Τα μοντέλα των κατασκευαστών που οι χρήστες επέλεξαν να έχουν χωριστή ύπαρξη!
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
alexandros.K έγραψε:Παιδια τα Evo εως και το 9αρι ηταν ολα 5ταχυτα? Το 10αρι τι σασμαν εχει?

Από περιέργεια ρωτάς ή έχεις κάτι στο μυαλό σου? :shifty:

< 1 >
Άβαταρ μέλους
By alexandros.K
#621944 Καλως ή κακως δεν ειναι μονο περιεργεια . Θελω κατι γρηγορο ,αλλά δεν ξερω αν μου ταιριαζουν οι φτερουγες :help:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
alexandros.K έγραψε:Καλως ή κακως δεν ειναι μονο περιεργεια . Θελω κατι γρηγορο ,αλλά δεν ξερω αν μου ταιριαζουν οι φτερουγες :help:

υποψιν οτι οι τιμες ανεβαινουν συνεχως,και τα καθαρα ατρακαριστα καλα κομματια ειναι πλεον πολυ λιγα,και βρισκονται σε υψηλες τιμες.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
alexandros.K έγραψε:Καλως ή κακως δεν ειναι μονο περιεργεια . Θελω κατι γρηγορο ,αλλά δεν ξερω αν μου ταιριαζουν οι φτερουγες :help:

Κι εγώ έτσι έλεγα :lol:

Και τώρα λέω τόσο καιρό τι έχανα. :inlove:

Θέλει λίγο δουλίτσα να το φτάσεις σε ένα καλό σημείο οπότε καλύτερα να βρεις κάποιο έτοιμο.

Σε κάθε περίπτωση κι εγώ και ο Ντίμης εδώ είμαστε.

Βόλτα μόνο μη πας γιατί μετά τελείωσες. :lol: :lol:

Και όντως, μπες γρήγορα γιατί ανεβαίνουν οι τιμές.

Γνωστός έδωσε 10άρι με 35Κ χλμ με πολλά πράγματα πάνω (ΦΠΕ, όλινς, ζαντολάστιχα, δερμάτινο σαλόνι, οθόνη κλπ, μάνιουαλ) 35Κ!

Αν θες βοήθεια να το δούμε ή να ψάξουμε το αυτοκίνητο που κοιτάς πες μας. Ειδικά ο Δημήτρης ξέρει αρκετά, περισσότερα από μένα, έβο που κυκλοφορούν.
Άβαταρ μέλους
By alexandros.K
#621957 Δεν θελω να βιαστω , γιατι βασικα δεν ξερω τι θελω :oops: Δεν εχω ψαξει σχεδον τιποτα απο μοντελα και γενικα τωρα σκεφτομαι να ξεκινησω να ξεδιαλύνω μερικα αμαξια που πιθανών να με ενδιαφερουν . Πρεπει να ανοιξω καινουριο θεμα μπας και βγαλω ακρη. Ευχαριστω παντως για την προσφορα βοηθειας :s_thumbsup
Άβαταρ μέλους
By nass
dimviii έγραψε:

υποψιν οτι οι τιμες ανεβαινουν συνεχως,και τα καθαρα ατρακαριστα καλα κομματια ειναι πλεον πολυ λιγα,και βρισκονται σε υψηλες τιμες.

Ισως για αυτοκίνητα με <50000 χλμ δηλ. (επειδή μιλάμε για αυτοκίνητα 10ετίας πλέον) <5000 χλμ το χρόνο = πρακτικά κλειδωμένα στο γκαράζ.
Το δικό μου Χάρι SST με 125000 χλμ 9ετίας (σε άριστη κατάσταση μεν, χλμ και χρόνια "βαραίνουν" δε) έκανα 9-10 μήνες να το πουλήσω το 2018.
Ξεκίνησα από 27Κ με Ohlins και BBS ζάντες, ούτε ένα τηλέφωνο για μήνες, το τηλέφωνο άρχισε να χτυπάει στα 24Κ (αλλά ήταν συνήθως κάτι κάγκουρες "φίλε έχω 18Κ το δίνεις ?" και ένας άλλος "δέχεσαι ανταλλαγή με Α180d :dizzy: :protest: :lol: " και τελικά το πούλησα 22.5Κ με μαμά αναρτήσεις και ζάντες και άλλα 1.7Κ έδωσα χωριστά αναρτήσεις και ζάντες = σύνολο 24.2Κ.
Υπενθυμίζω ότι οι τιμές στο car (που δεν ξέρω πόθεν προκύπτει ότι ανεβαίνουν :hmmm: , επειδή μερικοί παλαβοί την έχουν δει ότι τα 15ετίας βιασμένα από πλευράς μετατροπών αυτοκίνητά τους με 600-800 άλογα και τουρμπίνα φορτηγού είναι και καλά "συλλεκτικά" ?) είναι οι τιμές που ζητάει κανείς, όχι οι τιμές που πουλάει τελικά :iconcool: Πχ. αυτό λες να το πουλήσει στα λεφτά που ζητάει ?

@alexandros.K το αυτοκίνητο είναι "αλλού" οδηγικά αλλά θέλει συνειδητοποιημένο αγοραστή, για ποιά ακριβώς χρήση το θέλεις (που μόνος σου λες ότι δεν είσαι σίγουρος...) και με ποιούς περιορισμούς/συμβιβασμούς. Πχ. αν μιλάμε για Χάρι με χειροκίνητο δεν θα μπορείς να κάνεις ένα ταξίδι σαν άνθρωπος λόγω υπερβολικά κοντού 5αριού, εκνευριστικά μικρή αυτονομία αν το πατάς (ένα ρεζερβουάρ Αθήνα-Σπέτσες :omg: καλά είναι ?) κα άλλα. Και ως μεταχειρισμένο θέλει τεράστια προσοχή, κανείς δεν έχει/είχε Evo για να το οδηγεί "σαν γιατρός" :whistlink:
Άβαταρ μέλους
By rocsta
#622116 To "άριστη κατάσταση" είναι κάτι αντικειμενικό. Σημαίνει 10/10, δηλαδή αντιπροσωπεία => σε μεταχειρισμένο δεν ισχύει εξ ορισμού!
Άβαταρ μέλους
By red_monster
rocsta έγραψε:To "άριστη κατάσταση" είναι κάτι αντικειμενικό. Σημαίνει 10/10, δηλαδή αντιπροσωπεία => σε μεταχειρισμένο δεν ισχύει εξ ορισμού!

Το ποστάκι μου ήταν 100% ειρωνικό :shifty:
Επειδή είναι κάτι αντικειμενικό καλό είναι να είμαστε πιο προσεκτικοί όταν το αξιολογούμε.
Άβαταρ μέλους
By nass
#622124 "Αριστη κατάσταση" δεν είναι αντικειμενικός όρος, διότι έχει και ένα αυτονόητο (για όσους τουλάχιστον δεν τους ενδιαφέρει να πουν κάτι μόνο για να το πουν :s_bored ) συμφραζόμενο: "για μεταχειρισμένο, για τα χιλιόμετρα και την ηλικία του".

Να μας πει και ο rocsta ως επαγγελματίας του χώρου την "αντικειμενική" ερμηνεία του όρου: "ατρακάριστο" :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By red_monster
nass έγραψε:"Αριστη κατάσταση" δεν είναι αντικειμενικός όρος, διότι έχει και ένα αυτονόητο (για όσους τουλάχιστον δεν τους ενδιαφέρει να πουν κάτι μόνο για να το πουν :s_bored ) συμφραζόμενο: "για μεταχειρισμένο, για τα χιλιόμετρα και την ηλικία του".

Να μας πει και ο rocsta ως επαγγελματίας του χώρου την "αντικειμενική" ερμηνεία του όρου: "ατρακάριστο" :rtfm:

Ατρακάριστο είναι το αυτοκίνητο που δεν έχει εμπλακεί ποτέ σε συμβάν. Πιθανό να έχει βαψίματα από κακόβουλες ενέργειες, στοιχεία της φύσης κλπ

Άβαφο είναι μια σκάλα πάνω από το ατρακάριστο και εκτός από τη μη συμμετοχή του σε συμβάν προϋποθέτει και εργοστασιακό χρωμα σε κάθε επιφάνεια. (Εύκολα μετρήσιμο ακόμα και για τα αλουμινένια)

Το δικό σου «άριστο», σε ποια κατηγορία το κατατασεις ; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By alexandros.K
nass έγραψε:@alexandros.K το αυτοκίνητο είναι "αλλού" οδηγικά αλλά θέλει συνειδητοποιημένο αγοραστή, για ποιά ακριβώς χρήση το θέλεις (που μόνος σου λες ότι δεν είσαι σίγουρος...) και με ποιούς περιορισμούς/συμβιβασμούς. Πχ. αν μιλάμε για Χάρι με χειροκίνητο δεν θα μπορείς να κάνεις ένα ταξίδι σαν άνθρωπος λόγω υπερβολικά κοντού 5αριού, εκνευριστικά μικρή αυτονομία αν το πατάς (ένα ρεζερβουάρ Αθήνα-Σπέτσες :omg: καλά είναι ?) κα άλλα. Και ως μεταχειρισμένο θέλει τεράστια προσοχή, κανείς δεν έχει/είχε Evo για να το οδηγεί "σαν γιατρός" :whistlink:

Eυχαριστω nass. Συντομα θα ανοιξω θεμα , για να ξεθολώσει λιγο το τοπίο (το δικο μου)
Άβαταρ μέλους
By nass
Deleted User 1 έγραψε:Έμπαινα (με προϋπόθεση να μην έχει λιώσει κι αυτό σε καμιά πίστα):

https://www.car.gr/24536145-mitsubishi-lancer-2-0-295ps-evo-x-sst

Δες φωτο από πίσω, λείπει κάτι ? :whistlink:
Και σκέψου πόσο πιθανό είναι να ισχύει η προϋπόθεσή σου.

11235 χλμ. σε 10 χρόνια :svivhaha:
Άβαταρ μέλους
By alexandros.K
Deleted User 1 έγραψε:Έμπαινα (με προϋπόθεση να μην έχει λιώσει κι αυτό σε καμιά πίστα):

https://www.car.gr/24536145-mitsubishi-lancer-2-0-295ps-evo-x-sst

Κι αυτο πως θα μπορεσεις να το καταλαβεις? Δυσκολο
Παντως πουλιεται εδω και μηνες. Καποιος το ειχε ανεβασει και στην προηγουμενη σελιδα ή πιο πισω