Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By drdino
#268703 Σε πολλά αμάξια ΔΕΝ είναι έτσι.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#268705 Ένα απλό αναδιπλούμενο κλειδί είναι του Peugeot. Και μιας και το θυμήθηκα, ούτε παράθυρα κατεβάζει με παρατεταμένο πάτημα! Άλλη |λογοκρισία| απο κει.
Άβαταρ μέλους
By Pitt
drdino έγραψε:Το δεύτερο κλειδί είναι χωρίς τηλεχειρισμό. Συνήθως σου δίνουν και 3ο (δεύτερο με τηλεχειρισμό) αν το ζητήσεις πριν την αγορά, εγώ έτσι έκανα.

Το δικό μου ήρθε με δύο κανονικά (με τηλεχειρισμό) κλειδιά.
Άβαταρ μέλους
By drdino
#268765 Eσένα είναι υψηλό-μεσαίο plus, γιαυτό :shifty:
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#268833 @Stefan
Είχες παραγγείλει original πατάκια ή κάνω λάθος; Αν ναι από που και πόσο;

< >
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#268840 Δεν τα πήρα τελικά γιατί μου άρεσαν αυτά που είχε. Τα velour έχουν 76€. Θα περιμένω να περάσει το καλοκαίρι που τρώνε την πολύ μπίχλα και μετά θα πάρω τα velour.
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#268841 Έχεις κάνα λινκ;

.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#268847 παντως τα οριτζιναλ πατακια στο Μιτσου μετα απο 11 χρονια και σχεδον 70κ ειναι σαν καινουρια.Αξιζουν τα 70-80 ευρω και με το παραπανω,και απο αντοχη,και απο εφαρμογη.Ουτε καν στο σημειο που τρυπανε συνηθως, εκει που ακουμπαει το τακουνι,δεν εχουν φθαρεi, ειναι ολο μοκετα,χωρις την πλαστικη ενισχυση που εχουν καποια αφτερ.Και το οδηγαει και γυναικα με τακουνια,πεδιλα κλπ που οσο ναναι, το φθειρουν περισσοτερο απο τα αντρικα παπουτσια.
Τελευταία επεξεργασία από dimviii και 17 Ιουν 2016, 17:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#268850 http://www.peugeot-accessoires.com/vehicules-particuliers/208/protection/tapis/

Η τιμή που σου λέω πάντως είναι από το Ροδίτη που πήρα και το κλειδί.

Η ανθεκτικότητα είναι το εύκολο στα πατάκια. Το θέμα είναι η ευκολία και το πόσο καλά καθαρίζουν. Συνήθως τα φθηνά λειτουργούν ως velcro για τα διάφορα πετραδάκια και κλαδάκια και όσο και να καθαρίζεις δε φεύγουν με τίποτα. Του Audi είναι γαμηστερά. Εκτός του ότι δε λιώνουν με την καμία, με ένα σκέτο τίναγμα είναι σαν καινούρια. Άσχετα αν με το πιεστικό βλέπεις τη μαυρίλα να φεύγει όπως είναι λογικό.
Τελευταία επεξεργασία από Deleted user 1 και 17 Ιουν 2016, 17:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By drdino
#268855 Aυτός στέλνει Ελλάδα;
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#268858 Δεν την ολοκλήρωσα ποτέ την παραγγελία που είχα ετοιμάσει γιατί κλασικά βαριόμουν τη διαδικασία με τη revolut. Αλλά μέχρι εκεί που το έκανα έβγαζε κανονικά αποστολή Ελλάδα. Νομίζω κάνα 30αρι έβγαιναν τα μεταφορικά.
Άβαταρ μέλους
By markvag
drdino έγραψε:Eσένα είναι υψηλό-μεσαίο plus, γιαυτό :shifty:

Κι εγώ τέτοιο είχα από το άλλο μαγαζί του ομίλου, αλλά τα κλειδιά 1 με τηλεχειριστήριο κι ένα με άνευ... :( Με κοροϊδέψανε;;; :lol:
Άβαταρ μέλους
By drdino
#268932 Εσένα επίτηδες στο κάνανε γιατί ξέραν τι θα τους σέρνεις μετά με την κουτσουκέλα που έκαναν :lol:
Άβαταρ μέλους
By alexandros.K
markvag έγραψε:
drdino έγραψε:Eσένα είναι υψηλό-μεσαίο plus, γιαυτό :shifty:

Κι εγώ τέτοιο είχα από το άλλο μαγαζί του ομίλου, αλλά τα κλειδιά 1 με τηλεχειριστήριο κι ένα με άνευ... :( Με κοροϊδέψανε;;; :lol:

Το αλλο το ειχανε κρατησει αυτοι :s_cool
Άβαταρ μέλους
By markvag
#268953 :ninja: Λέτε ρε παιδιά;;;; :lol: :lol: :lol: