Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By dimik
#415955 Μετά από 3ωρη νυχτερινή μάχη μπήκε κι ένα σωστό τιμονακι Εικόνα

>Για όποιον ενδιαφέρεται, είναι το παρακάτω αγορασμένο από το ebay για 455$ με τα μεταφορικά, κομπλέ σε υπεράριστη κατάσταση με αερόσακο.
Το μόνο μείον ότι δεν είχε το connector του αερόσακου και έπεσε πατέντα με τον connector του προηγούμενου τιμονιού, η διαφορά ήταν στα ακροφύσια της γείωσης και της κόρνας αλλά αν έχεις φίλους ηλεκτρονικούς :inlove: φτιάχνεις καινούρια :lol:

Εικόνα

< >
Άβαταρ μέλους
By JBT
#415956 Με μισό ευρώ κολλουσες απλά το αυτοκολλητακι Μι Παουα και καθαριζες :s_crazy
Άβαταρ μέλους
By dimik
JBT έγραψε:Με μισό ευρώ κολλουσες απλά το αυτοκολλητακι Μι Παουα και καθαριζες :s_crazy

μόνο που πριν είχα την παπουδιέρα

Εικόνα

το νέο είναι και πιο μικρό σε διάμετρο και πιο παχύ, το Μ αν δεν το είχε και καθόλου δεν θα με πείραζε
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#415976 Σίγουρα είδες διαφορά.

Πάντως δεν είναι έτσι το Μ τιμόνι στις Ε9x-Series.
Άβαταρ μέλους
By rocsta
Nikos! έγραψε:Πάντως δεν είναι έτσι το Μ τιμόνι στις Ε9x-Series.

Ναι, αυτό είναι το ///M τιμόνι:
Εικόνα
με τρυπητό δέρμα στα πιασίματα
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
#415981 Ακριβώς. Και είναι ελαφρώς πιο χοντρό με καλύτερο grip στα σημεία 9 και 3.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
dimik έγραψε:Μετά από 3ωρη νυχτερινή μάχη μπήκε κι ένα σωστό τιμονακι Εικόνα

>Για όποιον ενδιαφέρεται, είναι το παρακάτω αγορασμένο από το ebay για 455$ με τα μεταφορικά, κομπλέ σε υπεράριστη κατάσταση με αερόσακο.
Το μόνο μείον ότι δεν είχε το connector του αερόσακου και έπεσε πατέντα με τον connector του προηγούμενου τιμονιού, η διαφορά ήταν στα ακροφύσια της γείωσης και της κόρνας αλλά αν έχεις φίλους ηλεκτρονικούς :inlove: φτιάχνεις καινούρια :lol:

Εικόνα

< >

Δεν θέλω να στο χαλάσω, αλλά νομίζω πως το τιμόνι σου δεν είναι το Μ-sport, αλλά είναι το απλό Sport που του έχουν βάλει απλώς το πλαστικό με το σήμα M.
To κανονικό Μ-sport έχει perforated δέρμα:
Εικόνα
To απλό sport έχει απλό δέρμα και είναι λίγο πιο λεπτό.
Εικόνα
Τέλος, δεν ξέρω για την τιμή του αερόσακου, εγώ έχω αγοράσει Μ τιμόνι (είναι ίδιο για σειρά 1 και 3) χωρίς αερόσακο, στα 160€ και ήταν καινούριο (το είχε αλλάξει ο άλλος με το Performance με το που αγόρασε το αυτοκίνητο).

Γνώμη μου είναι πως αν στην περιγραφή ο τύπος έγραφε για Μ τιμόνι, του το επιστρέφεις όπως είναι ή του ζητάς ένα καλό refound και ψάχνεις για το κανονικό τιμόνι. Εναλλακτικά, βγάζεις το καπάκι με το σήμα Μ και βάζεις το απλό του sport.
:s_howdy

ΥΓ: Έχω ένα sport για πούλημα, χωρίς αερόσακο, τιμή εξαιρετικά φιλική. :ninja: :s_biggrin
Άβαταρ μέλους
By mirage
#415985 Ναι το απλο sport ειναι. Αυτο εχω κι εγω

