Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
Zeus έγραψε:Ποια αλλα μοντελα κοιτας? Γιατι αν μπορεις να αγορασεις Velar, η κουβεντα τελειωνει :iconcool:

Μπα, ειναι σε μια κατηγορία παραπάνω και δεν θέλω να πάω εκεί .
Πολλα λεφτά για 4ροδες.
Άβαταρ μέλους
By Zeus
dstou έγραψε:Άμα θες Φίατ ή Λέξους δεν μπορείς με διπλωματικές? Τι φάμπρικα είναι αυτή?

Με την πλεμπα?

Υποθέτω πως οι εταιρείες απλα δεν ενδιαφέρονται γι αυτη την αγορά...

KiloMeater έγραψε:
Zeus έγραψε:Ποια αλλα μοντελα κοιτας? Γιατι αν μπορεις να αγορασεις Velar, η κουβεντα τελειωνει :iconcool:

Μπα, ειναι σε μια κατηγορία παραπάνω και δεν θέλω να πάω εκεί .
Πολλα λεφτά για 4ροδες.

Ίδια κατηγορία υποτίθεται πως ειναι αλλα ναι, στα 4,80 ειναι αρκετά μεγαλύτερο απο τα υπόλοιπα...το εχει κάποιος στη γειτονιά, ειναι πολυ ογκώδες.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#450388 Αν δεν κάνω λάθος το ποσοστό έκπτωσης των διπλωματικών τιμών δεν είναι το ίδιο, κάθε μάρκα μπορεί να προσφέρει λίγο διαφορετικό ποσοστό. Νομίζω η BMW έδινε τη μεγαλύτερη έκπτωση.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#450401 Στο δια ταύτα. Θα αγοραστεί κάνα φορουμικό XC60;
πηγαίνετε, το βλέπετε, το κάνετε TD, το βγάζετε φωτογραφίες αλλά υποψιάζομαι ότι κάτι σας κωλώνει.
Έχει κάτι που δεν σας πείθει; (ερώτηση προς τους ενδιαφερόμενους)
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
Giuseppe Busso έγραψε:Στο δια ταύτα. Θα αγοραστεί κάνα φορουμικό XC60;
πηγαίνετε, το βλέπετε, το κάνετε TD, το βγάζετε φωτογραφίες αλλά υποψιάζομαι ότι κάτι σας κωλώνει.
Έχει κάτι που δεν σας πείθει; (ερώτηση προς τους ενδιαφερόμενους)

Το αυτοκίνητο μια χαρά είναι, εγώ δεν ειμαι ωριμος αγοραστής.
Ξέρω οτι κάποια στιγμή θα χρειαστεί να αλλάξω το αμάξι γιατι οι συνθήκες εδώ δεν ειναι ναι κυκλοφορείς με αμάξι δεκαετίας, το ποτέ και με τι εξαρτάται απο πολλούς παράγοντες, δεν εχω καταλήξει τι θέλω και ποσό το θέλω.
Η ενασχόληση με το βολβο με βοήθησε να δω τι προσφέρεται στην αγορά σήμερα σαν τεχνολογια, πως ειναι η εμπειρία μαζί του και τι κοστίζει.

Το wow factor ας πούμε δεν υπήρχε άμεσα.... μόνο οταν αρχίσεις και χτίζεις τα διαφορά βοηθήματα συνολικά βγαίνει κάτι που εχει πλεόν μεγάλη διαφορά απο το προηγούμενο αμάξι για μενα τουλάχιστον και λες οκ, να το δω.

Προσωπικά βάζοντας όλα αυτα που είδα απο κοντά και άρεσαν είτε σε μενα είτε στη γυναίκα μου (μαζί πήγαμε για τη δοκιμή) στο κονφιγκιουρατορ βγαίνουνε 77.6κ, και θες και 600 €έξοδα μεταφοράς πινακίδες κτλ. (Τ5 χωρίς αερανάρτηση αλλά με όλα τα κομφόρ μέσα ) .
Ακόμα και αν μπορώ να το πάρω με μια (παρά πολυ γενναία) έκπτωση , δεν εχω καταλήξει οτι αξίζουν τόσα λεφτά για ενα παιχνίδι , γιατι κατα βάση στα βασικά αυτοκινητιστικά (πχ ενα ταξίδι ) λίγη καλυτερο Ίσως να ειναι απο το C5, όλα τα αλλά ειναι ευκολίες .

Αν υπήρχε ένας τρόπος νακανεις αναβάθμιση στο αμάξι σου, τι καλά που θα ηταν, να έδινες πχ 10 χιλιάρικα και να βάλεις όλα τα τελευταία τεχνολογικά καλούδια, χειμερινά πακέτα κτλ...
Άβαταρ μέλους
By g8777
#450457 Για ποιον λόγο να αποχωριστείς το C5 και την ανυπέρβλητη ποιότητα κύλισης του; :s_dunno Αν πρόκειται για εργασιακή και κοινωνική εναρμόνιση δεν είναι ανάγκη να ξοδέψεις μια σκληρά κερδισμένη περιουσία, δείξε ευελιξία :

https://m.ebay.de/itm/Stern-Motorhaube-W211-W212-W213-E-Klasse-W221-W222-S-Klasse-W204-W205-C-Klasse/401136271372?_trkparms=aid%3D222007%26algo%3DSIM.MBE%26ao%3D2%26asc%3D20150519202354%26meid%3D420ea111d11a4210af5bf4942cc39aaa%26pid%3D100408%26rk%3D8%26rkt%3D20%26mehot%3Dpp%26sd%3D401254233184&_trksid=p2349624.c100408.m2460

https://m.ebay.de/itm/Emblem-Schriftzug-Badge-Decal-Chrom-fur-Mercedes-Benz-S500L-S-500L-S500-AMG-W222/332198121182?hash=item4d588d0ede:g:biYAAOSwhvFZArGv

https://static1.car.gr/8045185_v_a.jpg

Outside of the box. :s_wink
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#450460 Δεν έχει να κάνει με μούρη, σκάω και με datsun άμα τύχει. Αλλά είναι ασύμφορο να έχεις ηλικιωμένο αμάξι από ένα σημείο και μετά γιατί οι μάστορες έχουν το άγγιγμα του Μίδα.
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#450479 Quiz
Xc60 T5 fully loaded τα πάντα όλα μέσα , αγορασμένο εδώ Αυστρία 77.6 κ ποσό πιστεύετε θα πωλείται στην ίδια αγορά μετά απο 5 χρόνια;

Ok και D4 εναλλακτικά γιατι βλέπω απο μεταχείριςμενα τώρα το 95% ειναι πετρέλαιο
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
KiloMeater έγραψε:Quiz
Xc60 T5 fully loaded τα πάντα όλα μέσα , αγορασμένο εδώ Αυστρία 77.6 κ ποσό πιστεύετε θα πωλείται στην ίδια αγορά μετά απο 5 χρόνια;

Χιλιόμετρα και κατάσταση;
Αν κάνεις το ΜΟ χιλιομέτρων, δηλαδή 10Κ το χρόνο ας πούμε και αν είσαι πιστός στη συντήρηση και στη φροντίδα του αυτοκινήτου και δεν έχει φθορές και αν λάβουμε υπόψη τις σημερινές σταθερές σε καύσιμα, φορολογία, είδος οχήματος κλπ. τότε νομίζω ότι ταβάνι θα είναι οι 28.000 ευρώ.
Θα χάνεις ένα 10χίλιαρο το χρόνο.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#450482 Περιμενεις ενα χρονο και το αγοραζεις μεταχειρο 60Κ και δεν σε νοιαζει ποσο θα πουλιεται σε 4 χρονια
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
KiloMeater έγραψε:Quiz

Ok και D4 εναλλακτικά γιατι βλέπω απο μεταχείριςμενα τώρα το 95% ειναι πετρέλαιο

Ζώντας σε χώρα της δυτικής ευρώπης ειναι απλά αυτοκτονία να αγοράσεις πετρέλαιο πλέον
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#450499 77,5 με την έκπτωση του διπλωμάτη;!
Πολλά δεν είναι;
Άβαταρ μέλους
By GTS
Asimov έγραψε:77,5 με την έκπτωση του διπλωμάτη;!
Πολλά δεν είναι;

77.5 ειναι τιμη καταλογου με ολους τους φορους. 46.5 ο διπλωματης.
Άβαταρ μέλους
By markvag
KiloMeater έγραψε:Εδω με εχει καταστρεψει η υδρο του C5… ενω δεν το λες σκληρο και γενικα εχει καλη απορροφηση, καταλαβαινεις τα παντα στο δρομο
Μετα μπηκα στο C5 να γυρισω πισω και η διαφορα ειναι εντονη .. αμα λεμε το C5 σιδερωνει , δυσκολα το καταλαβαινεις αμα δεν το ζησεις λιγο. Αλλα γενικα μου φανηκε πισωγυρισμα και με χαλασε.

Καλά, οι υδροπνευματικές citroen είναι αλλού στο θέμα άνεση... :metalo: