Τα μοντέλα των κατασκευαστών που οι χρήστες επέλεξαν να έχουν χωριστή ύπαρξη!
Άβαταρ μέλους
By D-Jet
IKE έγραψε:Τι ακριβώς εξότικ έχει η Brera? Σοβαρά ρωτάω.

Για τα υπόλοιπα δεν καταλαβαίνω από που προκύπτει η απαξίωση. Άλλο πράγμα η παραμύθα και άλλο η αξία ενός brand όταν αντιπροσωπεύεται στο προϊόν. Εδώ μιλάμε για παραμύθα που ανακυκλώνεται μεταξύ 100 ατόμων, κακώς ασχολούμαστε.

Ονοματεπώνυμο και σχήμα για να το πουλήσει (και όλα αυτά σε ένα αυτοκίνητο που δεν ήταν κακό)... χώρια που την τελευταία που θυμάμαι την έδιναν στη γερμανία κάτω από 30χιλιάρικα καινούργια, πόσο κόστιζε ένα 320 κουπε το 2009;
Σα μτχ, πλέον:
Aπό τη μία έχεις ένα τσιρόκο και ένα penw που έχει βγει σε 300χιλιάδες αντίτυπα και το έχει ο πασα εις που λέει και ο Τσιφόρος, ενώ από την άλλη για να δεις Brera πρέπει να γράψεις μίλια. Αυτό και μόνο την κάνει πολύ πιο εξότικ από οτιδήποτε άλλο στην κατηγορία.
Και μη μου πεις ότι η αποκλειστικότητα δεν είναι βασική προϋπόθεση για να θεωρηθεί κάτι εξωτικό;

Η μόντρεαλ που πλέον αλλάζει χέρια σε τιμές φερράρι, έχεις ιδέα τι μπουμπούκι το θεωρούσαν σαν καινούργιο;

απλά παράγωγα των προηγούμενων Alfa (πρωτοτύπων και παραγωγής). Τίποτα ιδιαίτερο, τίποτα ενδιαφέρον, τίποτα καινούριο.

ΟΚ, εμένα (και προφανώς όχι μόνο) μ'αρέσουν και τα παράγωγα των προηγούμενων άλφα και θεωρώ ότι σα σχήμα δε μοιάζει με τίποτα άλλο όταν το βλέπω στο δρόμο.
Γούστα είναι αυτά και πραγματικά ήλπιζα στην γκουιλια την καινούργια να τους πετύχαινε λίγο παραπάνω η σούπα...
Άβαταρ μέλους
By IKE
#128486 Εντάξει κοροϊδευόμαστε τώρα. Σε ρωτάω τι ιδιαίτερο και εξωτικό έχει το σχήμα και η απάντησή σου είναι "το σχήμα" και το ότι δεν το αγόραζε κανείς (μα γιατί? αφού έχει "ονοματεπώνυμο" - κακό μάρκετινγ ίσως?..).

Τα τσιρότα και μπεμπέ πωλούνται σε 300χιλ αντίτυπα για κάπιο λόγο (---------->μάρκετιν).

Να μου έλεγες για την GTV να πω οκ, ήταν εξαιρετικό σχήμα και όχι απλά ξεχωριστό αλλά ρηξικέλευτο, η Brera δίπλα της μοιάζει παχουλό κακέκτυπο (επειδή είναι).
Άβαταρ μέλους
By D-Jet
IKE έγραψε:Εντάξει κοροϊδευόμαστε τώρα. Σε ρωτάω τι ιδιαίτερο και εξωτικό έχει το σχήμα και η απάντησή σου είναι "το σχήμα" και το ότι δεν το αγόραζε κανείς (μα γιατί? αφού έχει "ονοματεπώνυμο" - κακό μάρκετινγ ίσως?..).

Τα τσιρότα και μπεμπέ πωλούνται σε 300χιλ αντίτυπα για κάπιο λόγο (---------->μάρκετιν).

Να μου έλεγες για την GTV να πω οκ, ήταν εξαιρετικό σχήμα και όχι απλά ξεχωριστό αλλά ρηξικέλευτο, η Brera δίπλα της μοιάζει παχουλό κακέκτυπο (επειδή είναι).

Χέσε μας, ρε ΙΚΕ βραδιάτικο.... :s_mad
Σου ξανάγραψα ότι σαν καινούργιο, μπορεί να το γουστάραμε κάποιοι σα σχήμα (που είναι ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟ*, όπως μετράς εσύ την ακαμψία με Κbrer θα αρχίσω και εγώ να μετράω τη ντιζαϊνότητα σε mGTV/kg, το νου σου :s_devil ) αλλά δε θα το παίρναμε (και δεν το πήραμε δλδ), σα μτχ όμως είναι πλέον ξεκάθαρα το πιο εξωτικό σύγχρονο στα λεφτά της...
Γίνομαι βαρετός αλλά μπορώ να σου φέρω δεκάδες παραδείγματα που η εμπορική αποτυχία δεν έπαιξε κανένα ρόλο στο πως τοποθετηθηκαν κάποια αυτοκίνητα στην ιστορία. Χώρια που η άλφα έχει ονοματεπώνυμο μόνο για τους ψαγμένους... για ρώτα και τον υδραυλικό από το Μάντσεστα που πήρε τη penw τι ξέρει για την άλφα - ρομέο και ιουλιέτα...

*εμένα μου θυμίζει 928 πχ...
Άβαταρ μέλους
By D-Jet
#128495 Μόνο μη μου πεις ότι η 3άρα πουλάει επειδή είναι κούκλα (μπα παναθεμάτηνε φτου φτου ) και επειδή είναι απόλυτο μηχανημα οδήγησης...
Άβαταρ μέλους
By IKE
#128496 Νταξ, με το επιχείρημα του ψαγμένου ιδιοκτήτη αλφα και του μπούρτζου ιδιοκτήτη ΠΕΜβε το έληξες.
Άβαταρ μέλους
By D-Jet
IKE έγραψε:Νταξ, με το επιχείρημα του ψαγμένου ιδιοκτήτη αλφα και του μπούρτζου ιδιοκτήτη ΠΕΜβε το έληξες.

Μάλλον απέχουμε πολύ από το να συμφωνήσουμε τι είναι ψαγμένος ιδιοκτήτης άλφα... Ακόμα και εδώ να το γράψεις που υποτίθεται ότι "ξέρουν" θα αρχίσουν να σου γράφουν για κωλίδια σε πλατείες και άλλες παπαριές...
Το γιατί πουλάει η PeNW είναι μεγάλη ιστορία αλλά σίγουρα δεν είναι λόγω των χαρακτηριστικών της 3άρας.

Τεσπα, κοντολογίς, (επειδή καταβάθος συμφωνείς αλλά ντρέπεσαι να το παραδεχτείς :lol: ) σε όσους μας αρέσει τη θεωρούμε εξότικ, οι άλλοι τη θεωρούν μπούρδα! Ευτυχώς, λέω γω!! :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By socratesn
D-Jet έγραψε:Μόνο μη μου πεις ότι η 3άρα πουλάει επειδή είναι κούκλα (μπα παναθεμάτηνε φτου φτου ) και επειδή είναι απόλυτο μηχανημα οδήγησης...

Off topic και σορρυ που επεμβαινω στον διαξιφιΖμο σας,αλλα μια Brera πιο ολοκληρωμένο προϊον απο μια 3αρα κουπε δε παιζει να ειναι..Να ενας λογος να πουλαει παραπανω η δευτερη λοιπον :)

<
Άβαταρ μέλους
By IKE
D-Jet έγραψε:Το γιατί πουλάει η PeNW είναι μεγάλη ιστορία αλλά σίγουρα δεν είναι λόγω των χαρακτηριστικών της 3άρας.

Αν το δεις σε βάθος χρόνου (επειδή υπάρχει αδράνεια σε αυτά τα πράγματα) προφανέστατα και πουλάει ακριβώς για αυτό το λόγο.

Όποιος νομίζει ότι είναι ψαγμένος επειδή προτιμά (λέμε τώρα) μία Brera από μια 320 λόγω της ιστορίας της μάρκας είναι αστείος. Απλά.-
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
#128502 Δεν εχετε βαρεθει να προσπαθειτε να αλλαξετε τη γνωμη του ΙΚΕ?

.
Άβαταρ μέλους
By D-Jet
IKE έγραψε:
D-Jet έγραψε:Το γιατί πουλάει η PeNW είναι μεγάλη ιστορία αλλά σίγουρα δεν είναι λόγω των χαρακτηριστικών της 3άρας.

Αν το δεις σε βάθος χρόνου (επειδή υπάρχει αδράνεια σε αυτά τα πράγματα) προφανέστατα και πουλάει ακριβώς για αυτό το λόγο.

Δε νομίζω... απλά τυχαίνει να είναι (ήταν... τώρα έχουμε το άλλο το κουκλάκι, την 1) το entry level μοντέλο μιας μάρκας πολυτελείας.
Υποστηρίζω ότι και ένα ντάτσια αν είχε σήμα με προπέλα, δερμάτινο σαλόνι και νεφρά θα πουλούσε το ίδιο καλά.
Πόσοι ξέρουν από τους ιδιοκτήτες της 3άρας τι μπορεί να κάνει το αυτοκίνητό τους (που δεν αντιλέγω ότι είναι καλύτερο από τη brera σα χαρακτηριστικά) ή τους ενδιαφέρει να μάθουν;

Όποιος νομίζει ότι είναι ψαγμένος επειδή προτιμά (λέμε τώρα) μία Brera από μια 320 λόγω της ιστορίας της μάρκας είναι αστείος. Απλά.-

Ο ψαγμένος θα αναγνωρίσει κάποιες σχεδιαστικές συγγένειες με το παρελθόν και θα κάνει κάποιες σκέψεις για να τονώσει την παραμύθα του και να απολαύσει την επιλογή του.
Οι σκέψεις μπορεί να κάνει για να τονώσει την παραμύθα του αν επιλέξει το 320 ποιες είναι; (αρνιά στη σούβλα και γαμπριάτικο λουκ; )
Άβαταρ μέλους
By D-Jet
Focusman91 έγραψε:Δεν εχετε βαρεθει να προσπαθειτε να αλλαξετε τη γνωμη του ΙΚΕ?

