπ) μάλλον μας άφησε χρόνους. Μαύρη μαυρίλα.

Ξέρει κανείς πως βγαίνει, για να μη κάνω άσκοπες προσπάθειες και τραυματίσω το ταμπλό;

Δεν εχεις πατησει κανα κουμπι dark ετσι ?
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#77801 Το σκέφτηκα ρε συ, αλλά αν θυμάμαι καλά, το σκοτείνιασμα δεν ήταν πλήρες.
Υπήρχε μια φωτεινή μπάρα στο επάνω μέρος. Αυτή δεν δείχνει τίποτε.

Πάω να την ξαναδώ καλού κακού...
Άβαταρ μέλους
By drdino
#77805 Έχει δύο σκάλες το dark mode, η δεύτερη δίνει πλήρη συσκότιση.
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#77828 Nahhh... To good to be true!

Τώρα τι κάνουμε;
Δίνουμε κανένα 300αρι για καινούργιο; Αγοράζουμε με ενα 200αρι τα μοναδικά 2 που βρήκα στο ιντερνέτς; Πάμε γι 2Din με λίγα παραπάνω;

Αν ήταν μόνο οθόνη του στερεοφωνικού, η απόφαση θα ήταν εύκολη. Δεν θέλω να χάσω τις δυνατότητες παραμετροποίησης...

Sent Through Tapatalk
Άβαταρ μέλους
By drdino
#77872 Ξεκίνα από τα βασικά καταρχήν, ασφάλεια έλεγξες; Μου φαίνεται απίθανο να καεί εντελώς, το σύνηθες failure mode τους είναι να κάνουν έντονο fade. Πάρε ένα τηλ στην αντιπροσωπεία και ρώτα τιμή για διάγνωση της οθόνης μόνο. Εύκολο είναι, συνδέουν το διαγνωστικό και πατάνε μερικά κουμπιά.

Κρίμα που δεν είμαι Ελλάδα να το ελέγχαμε, εκτός αν περιμένεις μέχρι τέλη Μαρτίου. :lol: :)

Aν όντως φταίει η οθόνη, κρίμα, γιατί πριν λίγο καιρό πούλησα την δικιά μου εγώ σε σαφώς χαμηλότερη τιμή.

Edit: ψάξε στα αγγλικά/γερμανικά/γαλλικά ebay, κοιτάς για EMF Type C, μαύρη πλάτη και καφέ κοννέκτορα. Έχε υπόψιν σου πως θα χρειαστεί κωδικοποίηση η οθόνη, η οποία γίνεται μέσω του διαγνωστικού.

Ενδεικτικά: http://www.ebay.fr/itm/Boitier-afficheur-multifonctions-monochrome-Peugeot-308-EMF-C-ORA-CEM1-/271709274142?pt=LH_DefaultDomain_71&hash=item3f4322801e
Άβαταρ μέλους
By Pitt
drdino έγραψε:Ξεκίνα από τα βασικά καταρχήν, ασφάλεια έλεγξες;

Θεώρησα περιττό να ελέγξω μία - μία τις ασφάλειες αφού το ραδιοCD που τροφοδοτείται από την ίδια ασφάλεια, δουλεύει κανονικά!

Μου φαίνεται απίθανο να καεί εντελώς, το σύνηθες failure mode τους είναι να κάνουν έντονο fade.

Είχαμε και άλλα κρούσματα. Θυμάμαι τον nikos-ss αλλά και νομίζω ότι είχαμε και κάποιον ακόμη με το ίδιο πρόβλημα.

Κρίμα που δεν είμαι Ελλάδα να το ελέγχαμε, εκτός αν περιμένεις μέχρι τέλη Μαρτίου. :lol: :)

Καλοσύνη σου. Πάντως το κρατάω στα υπόψη... :-)

Aν όντως φταίει η οθόνη, κρίμα, γιατί πριν λίγο καιρό πούλησα την δικιά μου εγώ σε σαφώς χαμηλότερη τιμή.

Και τις δύο τις πούλησες; Είσαι σίγουρος ότι τάιριαζαν στο 3008;

Edit: ψάξε στα αγγλικά/γερμανικά/γαλλικά ebay, κοιτάς για EMF Type C, μαύρη πλάτη και καφέ κοννέκτορα. Έχε υπόψιν σου πως θα χρειαστεί κωδικοποίηση η οθόνη, η οποία γίνεται μέσω του διαγνωστικού.

Σύμφωνα με το servicebox, η οθόνη έχει Ρ/Ν: 9809842980. Αυτή που δείχνεις, φαίνεται να έχει διαφορετικό P/N. Ίσως να είναι εναλλάξιμες, αλλά δεν το ξέρω.
Όσον αφορά τις ενδείξεις, αυτή που έχω μοιάζει με αυτήν ή αυτήν.
Άβαταρ μέλους
By drdino
#78040 Ναι, αν ό,τι τροφοδοτείται από την ίδια ασφάλεια λειτουργεί κανονικά, τότε δεν έχει νόημα να τις ελέγξεις.

