Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
rx8_drifter έγραψε:Χαλάρωσε, δε σε ειπα καμπουρη Καλά θυμόμουν λοιπόν οτι ειχε γίνει αυτή η κουβέντα, ο λόγος που το αναφέρω είναι για να ξανατονίσω ότι ακομα και σε τετοια αμαξια δεν μπορεις να είσαι σίγουρος, γιατι οι διαφορές απ το να γυρισεις τα χλμ απ τα 90 στα 30 σε ενα προσεγμένο αυτοκίνητο δεν βρίσκονται τόσο εύκολα όσο λες.

Αυτό που θυμάμαι ήταν η κατάσταση στις βαλβίδες, δε θυμάμαι όμως με ποιο νικ έγραφες στο παλιό φορουμ για να βρω το ποστ.

Ίσα ίσα.

Το si σε κάθε αλλαγή λαδιων ήθελε έλεγχος στις βαλβίδες και κάθε δεύτερη ρύθμισηεπειδή ήταν μηχανικές.

Όταν τις τσέκαρα στα 30Κ κμ δεν ήθελαν καμία ρύθμιση.

< >
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#421746 my bad τότε θυμάμαι λάθος, απλά μου ειχε κολησει αυτο που ειχε πει ο tsilis :s_howdy
Άβαταρ μέλους
By JBT
#421747 Έλεγχος στις βαλβίδες κάθε 3 και λίγο :dizzy:

Φαντάσου να ήταν και πουσαρισμενο δηλαδή :vava: :s_empathy
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
JBT έγραψε:Έλεγχος στις βαλβίδες κάθε 3 και λίγο :dizzy:

Φαντάσου να ήταν και πουσαρισμενο δηλαδή :vava: :s_empathy

Για λόγους ομολογκαρισματος φορούσε μηχανικές βαλβίδες οπότε ήθελαν έλεγχο. Εγώ ως γνωστός ψυχακιας τις έκανα κάθε αλλαγή λαδιων.

< >
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#421753 Υπερβολή να ανοίγεις καπάκι κάθε τρεις και λίγο.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
REALZEUS έγραψε:Υπερβολή να ανοίγεις καπάκι κάθε τρεις και λίγο.

είναι ρεισιγκ ομολογκε λεμε :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By JBT
#421774 Νικοσ! Μεταξύ μας τώρα
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
JBT έγραψε:Νικοσ! Μεταξύ μας τώρα

Έλα, πες.
Άβαταρ μέλους
By JBT
#421782 Είσαι κάπως ευκολοπιστος :hmmm: :(
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#421784 Άντε βγάζω τώρα το γλήγορο για μια βόλτα ως την άλλη άκρη της πόλης ώστε να συναντήσω φίλους από Αθήνα. Καμιά 100 χλμ για να είμαι εντός των ορίων του Τζί. :lol:
Άβαταρ μέλους
By xenos
#421787 Τετοια ωρα;
Ζακετα να παρεις!
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
JBT έγραψε:Είσαι κάπως ευκολοπιστος :hmmm: :(

Για ποιό πράγμα αναφέρεσαι?

Δεν έχω καταλάβει τίποτα. :lol:
Άβαταρ μέλους
By 224v
#421794 Αληθεύει οτι μετά το 14 Πλέον κρατάνε στη μνήμη την πραγματικότητα οποτε η αλλαγή χλμ δεν έχει νόημα??, για όλα τα αμάξια βέβαια όχι μόνο για τα BMW.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
224v έγραψε:Αληθεύει οτι μετά το 14 Πλέον κρατάνε στη μνήμη την πραγματικότητα οποτε η αλλαγή χλμ δεν έχει νόημα??, για όλα τα αμάξια βέβαια όχι μόνο για τα BMW.

Από την Ε46 και μετά, τα χιλιόμετρα τα κρατάει το κλειδί και η ECU οπότε αν κουμπώσει σε αντιπροσωπεία αμέσως καταγράφονται εκει.

Όμως αν το αυτοκίνητο δε πάει ποτέ σε αντιπροσωπεία τότε δεν υπάρχει τρόπος να τα διασταυρωσεις.

Έτσι είχα πιάσει ένα Μ3 που είχε κατεβασμένα.

< >
Άβαταρ μέλους
By xenos
Nikos! έγραψε:
224v έγραψε:Αληθεύει οτι μετά το 14 Πλέον κρατάνε στη μνήμη την πραγματικότητα οποτε η αλλαγή χλμ δεν έχει νόημα??, για όλα τα αμάξια βέβαια όχι μόνο για τα BMW.

Από την Ε46 και μετά, τα χιλιόμετρα τα κρατάει το κλειδί και η ECU οπότε αν κουμπώσει σε αντιπροσωπεία αμέσως καταγράφονται εκει.

Όμως αν το αυτοκίνητο δε πάει ποτέ σε αντιπροσωπεία τότε δεν υπάρχει τρόπος να τα διασταυρωσεις.

Έτσι είχα πιάσει ένα Μ3 που είχε κατεβασμένα.

< >

Εγώ έχω ακούσει το άλλο τρελό. Κάποιος έκανε το σέρβις πχ ανά 2 χρόνια / 20κ χλμ, αλλά πριν το σέρβις άλλαζε τα χλμ. Δλδ άλλαζε μόνο λάδια στο ενδιάμεσο και λίγο πριν πχ το κάθε σέρβις (2 χρόνια) που είχε κάνει πχ 50κ χλμ, τα κατέβαζε στα 10-15κ και έκανε σέρβις στην αντιπροσωπεία. Μετά από 2 χρόνια πάλι το ίδιο. Οπότε στα 6 χρόνια μπορεί να είχε κάνει 150k χλμ, αλλά να φαίνονταν μόνο 30κ. :dizzy:
Διεστραμμένοι! :ninja: