Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#419023 Ρε σεις δε βγαινει το esp σ αυτη τη |λογοκρισία|? Το βαζω στο sport, παταω παρατεταμενα DSC off και μετα απο λιγο μου το παει μονο του στο comfort με dsc on. :rant:Εικόνα

<+
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#419039 118d είναι αυτό, 2λτ με τα 143. Ντάξει για μαλακιούλες στα στενά με 1-2α έχει πλάκα. Όχι ότι είναι τα χέρια μου για παραπάνω αλλά δε νομίζω ότι μπορεί και το αμάξι.

Η μεγάλη απογοήτευση ήταν το 420d που τελικά το πήγα μια βόλτα. Απολύτως τίποτα το ιδιαίτερο. Ειδικά μέσα είναι σχεδόν απαράδεκτο. Εκτίμησα το σαπάκι μου που έχει και τα διπλάσια χρόνια της.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
Deleted User 1 έγραψε:Ρε σεις δε βγαινει το esp σ αυτη τη |λογοκρισία|? Το βαζω στο sport, παταω παρατεταμενα DSC off και μετα απο λιγο μου το παει μονο του στο comfort με dsc on. :rant:Εικόνα

<+

Ναι έτσι κάνει, αλλά το έχει βγάλει.

< >
Άβαταρ μέλους
By alexm
Deleted User 1 έγραψε:Ρε σεις δε βγαινει το esp σ αυτη τη |λογοκρισία|? Το βαζω στο sport, παταω παρατεταμενα DSC off και μετα απο λιγο μου το παει μονο του στο comfort με dsc on. :rant:Εικόνα

<+
Αν είναι 118d μόνο σε μένα φαίνεται αστείο ότι δεν έχει ούτε χειριστήρια στο τιμόνι; 30.000 αρχική τιμή βλέπω

.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#419045 Έχει πού περίεργο config. Έχει πχ navi (ok στη μικρή οθόνη), 18αρια, αισθητήρες παρκαρίσματος και δεν έχει CC, χειριστήρια ή αισθητήρες φώτων/βροχής. :dizzy:

Nikos! έγραψε:Ναι έτσι κάνει, αλλά το έχει βγάλει.

< >

Παπάρια έχει βγάλει. Στο πρώτο παντιλίκι ξανάμπαινε και πήγαινε στο comfort. Βέβαια ήταν κάνα 6μηνο ακινητοποιημένο και θέλει μπαταρία. Το βάλαμε μπροστά με BMW Assistance και έγινε χριστουγεννιάτικο δέντρο το ταμπλό και μου έβγαζε μήνυμα να κόψω γιατί δεν είναι ΟΚ το abs. :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#419046 Είναι company car spec

Αν κρατάς πατημένο το dsc θα πρέπει να σου βγάλει dsc off.

< >
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#419049 Ναι το βγαζε αυτό κανονικά. Μετά από λίγο ξαναμπαινε μόνο του το DSC και από sport --> comfort.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
Deleted User 1 έγραψε:Ναι το βγαζε αυτό κανονικά. Μετά από λίγο ξαναμπαινε μόνο του το DSC και από sport --> comfort.

τι φάση? :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Deleted User 1 έγραψε:Ναι το βγαζε αυτό κανονικά. Μετά από λίγο ξαναμπαινε μόνο του το DSC και από sport --> comfort.

λες να χαλασε?
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#419064 Πιο πιθανό να έμπαινε σε κάποιο είδος safe mode λόγω σάπιας μπαταρίας.
Τελευταία επεξεργασία από Deleted user 1 και 20 Ιούλ 2017, 17:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#419066 DSC off με Sport δεν συνεργάζονται στην F20. Η λογική της BMW είναι ότι το Sport κάνει το αυτοκίνητο πιο απότομο και έτσι χρειάζεται το DSC (or sth like that), το οποίο είναι ρυθμισμένο για την μέγιστη δυνατή αποτελεσματικότητα. Αντιθέτως στο Comfort πρέπει να βγαίνει πλήρως το DSC.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#419072 Παπάρια μέντολες δηλαδή. Τι να το κάνω στο comfort όμως που στο αυτόματο δεν μου κρατάει ψηλά τις στροφές?
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#419074 Η μόνη λύση είναι τέρμα γκάζι για να κάνει kickdown, ή να το δουλεύεις από τον λεβιέ-paddles.