Zeus έγραψε:Ποια αλλα μοντελα κοιτας? Γιατι αν μπορεις να αγορασεις Velar, η κουβεντα τελειωνει
Μπα, ειναι σε μια κατηγορία παραπάνω και δεν θέλω να πάω εκεί .
Πολλα λεφτά για 4ροδες.
Zeus έγραψε:Ποια αλλα μοντελα κοιτας? Γιατι αν μπορεις να αγορασεις Velar, η κουβεντα τελειωνει
dstou έγραψε:Άμα θες Φίατ ή Λέξους δεν μπορείς με διπλωματικές? Τι φάμπρικα είναι αυτή?
KiloMeater έγραψε:Zeus έγραψε:Ποια αλλα μοντελα κοιτας? Γιατι αν μπορεις να αγορασεις Velar, η κουβεντα τελειωνει
Μπα, ειναι σε μια κατηγορία παραπάνω και δεν θέλω να πάω εκεί .
Πολλα λεφτά για 4ροδες.
Giuseppe Busso έγραψε:Στο δια ταύτα. Θα αγοραστεί κάνα φορουμικό XC60;
πηγαίνετε, το βλέπετε, το κάνετε TD, το βγάζετε φωτογραφίες αλλά υποψιάζομαι ότι κάτι σας κωλώνει.
Έχει κάτι που δεν σας πείθει; (ερώτηση προς τους ενδιαφερόμενους)
Αν πρόκειται για εργασιακή και κοινωνική εναρμόνιση δεν είναι ανάγκη να ξοδέψεις μια σκληρά κερδισμένη περιουσία, δείξε ευελιξία :
KiloMeater έγραψε:Quiz
Xc60 T5 fully loaded τα πάντα όλα μέσα , αγορασμένο εδώ Αυστρία 77.6 κ ποσό πιστεύετε θα πωλείται στην ίδια αγορά μετά απο 5 χρόνια;
KiloMeater έγραψε:Quiz
Xc60 T5 fully loaded τα πάντα όλα μέσα , αγορασμένο εδώ Αυστρία 77.6 κ ποσό πιστεύετε θα πωλείται στην ίδια αγορά μετά απο 5 χρόνια;
Ok και D4 εναλλακτικά γιατι βλέπω απο μεταχείριςμενα τώρα το 95% ειναι πετρέλαιο
KiloMeater έγραψε:Εδω με εχει καταστρεψει η υδρο του C5… ενω δεν το λες σκληρο και γενικα εχει καλη απορροφηση, καταλαβαινεις τα παντα στο δρομο
Μετα μπηκα στο C5 να γυρισω πισω και η διαφορα ειναι εντονη .. αμα λεμε το C5 σιδερωνει , δυσκολα το καταλαβαινεις αμα δεν το ζησεις λιγο. Αλλα γενικα μου φανηκε πισωγυρισμα και με χαλασε.

Ετοιμαστείτε για 24 αγώνες + 24 sprint το 2028 ή […]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]