< >
< >
Deleted User 1 έγραψε:Ναι το βγαζε αυτό κανονικά. Μετά από λίγο ξαναμπαινε μόνο του το DSC και από sport --> comfort.
Deleted User 1 έγραψε:Έχει πού περίεργο config. Έχει πχ navi (ok στη μικρή οθόνη), 18αρια, αισθητήρες παρκαρίσματος και δεν έχει CC, χειριστήρια ή αισθητήρες φώτων/βροχής.
Nikos! έγραψε:Ναι έτσι κάνει, αλλά το έχει βγάλει.
< >
Παπάρια έχει βγάλει. Στο πρώτο παντιλίκι ξανάμπαινε και πήγαινε στο comfort. Βέβαια ήταν κάνα 6μηνο ακινητοποιημένο και θέλει μπαταρία. Το βάλαμε μπροστά με BMW Assistance και έγινε χριστουγεννιάτικο δέντρο το ταμπλό και μου έβγαζε μήνυμα να κόψω γιατί δεν είναι ΟΚ το abs.
Κίκιζας . έγραψε:Deleted User 1 έγραψε:Έχει πού περίεργο config. Έχει πχ navi (ok στη μικρή οθόνη), 18αρια, αισθητήρες παρκαρίσματος και δεν έχει CC, χειριστήρια ή αισθητήρες φώτων/βροχής.
Nikos! έγραψε:Ναι έτσι κάνει, αλλά το έχει βγάλει.
< >
Παπάρια έχει βγάλει. Στο πρώτο παντιλίκι ξανάμπαινε και πήγαινε στο comfort. Βέβαια ήταν κάνα 6μηνο ακινητοποιημένο και θέλει μπαταρία. Το βάλαμε μπροστά με BMW Assistance και έγινε χριστουγεννιάτικο δέντρο το ταμπλό και μου έβγαζε μήνυμα να κόψω γιατί δεν είναι ΟΚ το abs.
Περα απο πιθανο θεμα με ABS πχ, τα ελεγα και εγω για την 116i με αυτοματο, οτι ΔΕΝ βγαινει εντελως, αλλα καποιοι...Νικοs! επεμεναν...![]()
Το λοιπον, απ' οσο εχω διαπιστωσει σε προσωπικο επιπεδο, βγαινει (εντελως ομως) στις σειρες 1, ΜΟΝΟ στην εκδοση sport , ή με m-pack , (στα diesel δεν ξερω, δεν εχω δοκιμασει...) οπου υπαρχει αντιστοιχα και η επιλογη sport+ με ενδιαμεση λειτουργια DSC (οχι na βγαινει εκτος το TCS και να μενει το DSC, αλλα oπως παλαιοτερα στις Ε90 πχ, το ενδιαμεσο DSC)
Στην σειρα 3 βγαινει επισης στις ιδιες εκδοσεις, συν καποιες diesel (νομιζω 20d και πανω). για λογους που δεν εχω επιβεβαιωσει, απλως κατι θυμαμαι για στανταρ πιο σφιχτες ρυθμισεις αναρτησης λογω σημαντικα βαρυτερου κινητηρα εμπρος(?) σε σχεση με αντιστοιχων κ.εκ βενζινης.![]()
Κοντολογις, σε αυτο που αναφερεται ο stefan, εαν καταλαβα καλα, επειδη εκανα αντιστοιχες προσπαθειες με 116i auto και 118i manual sport, (pre fl και οι δυο) η πρωτη μετα απο καποια ελευθερια επιτευξης μικρης γωνιας του πισω μερους με υπερστροφη ισχυος, εκοβε με φρενα το "στραμπουληγμα", επαναφεροντας ταυτοχρονα το DSC.
Αντιθετα η 118i sport μπορουσε να σβουριζει...
Deleted User 1 έγραψε:Έχει πού περίεργο config. Έχει πχ navi (ok στη μικρή οθόνη), 18αρια, αισθητήρες παρκαρίσματος και δεν έχει CC, χειριστήρια ή αισθητήρες φώτων/βροχής.![]()
Κίκιζας . έγραψε:
Κοντολογις, σε αυτο που αναφερεται ο stefan, εαν καταλαβα καλα, επειδη εκανα αντιστοιχες προσπαθειες με 116i auto και 118i manual sport, (pre fl και οι δυο) η πρωτη μετα απο καποια ελευθερια επιτευξης μικρης γωνιας του πισω μερους με υπερστροφη ισχυος, εκοβε με φρενα το "στραμπουληγμα", επαναφεροντας ταυτοχρονα το DSC.
Αντιθετα η 118i sport μπορουσε να σβουριζει...
ναι μάλλον κάτι τέτοιο συνέβαινε. Απ' την άλλη να αναφέρω ότι το αμάξι δεν είχε sport+. Μόνο Eco-Comfort-Sport.Κίκιζας . έγραψε: ... στις σειρες 1, ΜΟΝΟ στην εκδοση sport , ή με m-pack
Ετοιμαστείτε για 24 αγώνες + 24 sprint το 2028 ή […]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]