- 24 Μάιος 2017, 16:05
Anonymous Founder έγραψε:Πάμε πάλι:
Τα 1-3 δεν γίνεται να αναφέρονται σε εμένα. Θεωρώ πως είμαι εξαιρετικά ψαγμένος και κανείς δεν με πιάνει κώτσο στο αυτοκίνητο. Ξέρω λοιπόν τι προβλήματα έχει, πού πονάει και ξέρω τι θα φτιάξω στην αντιπροσωπεία και τι έξω. Παραδείγματα έχω άπειρα να αναφέρω και τα έχω γράψει κατά καιρούς στο κατάλληλο θέμα.
Σου εξηγώ πως βλάβες ΔΕΝ έχουν όλα τα αυτοκίνητα με την ίδια συχνότητα. Επιμένω να λέω πως τα γερμανικά χαλάνε περισσότερο από τα άλλα και δεν είναι θέμα premium. Ακριβές ζημιές βγάζουν και τα "λαϊκά" Seat, Skoda πχ, όχι μόνον τα BMW.
Δεν αναφέρονται σε σένα, μιλάω γενικά.
Επίσης δεν διαφωνώ ότι χαλάνε τα γερμανικά, το ξέρεις, το ξέρω, το ξέρει όλος ο κόσμος. Είναι δεδομένο.
Συμφωνούμε μέχρι εδώ.
Anonymous Founder έγραψε:Την νοοτροπία "πήρες premium, πλήρωνε" δεν την καταλαβαίνω σε γενική εφαρμογή. Πήρα premium και οφείλει να μην χαλάει συνέχεια, αυτό προσπαθώ να σου πω. ΔΕΝ είναι αν έχω να πληρώνω, αλλά αν ΠΡΕΠΕΙ να χαλάει. Αυτό σου έχουμε γράψει τόσοι.
Δεν είναι νοοτροπία, είναι γεγονός, πριν ανέφερες ότι τα γερμανικά χαλάνε. Συμφώνησα, όπως βλέπεις δεν είναι δα και κανένα μυστικό.
Οπότε; Δεν ξέρεις τι παίρνεις; Γιατί γκρινιάζεις; (όχι εσύ ο οποισδήποτε)
Αυτό λέω εγώ.
Anonymous Founder έγραψε:Εγώ έχω γράψει τόσες φορές πως το αμάξι όταν δουλεύει είναι ποίημα (έστω κι αν του λείπουν καμιά εκατοστή άλογα και ένα μπλοκέ), αλλά βγάζει αδικαιολόγητες βλάβες (όπως τα μπεκ και οι πολλαπλασιαστές). Δεν είπα ποτέ: βγάζει βλάβες, αλλά έχω να πληρώνω. Αυτό είπες εσύ (όχι με τα ίδια ακριβώς λόγια, αλλά με το ίδιο ακριβώς νόημα, μην παίξουμε πάλι την κολοκυθιά "δεν το είπα έτσι").
Καταλαβαίνεις την διαφορά;
Κι εγώ είπα ότι αγοράζω ότι μου αρέσει, εμφανισιακά, μηχανικά, καθ οποιονδήποτε τρόπο.
Δεν ξέρω ότι χαλάει; Το ξέρω, αλλά επιλέγω να το πάρω γιατί μεταξύ άλλων το αντέχει η τσέπη μου.
Θα προτιμούσα να μην χαλάει, ναι σίγουρα με 1000, αλλά έλα που χαλάει και το ξέρω εκ των προτέρων.
Ποιός λοιπόν ο λόγος να γκρινιάζω;
εκεί είναι η διαφορά μας
Επίσης το ποστ που αναφέρεσαι ήταν συγκεκριμένη απάντηση σε ερώτηση "εσύ γιατι πήρες ΒΜW" και ξαναπαντάω αναλυτικά, γιατί ρώτησα, έμαθα, είδα ότι βγαίνω οικονομικά να καλύπτω τις ζημιές που βγάζει και αποφάσισα να την πάρω.
Αν αύριο χαλάσει το κιβώτιο και θέλω και ολοκληρο σετ πολλαπλασιαστές θα φταίει η BMW ή το κεφάλι μου;
Αν δεν αγόραζα εγώ, δεν αγόραζες εσύ, δεν αγόραζαν πολλοί άλλοι που κατέχουν 2 πράγματα παραπάνω θα αναγκαζόταν μήπως η κάθε BMW να τα κάνει καλύτερα;
Anonymous Founder έγραψε:Και όταν λέω πως ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ακριβώς επειδή δεν έχει ανταγωνισμό, δεν την έχω αποκλείσει την εταιρεία από τις επιλογές μου, δείχνει πως ΟΛΑ τα συμπεριλαμβάνω στο σκεπτικό μου. Αν βρω όμως κάποια καλύτερη πισωκίνητη επιλογή, πάλι ΟΛΑ θα τα ξανασκεφτώ.
Δεν διαφωνώ καθόλου στον τρόπο σκέψης σου, κι εγώ BMW βρήκα μτχ σε καλή τιμή όταν χρειαζόμουν επειγόντως αυτοκίνητο, τα ζύγισα και την αγόρασα. Αν ήθελα να ξοδέψω παραπάνω μπορεί να έπαιρνα κάτι άλλο. Τώρα που την οδηγώ όμως ίσως και το επόμενο να είναι BMW. Μπορεί όμως να βγάλει τόσα προβλήματα που να μην ξαναπάρω.
Επιλογές επιλογές επιλογές
Anonymous Founder έγραψε:Αν σε ενοχλεί το μπρούκλης, αφαίρεσέ το. Το "άνετος" το είπες πάντως. 
Από το παρακάτω ξεκίνησαν όλα
dimik έγραψε:
Εσυ γιατι διαλεξες ΜΠΕΜΠΑ;
Γιατί έχω τα φράγκα να την πληρώνω όταν θέλει service και πολλαπλασιαστές και μπεκ και ότι άλλο βγάζει.
Έρευνα αγοράς λέγεται και βλέπω τι έχω στο πορτοφόλι πριν ψωνίσω, ψωνίζοντας το καλύτερο που ΑΝΤΕΧΩ.
φαντάζομαι καταλαβαίνεις την παρεξήγηση

Τέλος για να το κλείσουμε γιατί γίναμε κουραστικοί και κάναμε τρελό hijack στο θέμα.
Διαφωνούμε ως προς την στάση μας σαν καταναλωτές, εγώ αυτό καταλαβαίνω. Ο κακός καταναλωτής στην συγκεκριμένη είμαι εγώ, που δέχομαι τα όποια προβλήματα και παρόλα αυτά αγοράζω, δεν αντιλέγω, από την άλλη όμως δεν μου αρέσει και η γκρίνια μετά από συνειδητές επιλογές και ειδικά από "γνώστες¨.
Τα υπόλοιπα ας τα αναλύσουμε με pm αν θες για να μην το ξεχειλώσουμε το θέμα.