Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By blackpug106
#462788 http://www.4troxoi.gr/epikairotita/kosmos/sportif-parelthon-toy-neoy-vw-polo-gti?utm_source=rss&utm_medium=feed&utm_campaign=website-rss

Σπορτίφ DNA

Ανατριχίλα :omg:
Άβαταρ μέλους
By Zorz
#462888 https://www.nytimes.com/2017/12/06/busi ... wagen.html

7 χρόνια και $400k πρόστιμο στον πιο υψηλόβαθμο φαουβέ που καταδικάστηκε για το dieselgate (και μόλις ο δεύτερος που έπιασαν). Μάλλον θα αποδειχθεί και fall guy για την εταιρεία, μιας και όλοι οι υπόλοιποι μανατζαρέοι με έκθεση στην υπόθεση έχουν επιστρέψει στη Γερμανία (που δεν πρόκειται να τους εκδώσει στις ΗΠΑ με καμιά κυβέρνηση).
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
Zorz έγραψε:που δεν πρόκειται να τους εκδώσει στις ΗΠΑ με καμιά κυβέρνηση

Πιστεύω πως με κυβέρνηση Adenauer θα τους είχε εκδώσει. :lol:
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
Άβαταρ μέλους
By xenos
#466535 Παιρνουν τπτ αυτα ή θελει αλλαγη (και τι αλλαγη);;;
ΕικόναΕικόνα
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#466537 Μόνο ebay.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#466538 O διακόπτης για τα φώτα είναι εύκολο να βρεθεί και λογικά θα είναι φθηνός. Η κονσόλα πάλι.... :lipsealed:
Ταξί είναι; :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By elteo
#466540 Οι ταξιτζήδες τα προσέχουν. Αυτό είναι βανδαλισμενο. Λες και το μασαγε σκύλος.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#466541 Καλα ολα τα αλλα, τον διακοπτη των φωτων τι τον εκανε και καταντησε ετσι; Γυρω γυρω 500 φορες τη μερα;;;
Άβαταρ μέλους
By pierce21
Anonymous Founder έγραψε:O διακόπτης για τα φώτα είναι εύκολο να βρεθεί και λογικά θα είναι φθηνός. Η κονσόλα πάλι.... :lipsealed:
Ταξί είναι; :dizzy:

Tuareg μοιάζει.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
g8777 έγραψε:Καλα ολα τα αλλα, τον διακοπτη των φωτων τι τον εκανε και καταντησε ετσι; Γυρω γυρω 500 φορες τη μερα;;;

φυσιολογικη φθορα είναι αυτή για Γερμανικο προιον.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
g8777 έγραψε:Εμενα μεχρι να ξεκολλησει ηταν σαν την πρωτη μερα που το αγορασα παντως.

:lol:
Άβαταρ μέλους
By elteo
#466562 8 χρόνια δεν έχω καμία φθορά. Κι έχω και ημιαιμο.
Άβαταρ μέλους
By xenos
#466563 Μετάχειρο είναι. Τι σκατά έκαναν δεν ξέρω! Εγώ είπα μήπως πατούσαν τα κουμπιά με κατσαβίδι. :hmmm:

pierce21 έγραψε:Tuareg μοιάζει.

Είναι.