Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By Dimsabas
#625549 JBT, το πεντάλιτρο λάδι από το Lidl κοστίζει 15 ευρώ. Ή αυτό βάζω ή (στο τσακίρ κέφι) ένα της Liqui Moly που είναι λίγο ακριβότερο.

Αλέξανδρε, τούτο δω:

https://www.4wheelershouse.gr/element-163
Άβαταρ μέλους
By MONMAN
#625597 Μια και μιλάτε για λάδια το tzampa ola στην Όλγας εδώ στην Θεσσαλονίκη εχει το premium fuel economy 5W-30 της Toyota 9,95 € το λίτρο , 15€ και πάνω το χρεώνουν οι αντιπρόσωποι. Νομίζω είναι καλή τιμή και βάζεις κάτι εγκεκριμένο και κάτι ακόμα η Toyota Άγγελος δέχεται να της πας δικά σου λάδια οπότε ετσι κάποιος γλυτώνει κατευθείαν ενα 20αρικο απο το service .
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#625635 εεεε? εμένα η αντιπροσωπεία με χρεώνει 9,5e για το 5w30 στο diesel-λολαδο. Ένας από τους λόγους που δεν τους πάω δικά μου είναι κι αυτός.
edit:μόλις είδα την απόδειξη πληρωμής: 38,80 , σχεδόν 4 λίτρα παίρνει , 3,9 ή 3,8 δε θυμάμαι ακριβώς.
Άβαταρ μέλους
By MONMAN
#625697 και όμως η δική μου απόδειξη απο παλιό servise λεει 15 , Θεσσαλονίκη φτωχομάνα κατά τα άλλα …
εδώ όταν το αγόρασα η διαφορά τιμής απο την Αθήνα για ολόιδιο αυτοκίνητο ήταν 400€ και δεν έλεγαν τίποτα για μια προσφορά που έτρεχε για την πανοραμική οροφή + GPS -700€ δηλ στην Αθήνα έβγαινε 1100€ μείον +δώρα :dizzy:

τελικά βρήκα μια ακόμα καλλίτερη ευκαιρία και το πήρα φυσικά απο Αθήνα :innocent: και είχα τα καρτάσια να τους φαίνεται και περίεργο που να πηγαίνεις κάτω, είναι τρελοκομείο ,είναι λαμόγια κλπ :lol:
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#626622 To νέο δίλιτρο hybrid powetrain σε corolla CH-R το οδήγησε κανείς?Διαβάζω οτι πλέον έχει 6 προκαθορισμένες σχέσεις το ecvt.Πρέπει να είναι αρκετά βελτιωμένη η αίσθηση...
Πληρώνουν το φόρο πολυτ. Διαβίωσης τα υβριδικά?
Άβαταρ μέλους
By GTS
kostis20 έγραψε:To νέο δίλιτρο hybrid powetrain σε corolla CH-R το οδήγησε κανείς?Διαβάζω οτι πλέον έχει 6 προκαθορισμένες σχέσεις το ecvt.Πρέπει να είναι αρκετά βελτιωμένη η αίσθηση...
Πληρώνουν το φόρο πολυτ. Διαβίωσης τα υβριδικά?

ποσο κανει το διλιτρο?
Άβαταρ μέλους
By GTS
kostis20 έγραψε:28-29 νομίζω.

καλυτερα περιμενε το νεο Γιαρις
Άβαταρ μέλους
By NickTG
GTS έγραψε:

Άλλωστε είναι στην ίδια κατηγορία.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
NickTG έγραψε:
GTS έγραψε:

Άλλωστε είναι στην ίδια κατηγορία.

Ή το νέο Lexus...
Άβαταρ μέλους
By markvag
#626879 Θα πρότεινα καλύτερα την Elise :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#626914 Υπάρχει και το Lexus UX το οποίο φοράει το δίλιτρο powertrain και βασίζεται στο CHR αλλά βγαίνει και τετρακίνητο.Κάνει από 40Κ και πάνω...
Άβαταρ μέλους
By georgetz
#626994 Καλό το UX -> https://www.autoexpress.co.uk/lexus/ux/ ... -vs-bmw-x2

Πολλά λεφτά μου φαίνονται αυτά τα οχήματα πάντως , για ελληνικά δεδομένα, δίχως leasing
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#627000 Και από το εν λόγω συγκριτικό, βλέπουμε πως η BMW πουλάει τεχνολογία περασμένης δεκαετίας και σώζεται από το σήμα της. Επί της ουσίας, το Lexus είναι παντού καλύτερο και δεν έχεις και το φόβο να φας καμιά απαγόρευση κυκλοφορίας στο μέλλον.
Σκεφτείτε στο εν λόγω συγκριτικό η BMW να ήταν το ίδιο αμάξι, με άλλα σήματα. Δεν θα την προτιμούσε κανείς. Και πολύ σωστά.