.

Οχι! :lol:
Άβαταρ μέλους
By pik.
#128511 οσο το βλεπω τοσο καταλαβαινω οτι ειναι πραγματικα ενα ρεμιξ.
Πολλοι Ιταλοι με το που την ειδαν παγωσαν....πολυ γερμανικη λενε ολοι.... :innocent:
πισω μερος προφιλ
Εικόνα
ρεμιξ Λαγκουνα Κουπε με Μαζερατι Ghibli.
φωτιστικα σωματα τυπου Audi A6
Εικόνα
Εικόνα
προφιλ μεχρι την πισω πορτα BMW 5.
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα

δεν ξερω πως θα ειναι απο κοντα.
Δεν ξερω πως θα καθησει στο ματι.
Πχ βρισκω γελοια την σειρα 3 την σημερινη. :lol:

παντως ομοιοτητες με πολλα μοντελα υπαρχουν.
θα δειξει.

διαστασεις και χωρητικοτητα αποσκευων εχουμε;
Άβαταρ μέλους
By IKE
#128512 Αν έβαζε η BMW το σήμα της σε κακής ποιότητας και απόδοσης προϊόντα σε λίγο καιρό δεν θα ήταν μάρκα πολυτελείας. Αυτό ακριβώς έκανε η Alfa επί δεκαετίες (και η Lancia πχ).

Όσο για αυτό που ρωτάς, μπορεί να μην ξέρουν το πως γίνεται το κάθε τι οι ιδιοκτήτες μιας 3 αλλά το τι μπορεί να κάνει το βλέπουν κάθε φορά που την οδηγούν (αυτό ισχύει για κάθε αυτοκίνητο - ΣΟΚ).

Κατά τα άλλα, είναι ελεύθερος κάθε ανασφαλής κομπλεξικός άνθρωπας να χτίζει τους μύθους του και να μειώνει τους άλλους για να χαρεί (μόνος του, δεν έχει σημασία). Οπότε ναι, πεμβε---> κλαρινογαμπρός, βρερα ψαγμένες λεπτομέρειες (insert γέλια).
Άβαταρ μέλους
By D-Jet
IKE έγραψε:Αν έβαζε η BMW το σήμα της σε κακής ποιότητας και απόδοσης προϊόντα σε λίγο καιρό δεν θα ήταν μάρκα πολυτελείας. Αυτό ακριβώς έκανε η Alfa επί δεκαετίες (και η Lancia πχ).

Μην αγχώνεσαι και έχει βγάλει μια σειρά από μπουμπούκια μοντέλα, η BMW , την ίδια εποχή κιόλας... από την Ε21 (σούπερ σαπικουλεύς και κατά πολλούς κακό αυτοκίνητο) μέχρι την Ε32 και 38 και τα άπειρα προβλήματά τους.

Όσο για αυτό που ρωτάς, μπορεί να μην ξέρουν το πως γίνεται το κάθε τι οι ιδιοκτήτες μιας 3 αλλά το τι μπορεί να κάνει το βλέπουν κάθε φορά που την οδηγούν (αυτό ισχύει για κάθε αυτοκίνητο - ΣΟΚ).

Καλά, με την καμία όμως... ούτε το 10% δεν μπορεί να διακρίνει τι είναι αυτό που κάνει ένα αυτοκίνητο καλύτερο από κάποιο άλλο... εκτός ίσως από τα "ποιοτικά μαλακά πλαστικά¨ και τα γκάζια στην ευθεία...

Κατά τα άλλα, είναι ελεύθερος κάθε ανασφαλής κομπλεξικός άνθρωπας να χτίζει τους μύθους του και να μειώνει τους άλλους για να χαρεί (μόνος του, δεν έχει σημασία). Οπότε ναι, πεμβε---> κλαρινογαμπρός, βρερα ψαγμένες λεπτομέρειες (insert γέλια).

Νομίζω νυστάζεις, ΙΚΕ...
Άβαταρ μέλους
By IKE
#128515 Δες τι έχει βγάλει η BMW από το 1970 και μετά και με τι εύρος γκάμας και πες μου για τις φόλες αυτές.

Το 90% μπορεί να μην ξέρει να διακρίνει τι είναι αυτό που κάνει ένα αυτοκίνητο καλύτερο από το άλλο, μπορεί όμως σε μεγάλο βαθμό να καταλάβει ποιο είναι καλύτερο απο το άλλο.

Δεν νυστάζω ποτέ :shifty: