Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By GTS
#402565 Η θεση του μικροφωνου θα είναι το αγγουρακι.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#402568 Είμαι βέβαιος πως δεν θα είναι πρόβλημα. Στην χείριστη περίπτωση, το περνάς το καλώδιο με λεπτή ατσαλίνα-σύρμα. Θα δω αν έχω χρόνο να το κάνω μόνος ή θα το πάω σε εγκαταστάτη. Μετά θα βγει προς πώληση το υπάρχον, που σαν πηγή δεν λέει τίποτε, αλλά έχει πάνω και το USB που το έχουν ελάχιστα.
:s_dance
Άβαταρ μέλους
By popolaros
#405745 τον γαμημενο.

μπερδευτηκα με τα χιλιομετρα. ειδα απο πανω οτι γραφει 14.000 και δεν προσεξα τοσο καλα το κοντερ οπου εχει ακομα ενα μηδενικο :rant: :rant: :rant: :rant: :rant: :rant: :rant:
Άβαταρ μέλους
By drdino
#405785 Δεν βρίσκω λόγο να πάρεις τέτοιο κασόνι. Τεμεκ δίλιτρο, SE. To μόνο καλό είναι τα xenon.
Άβαταρ μέλους
By mirage
#405786 Μονο οι ζαντες αξίζουν

< >
Άβαταρ μέλους
By dimik
#405787 Εγώ φταίω που συγκρατήθηκα και δεν έγραψα την κακία που σκέφτηκα για τις ζάντες μόλις πρωτοείδα το ποστ :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By drdino
mirage έγραψε:Μονο οι ζαντες αξίζουν

< >

:metalo:
Άβαταρ μέλους
By mirage
#405801 Χρειαζεται 17αρια για τα χειμερινα και θα ειναι σχεδον τέλεια.

< >
Άβαταρ μέλους
By dimik
#405802 Ας κάνουμε τώρα έναν καθαρισμό αμφιβληστροειδούς μετά από αυτό που είδαμε στην αγγελία...

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Kon5
Anonymous Founder έγραψε:Τα κουρέλια τραγουδάνε ακόμη, ή αλλιώς... πίσω κίνηση ρε μνιααααα! :lol:
:inlove:
Η :inlove: έχει πάθει πλάκα πόσοι την ρωτάνε για το αμάξι, τον λίγο καιρό που το οδηγεί! :lol:
"Εμ, μωρό μου, φίνο γκομενάκι με τέτοιο αμάξι, τσιμπάει ο άλλος, τι να κάνει;"
:s_sarcastic

Μόλις το έχω στα χέρια μου, θα ενημερώσω. Ελπίζω να μην μου σκάσει κάνα τελωνείο εντωμεταξύ...

Επόμενο στάδιο παράδοσης ---> hf παραδίδει και την multistrada στην δεσποινίδα και κυκλοφορεί με ταπεινό πλην τίμιο sym

EPOS. :shifty: αναλαμβάνει ο g88888 . telos
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Kon5 έγραψε:
Anonymous Founder έγραψε:Τα κουρέλια τραγουδάνε ακόμη, ή αλλιώς... πίσω κίνηση ρε μνιααααα!
:inlove:
Η :inlove: έχει πάθει πλάκα πόσοι την ρωτάνε για το αμάξι, τον λίγο καιρό που το οδηγεί!
"Εμ, μωρό μου, φίνο γκομενάκι με τέτοιο αμάξι, τσιμπάει ο άλλος, τι να κάνει;"
:s_sarcastic

Μόλις το έχω στα χέρια μου, θα ενημερώσω. Ελπίζω να μην μου σκάσει κάνα τελωνείο εντωμεταξύ...

Επόμενο στάδιο παράδοσης ---> hf παραδίδει και την multistrada στην δεσποινίδα και κυκλοφορεί με ταπεινό πλην τίμιο sym

EPOS. :shifty: αναλαμβάνει ο g88888 . telos

Άσε το μουλτι, θα το πάρω εγώ. Την βρήκα στο φεισμπουκ, τα μιλήσαμε, τα συμφωνήσαμε. Του έσκασε τα λάστιχα για αρχή και έπεται συνέχεια

Από το Redmi Note 4