Nikos! έγραψε:Θα πετάξω άλλο ένα νούμερο.
Με το cupra ο αδερφός μου έκανε 1:12 και ο Γεωργιάδης 1:10.
Νομίζω ότι απλά τα νέα hot Hatch είναι πιο εξελιγμένα σε πλαίσιο και αναρτήσεις.
< >
...και με τον "Αμερικανο" μεσα, μαζι γραψαμε 1:09...Ο οποιος και τουλαχιστον μεχρι τοτε ηταν κατοχος EVOX sst με προγραμμα στα 400ps
...κατα τα αλλα, τι σας ελεγα?
...το γυρισαμε τωρα στις ευθειες, αλλα πλεον και στις Κ με νεα ασφαλτο...
Ταχυτητες εισοδου-εξοδου, ειναι για τα EvoX vs STI απο 4τροχους (τευχος 455 Αυγουστος 2008) και για Focus RS, απο το ιδιο περιοδικο (Ιουλιος 2016)
...οσο για τον Γρηγορη, αυτος παρουσιαζει ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ, εστω ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ, οπως ανεφερα και πριν, σε σχεση με τα λεγομενα καποιων, τυπου "εκανα πατημα, τον εσκισα, ηταν ο μπαμπης ο σουγιας, το ειδε και αυτος, αλλα και ο Τακης ο χερας, και ο μητσος ο 'μπουκαδορος' με την 997S τον οποιο ειχα επισης σκισει, εξω στο δρομο, μονο με φιλτρο και προγραμμα, μπλα, μπλα, μπλα, μπλα, μπλα ,μπλα, μπλα, μπλα, μπλα, μπλα,
μπλα, μπλα, μπλα, μπλα, μπλα μπλα, μπλα, μπλα, μπλα, μπλα μπλα, μπλα, μπλα, μπλα, μπλα..."
Σου διευκρινιζει κιολας, γιατι καπου θολωσαμε με την προπαγανδα των "τριων διαφορικων" οτι το EVO εχει κεντρικο με πολυδισκο, αλλα ενταξει, ειναι σοβαρα πραγματα αυτα? Αφου του Evo ειναι ΜΑDE IN JAPAN, αρα ακομα και ετσι πιανεται για διαφορικο...Του ιμιτασιον ομως , ΜAΙΜΟΥΔΙΑΡΙΚΟΥ Focus με τα "δισκακια" ΔΕΝ ειναι διαφορικο, ειναι απο αλλο...πλανητη...Αυτον της ΜΑΙΜΟΥΣ
dimviii έγραψε:
αμα του πεις φερε ενα φοκους να παμε μια με ενα εβο 400 ιππων(και αυτο 50 αλογα πανω εχει απο το φοκους οπως το στοκ φοκους απο ενα στοκ Χαρι ) θα σου πει οχι γιατι εισαι πολυ πιο δυνατος.
...τωρα καταλαβες εσυ ο οποιοσδηποτε χρηστης που διαβαζει, γιατι δεν εχει νοημα η συζητηση με τον DimVIII?
Γιατι εχουμε μαθει να κοντραρουμε, με "κολωνες" , με φπε και με "σκαλισματα", οπου δεν μπορεις να βγαλεις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ακρη ουτε σε 50 ζωες...
Εγω παντως εβαλα στοκ EVOX manual και SST, WRX STI και FOcus RS στην ιδια πιστα, ξαναλεω ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ.
Ουτε ειπα οτι το Focus RS το σκιζει το περναει απο πανω το EVO, αλλα και αυτη η προπαγανδα και πλυση εγκεφαλου με τις φτερουγες τραβηξε πολυ...
Εξαιρετικα τα Ιαπωνικα συνολα, δεν διαφωνησα ποτε σε αυτο, πανω απο ολα ομως τα 4κινητα παραγωγης, σε αποτελεσματικοτητα δεν ειναι και ηδη τα στοιχεια που παρεθεσα το δειχνουν αυτο.
Μπορει να μην ειναι βρεγμενο, χιονισμενο, λασπωμενο, ειναι ομως σε μια σφιχτη σε χαραξη πιστα με ποιοτητα οδοστρωματος που δεν ξεπερναει το μετριο σε καμμια περιπτωση.
Οσο για αυτο:
dimviii έγραψε:
Για την 4κινηση εχουμε κανα λινκ Γρηγορη πως θα την κανουμε να δουλευει πανω απο 5 γυρους σε πιστα?
Για τα λαδια που πανε 150 βαθμους εβγαλε καμια ανακοινωση η φορντ?
διαβασε τα δυο αρθρα (ολοκληρα, αν θες τις απαντησεις σου...) που εβαλα με Link...
Μην τα θες και ολα στο πιατο λοιπον, και κανε και λιγη επιχειρηματολογια, περα απο τα "σου ειπα , μου ειπες, εγω εκανα, εγω ειδα, εγω ξερω"...
και μην τρως και κολημμα, λες και ειναι αλεξισφαιρα τα EVO, ειδαμε και στα στοκ sst τι λαμπακια αναβουν μετα απο λιγα γυρολογια...Και παντα να θυμασαι οτι για θεματα αξιοπιστιας και αντοχης σε πιστα, συγκρινουμε ΟΜΟΙΑ πραγματα, επι του προκειμενου ΣΤΟΚ αυτοκινητα και επουδενι πειραγμενα ακομα και εαν προκειται για ενα after market φιλτρο αερα...

αλλα και NASA Time Trial competition license!) δοκιμασαν σε πιστα, φυσικα -και μονο- με LFB!

) με 2 διαφορικά και 2 ενεργούς συμπλέκτες. Ε λοιπόν there is no free lunch.
για όλη τη διάρκεια ζωής του αυτοκινήτου, απλά δείχνει, για άλλη μια φορά, πόση επαφή έχεις με οτιδήποτε μηχανολογικό.
(Βασικά ομολογώ ότι έπαιξε scrollwheel
)