< >
Άβαταρ μέλους
By dimik
#415990 Calm your horses...το ξέρω ότι δεν είναι M και ότι είναι το σπορ με αλλαγμένο πλαστικό πλαίσιο από M και για τα "αυτάκια" στο πλάι κλπ.
Έψαχνα πολύ καιρό και με ενδιέφερε κυρίως ο αερόσακος και μετά το πλαστικό κάλυμα, οι τιμές που έβρισκα για σκέτα ήταν στα 350+ για αερόσακο και κανένα 60ρι για το κάλυμα, σε αυτή την τιμή πήρα όλόκληρο το τιμόνι. Δεν ήθελα το σπορτ με τα ασημένια φιλέτα έτσι κι αλλιώς.

Βασικά το πλάνο ήταν να κάνω ανταλλαγή με e90 φίλου που έχει σπορτ τιμόνι αν και πολυκαιρισμένο ώστε να κρατήσω τον αερόσακο που είναι το ακριβότερο κομμάτι και να αλλάξω στεφάνη και κάλυμα, αλλά δεν πρόλαβα γιατί πουλήθηκε μέχρι να κάτσουμε να κάνουμε την αλλαγή. Οπότε πήρα το φτηνότερο κομπλε σπορ τιμόνι που βρήκα. Τα επόμενα πήγαιναν κοντά στα 600€ και ήταν M sport κανονικά, αλλά +200€ δεν τα έδινα για αυτόν τον λόγο, έχω κι άλλες καγκουριές στα πλάνα. :innocent:

Αν αύριο μεθαύριο θελήσω τα "αυτάκια" και το διάτρητο δέρμα, που δεν νομίζω γιατί το πάχος και η διάμετρος με ενδιαφέρει και είναι ίδια, χτυπάω μια στεφάνη σκέτη σε τιμή ενός Xiaomi και τελειώνει η υπόθεση.
Άλλωστε σε γερμανικό αυτοκίνητο που μένει όλη μέρα στον ήλιο δεν θα αργήσει η στιγμή που θα χρειαστεί αλλαγή :lol:
Άβαταρ μέλους
By xenos
#415992 @dimik: αυτό δεν είναι πλάνο, είναι σενάριο συνωμοσίας :lol:
Δεν έπαιρνες το ρημάδι το Μ να τελειώνεις;
Το δικό σου δεν είχε αερόσακο; :hmmm: Οι περισσότεροι παίρνουν μόνο το τιμόνι και βάζουν τον δικό τους.
Άβαταρ μέλους
By drdino
#415993 Aν δεις την φωτό του τιμονιού που είχε (λίγο πιο πάνω), ο αερόσακός του δεν ταίριαζε με το τιμόνι που πήρε.
Άβαταρ μέλους
By dimik
xenos έγραψε:@dimik: αυτό δεν είναι πλάνο, είναι σενάριο συνωμοσίας :lol:
Δεν έπαιρνες το ρημάδι το Μ να τελειώνεις;
Το δικό σου δεν είχε αερόσακο; :hmmm: Οι περισσότεροι παίρνουν μόνο το τιμόνι και βάζουν τον δικό τους.

Δεν ταιριάζει ο αερόσακος από το απλό στο σπορτ ή στο Μ, εκεί ήταν το πρόβλημα.
Εγώ απλά ένα πιο μικρό και χοντρό τιμόνι ήθελα στην καλύτερη τιμή, αφού δεν έκατσε η ανταλλαγή με τον φίλο να γλιτώσω τον αερόσακο και να δώσω κανένα 200ρι μόνο για στεφάνη και κάλλυμα πήγα στο πλαν B με 400€ πήρα σπορ με κάλυμα από Μ και αερόσακο, τα Μ τα κανονικά πήγαιναν τουλάχιστον +150€ και με μικρογρατζουνιές, από 600€ τα άριστα.
Άβαταρ μέλους
By xenos
#416005 Μάλιστα.
Αρκετό κόστος για λίγο 'κέρδος'. Και εμένα το ηλίθιο τιμόνι έχει αλλά τρέχα γύρευε.... :s_coffee