Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#325187 Ουτε εμενα μ αρεσει αλλα δεν εχω βρει καλυτερη λυση.

<+
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#325189 Εχω κανονικη ρεζερβα και με τη 17αρα δε μενει καθολου χωρος.

<+
Άβαταρ μέλους
By alexandros.K
#325250 Υποτίθεται οτι πρέπει να είναι άμεσα προσβάσιμα , οχι κάτω απο τις αποσκευές
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#325251 Σωστό αυτό.Και εκεί που είναι τώρα βέβαια πάλι θα πρέπει να βγάλει τις αποσκευές αν χρειαστεί κάτι. Για το χώρο κάτω από τη ρεζερβα θα μπορούσε να βάλει τα καλώδια πχ.
Δεν έχει στα πλαϊνά ντουλάπακια?

< A3003 >
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#325329 Οχι ρε τι πλαινα ντουλαπακια. Super mini ειναι, που χωρος για τετοια. Αν ειχε κιτ επισκευης θα χωραγαν ολα ανετα στο χωρο της ρεζερβας αλλα για καποιο λογο επρεπε να εχει 5 ζαντες κι αλλα 5 PS3. Τσαμπα χωρος και κυριως κοστος.

Εικόνα

Με τα χιλια ζορια πηρε τα καλωδια και παλι δεν ειναι ωραια τακτοποιημενα.

Εικόνα

<+
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
Deleted User 1 έγραψε:Σοβαρη μουφα αγορα εκανα!

Εικόνα

Ενα σκετο αυτοκολλητο ειναι που θα μπορουσα να εχω φτιαξει στον εκτυπωτη μου και που φυσικα με την ανυπαρκτη κολλα του και την ευκαμψια δεν κολλησε ποτε στο ματ χρωμα.

ΕικόναΕικόνα

Σαφως καλυτερα τα πραγματα με το καλυμμα του χωρου αποσκευων.

Εικόνα

<+

θα σου έλεγα να βγάλεις τη ρεζέρβα κ να πάρεις ένα μικρό κομπρεσέρ ή κ κιτ επισκευής. τη ρεζέρβα άσ' τη στο σπίτι.
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#325334 Δε νομίζω ότι είναι θέμα χώρου. Το mini έχει ας πούμε και από τις δύο μεριές.
Το κενό ανάμεσα στο γρυλο και στο μπουλονοκλειδο δε χωράει τίποτα?

< A3003 >
Άβαταρ μέλους
By bill33
#325335 Τα καλώδια γιατί τα κουβαλάς;
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#325337 Όντως η επιλογή να έχει 17αρα ρεζερβα είναι άκυρη. Θα μπορούσε να έχει ανάγκης...
Καλώδια έχω πάντα μαζί και εγώ. Όπως και γάντια και άλλα εργαλεία.

< A3003 >
Τελευταία επεξεργασία από kostis20 και 13 Νοέμ 2016, 16:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#325338 Τα διάφορα παραφερνάλια ασφαλείας πρέπει να είναι εύκολα προσβάσιμα. Μια χαρά τα έχει εκεί ο Στέφανος.

ΥΓ: Κανονική ρεζέρβα = ό,τι καλύτερο υπάρχει!
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#325339 Γιατι οχι? Παντα εχω στα αμαξια, ειτε για μενα ειτε αν χρειαστει κανας αλλος.

<+
Άβαταρ μέλους
By Billopoulos
REALZEUS έγραψε:ΥΓ: Κανονική ρεζέρβα = ό,τι καλύτερο υπάρχει!

Σχολιο πανω σε αυτο btw, στην μια C4 που εχει 16αρες ζαντες η ρεζερβα ειναι 16αρα (σιδερενια μεν, αλλα με ιδιας διαστασης λαστιχο πανω), στην αλλη που εχει 17αρες ζαντες η ρεζερβα ειναι 15αρα :superman: :slap:

Μειωση κοστους; Βαζουν ο,τι υπαρχει; Δεν ξερω, αλλα χυμα δυο τελειως μου φαινεται :s_sarcastic
Άβαταρ μέλους
By drdino
#325363 Ο,τι υπάρχει κατά βάση.

Πλάκα έχει που χαλιέστε λόγω κανονικής...