Ο γερομπισμπίκης σε νέες περιπέτειες.
Κάτω η δικτατορία των shorts.

Dimsabas έγραψε:Παίρνεις το 80% του 208. Κοστίζει όμως κάτω από το 80% του 208;
Geralt έγραψε:Με αυτοματο και φουλ εκδοση το Grandland πλησιαζει τα 30κ
Διαβασα το review σου και συμφωνω απολυτα, ειδικα στο point οτι δεν ειναι σβελτα αυτοκινητα. Ειτε βενζίνη,ειται πετρέλαιο
Εχω οδηγησει το 3008 φίλου, σχεδόν ενος έτους αυτοματο ντίζελ και κατανοοω πλήρως αυτό που γραφεις
Η τιμη που μου εδωσαν οντως ηταν το μεγαλο δελεαρ για να το παρω. Γιατι στην τελικη, η σωστη τιμη σε ενα αγαθο σε ωθει να το παρεις η οχι
Απο οτι μου ειπε ο πωλητης (ελεγχεται φυσικα) ηθελε να "γραψει" πωληση στο τελος του ετους, το αμαξι ηρθε τελη Νοεμβρη και αδεια βγηκε πρωτη βδομαδα Δεκεμβρη.
Δεν γνωριζω πως πιανουν στοχους αυτοι, με το κομματι η με το νουμερο των συνολικων πωλησεων
Asimov έγραψε:Geralt έγραψε:Με αυτοματο και φουλ εκδοση το Grandland πλησιαζει τα 30κ
Διαβασα το review σου και συμφωνω απολυτα, ειδικα στο point οτι δεν ειναι σβελτα αυτοκινητα. Ειτε βενζίνη,ειται πετρέλαιο
Εχω οδηγησει το 3008 φίλου, σχεδόν ενος έτους αυτοματο ντίζελ και κατανοοω πλήρως αυτό που γραφεις
Η τιμη που μου εδωσαν οντως ηταν το μεγαλο δελεαρ για να το παρω. Γιατι στην τελικη, η σωστη τιμη σε ενα αγαθο σε ωθει να το παρεις η οχι
Απο οτι μου ειπε ο πωλητης (ελεγχεται φυσικα) ηθελε να "γραψει" πωληση στο τελος του ετους, το αμαξι ηρθε τελη Νοεμβρη και αδεια βγηκε πρωτη βδομαδα Δεκεμβρη.
Δεν γνωριζω πως πιανουν στοχους αυτοι, με το κομματι η με το νουμερο των συνολικων πωλησεων
Γενάρη-Φλεβάρη έκαναν επιπλέον έκπτωση κάνα χιλιάρικο, το έπαιρνες κάτω από 20 σε λευκό.
Πολύ αμάξι όντως, αλλά αυτό με το φως στο χώρο αποσκευών ακούγεται κάπως![]()
Δεν το πρόσεξα να πω την αλήθεια όταν πήγα να το δω.
Τίποτα δεν θα γίνει Νίκο. Η σφαγή έγινε σήμερα, κα[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]