Στέφανε, εσύ θα πάρεις τα 300 σου. Ο άλλος που θέλει 308 και τον νοιάζει η οικονομία, ας πάρει Golf ή Leon να καίει 1/3,5.
Κι αν θέλει ακόμα παραπάνω χώρους, offers Octavia station.
Αν πάλι ΔΕΝ τον νοιάζει η οικονομία, ας πάρει ό,τι θέλει.
Νίκος Παππάς έγραψε:https://www.autotriti.gr/data/news/preview_news/SEAT-Leon-1,4-TGI-To-fthhnotero-mikromesaio-CNG_171262.aspΜιας και mirag-ω γνώση για το φυσικό αέριο απόψε, η κατάσταση με τις δεξαμενές έχει διαμορφωθεί ως εξής:
Εδω μεσα λεει οτι οι δεξαμενες φυσικου αεριου χωρουν 14 κιλα και επαρκουν για 400 χλμ ενω το ρεζερβουαρ βενζινης χωρα 50 λιτρα τα οποια επαρκουν για αλλα 900![]()
Συνολικα δηλαδη 1300 χλμ![]()
![]()
το κακο ειναι οτι μειωνουν τον χωρο αποσκευων κατα 105 λιτρα και πλεον εχει 275 λιτρα κατι που σιγουρα δεν βολευει οικογενειαρχες
Συμφωνα με τα παραπανω θες καθε 250 χλμ να βαζεις αεριο ( γιατι αν υπολογιστηκε η καταναλωση του στις συνθηκες που το ρεζερβουαρ βενζινης φτανει για 900 χλμ, λογικο να καιει παραπανω στο μποτιλιαρισμα ) , αρα πρεπει να ειναι πολυ κοντα σου το πρατηριο.
Επισης κανεις δεν λεει ποσο το κοστος ελεγχου των δεξαμενων, τι συντηρηση θελουν, καθε ποτε αλλαζονται , αν σκουριαζουν η αν κανουν "μπουμ"
Κατι μου λεει οτι μπορει να μην κανεις και τοση οικονομια τελικα
funkyreverend έγραψε:Θα ήθελα να μάθω το ποσοστό των ανθρώπων που πάνε σε ψηλό όχημα και επιστρέφουν σε χαμηλό. Κάτι μου λέει ότι δεν είναι πολύ μεγάλο.

funkyreverend έγραψε:Η ερώτηση εδώ είναι αν το "ψηλό" ήταν δική σου επιλογή ή βρέθηκες με αυτό από γονείς κλπ. Γιατί και ο Στέφαν147 είχε q5 αλλά αμφιβάλλω αν ήταν βάσει δικών του αναγκών. Και εγώ θα ξαναγύριζα σε χαμηλό, αλλά είμαι και λίγο ό,τι να 'ναι αυτοκινητιστικά, σαν τον cosneo.
Αντίστοιχο φαινόμενο νομίζω είναι με τα αυτόματα κιβώτια. Επίσης θα ξαναγύριζα σε χειροκίνητο αλλά μόνο αν άξιζε τον κόπο οδηγικά ή ήταν δραματικά φθηνότερο.
Dimsabas έγραψε:Είναι που δεν είστε ψηλοί ή έχετε ακόμα πολύ ευλύγιστα κορμιά ή δεν έχετε πιτσιρίκια να βαζοβγάζετε.Σωστός. Αλλιώς είναι να δένεις δύο παιδιά σε ένα ψηλό αμάξι (όρθιος), αλλιώς να σκύβεις σε ένα χαμηλό. Δεν είναι μόνο θέμα χώρου.
Dimsabas έγραψε:., κάνε ένα νέο θέμα για το φυσικό αέριο, αν δεν προσβάλλει το πιούρνες του φόρουμ.
elteo έγραψε:Μου αρέσουν οι δικαιολογίες σας για να αγοράσετε δικίνητα περίπτερα.Δεν είναι δικαιολογίες. Στις καθημερινές μετακινήσεις σε ενδιαφέρει η πρακτικότητα και η ευκολία που παρέχουν αυτού του είδους τα οχήματα.
NickTG έγραψε:funkyreverend έγραψε:Θα ήθελα να μάθω το ποσοστό των ανθρώπων που πάνε σε ψηλό όχημα και επιστρέφουν σε χαμηλό. Κάτι μου λέει ότι δεν είναι πολύ μεγάλο.
Μπορείς να μετρήσεις εμένα από εδώ!
Με λίγη τύχη στο μέλλον θα πάω σε ακόμα πιο χαμηλό.

Andreasdik έγραψε:Όχι άλλο φυσικό αέριο, ήμαρτον

Ετοιμαστείτε για 24 αγώνες + 24 sprint το 2028 ή […]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]