Τα μοντέλα των κατασκευαστών που οι χρήστες επέλεξαν να έχουν χωριστή ύπαρξη!
Άβαταρ μέλους
By markvag
#1709 Από εμφάνιση δεν μου λέει πολλά... :s_no

Αλλά

Image
Άβαταρ μέλους
By kyr80
vasilis έγραψε:
kyr80 έγραψε:2016.... Μέχρι 1.8 ....
Και να του βάλουν καλύτερη μόνωση. Και πιο άνετα καθίσματα. Και αυτόματο. Βαριά αλλαγές στο τιμόνι.
Γέρασα. ..

βλέπω την λέξη αυτόματο ή με γελάν τα μάτια μου; :s_omg

Έζησα με το MX-5 7 χρόνια σχεδόν.... Από το 2007 μέχρι πριν 10 ημέρες περίπου. Σήμερα δεν θα το ξαναγόραζα όπως είναι. Δε θέλω να ξαναπατήσει ποτέ το αριστερό μου πόδι συμπλέκτη. Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος. Υπάρχουν μια χαρά αυτόματα ή ημιαυτόματα κιβώτια.
Άβαταρ μέλους
By antonisczt
#1847 Θελω να το δω καποια στιγμη απο κοντα γιατι απο τις φωτο κατι δεν μου καθεται καλα.
Άβαταρ μέλους
By efthymis
#1922 Παντως ολα τα sites γραφουν οτι θα βγει κ αυτοματο με σπορ χαρακτηρα... :s_gamer
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#1931 Απίστευτη ανατροπή αλλά πλέον τα αυτόματα είναι τα σπορ! Κάνουν τις πιο γρήγορες αλλαγές, είναι πιο οικονομικά, βολεύουν στην πόλη και έχουν και λεβιεδάκια στο τιμόνι. Καμία ντροπή λοιπόν!
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#1996 Δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν μου αρέσει ή όχι. :s_biggrin Ίσως αδικείται από τις φωτό...
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#2035 Έχω την εντύπωση οτι οι φωτο αδικούν το σχέδιο. Από κοντά πρέπει να είναι εντυπωσιακό. Το στοίχημα θα είναι στην οδήγηση..
Άβαταρ μέλους
By tsilis
#2068 Μου αρέσει πάρα πολύ,αν και δεν είμαι αντικειμενικός γιατί ανήκω στους μχ φανς :s_yes
Από συμπεριφορά δεν το φοβάμαι,θα είναι τουλάχιστον ευχάριστο
Ενδιαφέρον έχω για την απόδοση του 1.5, γιατί ακούγονται και κάτι 140άρια για απόδοση, οπότε θα είναι ταμάμ για Ελλάδα

Προσοχή στην αλλαγή των πλημνών, πού από πενταμπούλονες στο nc έγιναν πάλι τετραμπούλονες, γιατί άραγε?
Άβαταρ μέλους
By xenos
#2097 To νέο mx5: http://www.autoblog.com/photos/2016-maz ... o-2900197/

Εικόνα

Μεταφέρθηκε 3 ποστ απο το Mazda Forum εδώ. [Mod]
Άβαταρ μέλους
By dstou
#2151 Eγκρίνω. Δεν φτάνει το ΜΚ1, φυσικά, αλλά δείχνει πολύ καλό. Αναμένουμε το λάιβ.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#2242 Μόνο σε μένα θυμίζει Ζ3;
Άβαταρ μέλους
By BOYT
#2243 τα πισω φτερα ειναι ιδια.
Άβαταρ μέλους
By Goldmund
#2251 ...είχα το νούμερο δύο μοντέλο της Mazda, το ενδιάμεσο, pre f/l Miata, και έχω καταχαρεί με το τελευταίο που μόλις παρουσιάστηκε! Πολύ ιδιαίτερο και στην πραγματικότητα, θα δείτε, θα δείχνει υπέροχο!
Άβαταρ μέλους
By IKE
#2292 Για εμένα το βασικό πρόβλημα του MX5 είναι οι χώροι και δυστηχώς δεν βλέπω να έχει αλλάξει καθόλου. Είναι πάρα πολύ στενάχωρο μέσα.