Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#568607 Τα PZ4 είναι αυτά που σου έβαλα. Για κάποιο λόγο και η ίδια η Pirelli τα λέει PZero New γιατί αντικατάστησαν (μάλλον άτυπα αφού και τα δύο είναι ταυτόχρονα εμπορικά διαθέσιμα) τα PZero σκέτο. :lol: Άει βρες άκρη.

Ναι τα 24€ της τοποθέτησης στο Φωκά είναι μαζί με ζυγοστάθμιση.
Άβαταρ μέλους
By thanasisr16
Deleted User 1 έγραψε:Τα PZ4 είναι αυτά που σου έβαλα. Για κάποιο λόγο και η ίδια η Pirelli τα λέει PZero New γιατί αντικατάστησαν (μάλλον άτυπα αφού και τα δύο είναι ταυτόχρονα εμπορικά διαθέσιμα) τα PZero σκέτο. :lol: Άει βρες άκρη.

Ναι τα 24€ της τοποθέτησης στο Φωκά είναι μαζί με ζυγοστάθμιση.

Καλά πρέπει και οι ίδιοι έτσι όπως τα έχουν κάνει να μπερδεύονται με τις ονομασίες και τους τύπους :lol: :dizzy:
Εντύπωση μου κάνει που τα καινούργια τα έχουν σε πιο καλή τιμή από τα παλιά :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#568615 Tα PZ4 σου βάλαμε και ο Deleted User 1 και εγώ. Τα συγκεκριμένα τα έχω στην BMW ένα χρόνο περίπου, και είναι πολύ καλά. Αργούν λίγο να ζεσταθούν (φυσιολογικό γι' αυτή την διάσταση) αλλά μετά είναι σούπερ.
Είναι πολύ ήσυχα, αλλά δεν ξέρω αν αυτό είναι λόγω και της εξαιρετικής ηχομόνωσης της ΒΜW 1-series.
Στο Golf που έχω τα Goodyear Assymetric σε 225/45/17 που θεωρητικά είναι εξίσου ήσυχα, στην πραγματικότητα υπάρχει τεράστια διαφορά.
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
#568677 Τι χρωματαρα είναι αυτη! Εικόνα

< >
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#568695 Πάντως στην Ελλάδα λόγω γλυστερού οδοστρώματος το θέμα του θορύβου δεν είναι τόσο σημαντικό. Σε ξένη χώρα θα του έδινα σημασία αλλά στην Ελλάδα πάνω απ' όλα βάζω την πρόσφυση στο στεγνό (στο βρεγμένο ελληνικό δρόμο όλα μέτρια είναι και τότε πάω σαν χεσμένος έτσι κι αλλιώς).
Άβαταρ μέλους
By GTS
Anonymous Founder έγραψε:Ρώτησες εδώ;
http://www.xoimes.gr/elastika?d1=235&d2 ... u=1&model=
Πάρα πολύ σοβαρό μαγαζί και φοβερή εξυπηρέτηση σε εμάς όταν είχαμε αντίστοιχο ατύχημα με το δικό σου στην BMW. Είναι στην Καλλιθέα στην Θησέως.

τοποθετηση και ζυγοσταθμιση περιλαμβανει στις τιμες που δινει για καθε ελαστικο?
Άβαταρ μέλους
By dimviii
sknipper έγραψε:Πάντως στην Ελλάδα λόγω γλυστερού οδοστρώματος το θέμα του θορύβου δεν είναι τόσο σημαντικό..

εχω την εντυπωση οτι σε γυαλι δρομους θορυβουν περισσοτερο απο ασφαλτο επιπεδου ΑΟ πχ
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
GTS έγραψε:
Anonymous Founder έγραψε:Ρώτησες εδώ;
http://www.xoimes.gr/elastika?d1=235&d2 ... u=1&model=
Πάρα πολύ σοβαρό μαγαζί και φοβερή εξυπηρέτηση σε εμάς όταν είχαμε αντίστοιχο ατύχημα με το δικό σου στην BMW. Είναι στην Καλλιθέα στην Θησέως.

τοποθετηση και ζυγοσταθμιση περιλαμβανει στις τιμες που δινει για καθε ελαστικο?
Ναι, είναι τελική η τιμή.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
Deleted User 1 έγραψε:Αυτό είναι το παλιό PS4 νομίζω. Δε βγαίνει το PS4s στη διάστασή σου?

Το PS4S δεν αντικαθιστά το PS4. Μαζί βγήκαν, απλά το S είναι το πιο σπορ μοντέλο, αντίστοιχο με το Pirelli Corsa.

Deleted User 1 έγραψε:το Pirelli έναντι του 71 των Michelin κι ας χάνεις απειροελάχιστη πρόσφυση.

Για την ακρίβεια το αντίθετο συμβαίνει, το Pirelli γράφει καλύτερους χρόνους στις δοκιμές.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#569699 Σάββατο μεσημέρι μπήκαν τα PZero. 10η εβδομάδα του 2018, όχι και τόσο φρέσκα δηλαδή αλλά οκ, κλάιν. Έκτοτε έκανα περίπου 100χλμ και έχω τις εξής παρατηρήσεις:

1) είναι σίγουρα πιο ήσυχα από τα Continental
2) είναι σίγουρα πιο σκληρά από τα Continental μιας και σε συγκεκριμένες εγκάρσιες ανωμαλίες που πέρασα, το αυτοκίνητο κοπανάει αισθητά περισσότερο. Όχι ενοχλητικά αλλά κοπανάει.
3) έχουν απείρως καλύτερο rim protection απ' τα Conti και μάλιστα το διαπίστωσα με το καλήμερα μιας και έφαγα σα μλκ ένα πεζοδρόμιο σ' ένα παρκάρισμα :svivhaha:

Σε απόλυτο traction δεν ξέρω ακόμα τι κάνουν μιας και δεν το έστριψα καθολου το αμάξι αλλά σκοπεύω να κάνω μία βόλτα προς παραλία μεσοβδόμαδα. Για την ιστορία τα προηγούμενα πουλήθηκαν το ίδιο απόγευμα που μπήκαν τα Πιρέλλια οπότε κάπως μετριάστηκε το κόστος της όλης φάση. Αν πάρουμε και την αποζημίωση από την Περιφέρεια θα είμαστε σχεδόν ίσα βάρκα ίσα νερά...
Άβαταρ μέλους
By Lap
#569701 Πολυ καλα νέα.

Στεφαν τι περιθωριο δινει ο καταδκευαστης σε διασταδη στο προφιλ;
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#569711 Δεν έχω ιδέα. Δεν δίνει καθόλου επιλογές σε άλλες διαστάσεις. Μόνο με 19αρες και αυτή τη διάσταση ελαστικού βγαίνει το μοντέλο.
Άβαταρ μέλους
By Lap
#569723 Έλεγα μήπως υπάρχει καποιο ελαστικο με ελαφρως υψηλότερο προφιλ.
Έβλεπα πως σε αυτοκίνητα με μεγάλους θόλους έδιναν περιθώριο στο προφίλ.
Χάνεις λίγο σε τερν ιν κερδιζεις σε λακουβες.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
Deleted User 1 έγραψε:Σάββατο μεσημέρι μπήκαν τα PZero. 10η εβδομάδα του 2018, όχι και τόσο φρέσκα δηλαδή αλλά οκ, κλάιν. Έκτοτε έκανα περίπου 100χλμ και έχω τις εξής παρατηρήσεις:

1) είναι σίγουρα πιο ήσυχα από τα Continental
2) είναι σίγουρα πιο σκληρά από τα Continental μιας και σε συγκεκριμένες εγκάρσιες ανωμαλίες που πέρασα, το αυτοκίνητο κοπανάει αισθητά περισσότερο. Όχι ενοχλητικά αλλά κοπανάει.
3) έχουν απείρως καλύτερο rim protection απ' τα Conti και μάλιστα το διαπίστωσα με το καλήμερα μιας και έφαγα σα μλκ ένα πεζοδρόμιο σ' ένα παρκάρισμα :svivhaha:

Σε απόλυτο traction δεν ξέρω ακόμα τι κάνουν μιας και δεν το έστριψα καθολου το αμάξι αλλά σκοπεύω να κάνω μία βόλτα προς παραλία μεσοβδόμαδα. Για την ιστορία τα προηγούμενα πουλήθηκαν το ίδιο απόγευμα που μπήκαν τα Πιρέλλια οπότε κάπως μετριάστηκε το κόστος της όλης φάση. Αν πάρουμε και την αποζημίωση από την Περιφέρεια θα είμαστε σχεδόν ίσα βάρκα ίσα νερά...

Με γεια και ελπίζω ετούτη τη φορά περισσότερη τύχη! :s_yes
Το rim protection είναι κορυφαίο, δεν έχω δει άλλο λάστιχο με τόσο μελετημένο protection.
Για την άνεση, εγώ στις 18άρες δεν κατάλαβα διαφορά με τα Dunlop που είχα πριν, ίσως τα Conti να είναι όντως πιο μαλακά.
Άβαταρ μέλους
By rocsta
dimviii έγραψε:Με μαμα εβο κοντα θα εισαι σε πιστα.Το θεμα ειναι οτι δεν υπαρχουν μαμα.

Ήθελα να στο γραψω και τοτε, αλλα το ξεχασα. Παρτο τωρα να παθεις εγκεφαλικο. Καραμαμα 30κ χλμ

Εικόνα

Sent >