Ο nikon-ss περιγράφει ακριβώς αυτό, fade όταν ζεσταίνεται. Εσένα μια κι έξω;

Πούλησα αυτήν που είχε το 308 μου γιατί την αντικατέστησα με την έγχρωμη. Πούλησα και μια έγχρωμη που την είχα πάρει για δοκιμή και περίσσεψε.

Σε γενικές γραμμές είναι ίδιες οι οθόνες, ειδικά μεταξύ 207-308-3008, εφόσον είναι ιδιου τύπου. Του 407-607 διαφέρουν λίγο λόγω παλαιότητας αλλά και πάλι με τον προγραμματισμό ταιριάζουν.
Άβαταρ μέλους
By Pitt
drdino έγραψε:Ναι, αν ό,τι τροφοδοτείται από την ίδια ασφάλεια λειτουργεί κανονικά, τότε δεν έχει νόημα να τις ελέγξεις.

Ο nikon-ss περιγράφει ακριβώς αυτό, fade όταν ζεσταίνεται. Εσένα μια κι έξω;

Έτσι φαίνεται. Μιά κι' έξω. Kaput!

Πούλησα αυτήν που είχε το 308 μου γιατί την αντικατέστησα με την έγχρωμη. Πούλησα και μια έγχρωμη που την είχα πάρει για δοκιμή και περίσσεψε.

Ναι, τις είδα. Γι' αυτό σε ρώτησα αν έδωσες και τις δύο.

Σε γενικές γραμμές είναι ίδιες οι οθόνες, ειδικά μεταξύ 207-308-3008, εφόσον είναι ιδιου τύπου. Του 407-607 διαφέρουν λίγο λόγω παλαιότητας αλλά και πάλι με τον προγραμματισμό ταιριάζουν.

Ψάχνοντας online βρήκα πάρα πολλές οθόνες παρόμοιες (ίδιες θα έλεγα) που όμως έχουν διαφορετικά p/n.
Ίσως η PSA να αποδίδει διαφορετικό p/n ανάλογα με την s/w & h/w έκδοση που έχουν οι οθόνες. :s_dunno

Όταν βρώ χρόνο θα προσπαθήσω να πάω από την αντιπροσωπεία να ρίξουν μια ματιά και να ακούσω την λυπητερή και μετά βλέπουμε.

Το γ@μώτο είναι ότι τώρα που δεν δουλεύει, το μάτι όλο εκεί πέφτει. Το πρωί που πήγαινα στη δουλειά, κάθε τόσο κοιτούσα για να δώ τι ώρα είναι, ύστερα να δω ποιόν σταθμό έχω στο ραδιόφωνο, μετά μου άναψε το "risc of ice" και κοιτούσα να δω τι θερμοκρασία έχει έξω. :rant:
Άβαταρ μέλους
By zonas
#79624 Σήμερα άλλαξα και την ηλεκτροβάνα τούρμπο. Για ν α δούμε....

Υπενθυμίζω το πρόβλημα: Όταν βυθίζω έντονα το γκάζι για επιτάχυνση απενεργοποιείται το τούρμπο . Το κάνει και με σταθερή ταχύτητα 130 με έκτη. Μετά από κάποια λεπτά επανέρχεται.
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#79761 Πουσισίρε; Χάθηκες!

zonas έγραψε: Όταν βυθίζω έντονα το γκάζι για επιτάχυνση απενεργοποιείται το τούρμπο

Κι' έλεγα αυτό τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει... :hmmm: Την υπογραφή μου από την ανάποδη μου θυμίζει! :s_laughat

Φτιάχτηκε τελικά; Μη μας κρατάς σε αγωνία.

Δεν βρήκα χρόνο να περάσω από την αντιπροσωπεία, αλλά σήμερα βρέθηκα τυχαία έξω από ένα συνεργείο στην Δυτική Θεσ/νίκη για το οποίο πρίν από χρόνια είχα διαβάσει σε άλλο γνωστό forum ότι ο μάστορας ήταν αετός στα Peugeot. Του έδειξα την οθόνη που δεν δούλευε και τον ρώτησα τι πρέπει να κάνω. Η απάντηση του μάστορα: "Δεν είναι τίποτε. Κάηκε το λαμπάκι από πίσω. Πήγαινε σε έναν ηλεκτρολόγο να σου το αλλάξει."

Ντόοοοινγ! :s_hang
Άβαταρ μέλους
By antonis
#80822 Χρόνια πολλά και καλή Σαρακοστή σε όλη την παρέα