Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By Zorz
mirage έγραψε:Διαβαζω diesel, κοφτες. OMG

< >

Για περιβαλλοντικούς λόγους, να ξεμπουκώσει το DPF. :rtfm:

Giuseppe Busso έγραψε:Φύγε διάολε εσύ. :rant:

https://www.car.gr/7785435-alfa-romeo-gtv-v6-3-2-busso
:eat: :shifty:
Άβαταρ μέλους
By markvag
popolaros έγραψε:
Zorz έγραψε:Πάλι ξενοκοιτάς; :shifty:

σσσσσσσσσσσσσ

μην τον ζαλιζεις

Όλο κάτι 325 μου κοιτάς τελευταία... :shifty: :shifty:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#421404 3 χιλιαδες χλμ το χρονο. Μαλιστα.

Προφανως το φορτωνε σε καροτσα , το πηγαινε μεχρι Σκλαβενιτη, ψωνιζε μεσα σε αυτο και ξαναγυρναγε με την καροτσα πισω.

Μπουσσε ειμαι ενα βημα πριν αρνηθω την κουμπαρια μας, στο λεω. :thumbsdown:
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#421405 Δεν είναι καθόλου περίεργο. Ξέρω πολλά αυτοκίνητα που βγαίνουν από το γκαράζ μια φορά στις 15...
Άβαταρ μέλους
By fot
#421414 Συμφωνώ με Δια.
Μπορεί να μην μιλάμε για κάτι εξωτικό αλλά γνωρίζω πολλούς που τις "καλές" εποχές πήραν τέτοια αυτοκίνητα και τα έβγαζαν απο το γκαράζ 2-3 φορές τον χρόνο μονο για διακοπές και μέσα παλι.
Μερικά ακόμη και από μπαταρία είχαν μείνει. Ούτε βόλτα για να φορτίσει η μπαταρία.

Όποτε καθόλου περίεργα τα 26κ χλμ.

< >
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
g8777 έγραψε:Δια δεν μιλαμε για Veyron μανα μου. Σιγα μην επαιρνε καποιος 320 για Sunday car.

Θα εκπλαγείς πόσος κόσμος κυκλοφορεί ελάχιστα με το μεγάλο και έχει ένα μικρό για την καθημερινή λάντζα. Μιλάω για αυτοκίνητα που γνωρίζω προσωπικά, δεν θεωρητικολογώ! Δεν χρειάζεται να είναι Ferrari για να κοιμάται συνήθως στο γκαράζ! :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#421418 Παιδια μιλαμε για αγορα αυτοκινητου προ κρισης, απλα η 320 δεν ηταν αγορα για Sunday car :s_dunno . 3κ τον χρονο σημαινει 60 χλμ την εβδομαδα :s_wink
. Δεν λεω οτι ειναι θεωρητικα αδυνατο, αλλα θα πας against all odds -σε εμπορο κιολας :whistlink: - για να πετυχεις το κελεπουρι;
:hmmm:
Άβαταρ μέλους
By belgarion
#421421 Αφού δεν ξέρουμε πόσα ζητάει δεν ξέρουμε και πόσο κελεπούρι είναι, αν είναι...

< >
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#421424 Πάντως φαίνεται legit από τις φωτογραφίες. Μηδενική φθορά.

Το si το έδωσα το 2015 με 44Κ κμ και ήταν του 2006.

< >
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#421464 Όταν είχε πάρει ο θείος μου την w124 ελαφρώς μεταχειρισμένη την έβγαζε το πολύ μια φορά το μήνα, μπορεί καμιά φορά και κανένα δίμηνο να καθόταν ακίνητη γιατί υπήρχαν άλλα 2 αυτοκίνητα.
Δεν είναι απίθανο κάτι τέτοιο αλλά σίγουρα δεν είναι και δεδομένο.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#421465 υπαρχουν πολλα,δεν είναι λιγα.
Ο Μητσος εχει 70κ χλμ και είναι 12 ετων.
Άβαταρ μέλους
By rocsta
#421474 G μου κανεις ενα σοβαρό λάθος. Ο διαιρετης στην διαίρεση που κάνεις για να βγάλεις τα ετήσια χιλιόμετρα δεν ειναι (2017-μοντελο). Πρεπει να ξέρεις πόσα χρόνια ηταν σε κυκλοφορία το αμαξι που αν μιλαμε για διλιτρα+, παιζει σοβαρά το να έμειναν σε ακινησία καποια χρόνια.

Sent >