Νίκος Παππάς έγραψε:Αν ποτέ αποφασίσεις να χωρίσεις και να κρατήσεις την επιμέλεια του παιδιού, αγόρασε Μιατα , με ένα σμπαρο 2 τρυγόνια (πλάκα κάνω, μην παρεξηγηθω)Focusman91 έγραψε:Ο πατέρας μου ένας λόγος που ήθελε κατηγορία τζιποειδους, ήταν ότι προτιμούσε να σκαρφαλώσει παρά να χρειάζεται να σκύψει για να μπει στο χαμηλό κάθισμα ενός μικρομεσαίου, μεσαίου κλπ. Γιατί μετά θα τονε ποναγε η πλάτη του.
< Note >
Με αφορμη αυτο το ποστ, ειναι παρα πολλοι αυτοι που καθονται στο γραφειο λαθος με αποτελεσμα να εχουν θεματα σε αυχενα, μεση , καρπους.
Τα "χαμηλα" αυτοκινητα επιβαρυνουν το προβλημα οταν μετα απο ωρες καθιστης δουλειας πρπει να χαμηλωσεις κι αλλο για να κατσεις, ειδικα αν εχεις παρκαρει σε ψηλο πεζοδρομιο διπλα.
Η γυναικα μου οποτε της δειχνω ενα αμαξι που μου αρεσει, BMW Mpackπχ, μου λεει χαμηλο ειναι
ενω η ιδια ολο suv δειχνει.
Ευτυχως που ο μικρος γουσταρει καμπριο και μας βαζει και τους δυο στην θεση μας
Deleted User 1 έγραψε:Έτσι όπως τα περιγράφετε όλος ο κόσμος έχει πρόβλημα με την πλάτη του πάντως!
Mόνο εγώ είμαι τζόβενο και δεν έχω τέτοια θέματα?
.Νίκος Παππάς έγραψε:Η γυναικα μου οποτε της δειχνω ενα αμαξι που μου αρεσει, BMW Mpack![]()
red_monster έγραψε:
Το θέμα της πρακτικότητας είχε καλυφθεί προ πολλού με τα mpv.
Όποιος νομίζει πως SUV είναι αυτό που πάει στις λάσπες και κάνει Camel Trophy έχει μείνει λίγο πίσω στις εξελίξεις της αγοράς. Anonymous Founder έγραψε: πολλές φορές οι υποψήφιοι αγοραστές δεν τα προσέχουν καν αυτά και κοιτάζουν αν είναι ψηλό και αν δείχνει "τζιπ".

markvag έγραψε:Νίκος Παππάς έγραψε:Η γυναικα μου οποτε της δειχνω ενα αμαξι που μου αρεσει, BMW Mpack![]()
Πας γυρεύοντας τώρα...![]()
![]()
![]()
![]()
red_monster έγραψε:Το θέμα της πρακτικότητας είχε καλυφθεί προ πολλού με τα mpv.
Δεν άρεσαν όμως στον κόσμο γιατί θυμίζουν λεωφορειάκια (=αποφάσεις που δεν υπακούν απαραιτήτως στη λογική). Βέβαια, με το SUV έχεις μια άνεση παραπάνω να περάσεις έναν κακοφορμισμένο δρόμο, αυτούς με την ορίτζιναλ άσφαλτο και τα νεροφαγώματα-αντίκες ή έναν λάιτ χωματόδρομο χωρίς να τρέμεις ότι θα βρεις κάτω, ότι θα αφήσεις την εξάτμιση στη λακούβα μέσα κλπ. Δεν είναι το δίλημμα μόνο ΑΟ ή off-roading Cutty Shark.
στο πίσω κάθισμα. Οπότε καταλαβαίνετε ότι νιώθω το βάρος της επιλογής και το ύψος των περιστάσεων.
Οποιαδήποτε σύγκριση με το Leon (20VT 2003) με πονάει
, όσο ωραίο και αν είναι στην οδήγηση.
Deleted User 1 έγραψε:Χθες στο Χαλανδρι είδα ένα τέτοιο: https://www.renault.fr/vehicules/vehicules-particuliers/espace.html
Ήταν με κόκκινες πινακίδες και στο σήμα μπροστά έγραφε Initiale. Πρέπει να ήταν τοπ έκδοση. Νταξ μιλάμε πρέπει να κατουράει σε πρακτικότητα οποιοδήποτε suv κάτω από τα 4.6-4.8μ. Με άλλα λόγια πρέπει να πας σε full sized suv για να κοντράρεις που σημαίνει 2-2.5 φορές τα χρηματά του, ανάλογα πόσο premium μπαλα θα παίξεις.
Ετοιμαστείτε για 24 αγώνες + 24 sprint το 2028 ή […]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]