Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By xenos
dimik έγραψε:
xenos έγραψε:
dimik έγραψε:
EDDIE_147 έγραψε:Αν συνεχιστεί η κουβέντα για κλιματιστικά και κουμπάκια κλιματιστικών θα ποστάρω βυζιά σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

Όχι τι λύσαμε αυτό, ας το γυρίσουμε σε βελτιώσεις...

Κάνα άλογό στην 320 πως παίρνουμε?
Εχω κάτι κόντρες με alfa romeo στο πρόγραμμα.

< 5 >

Εμ δεν παιρνεις. Εμεις γιατι πηραμε 1.6 ρε μαστορα; τυχαια;

There is no replacement for displacement

< 5 >

Ε δωσε τωρα 2κ να παρεις 2 αλογα. Racing!
Άβαταρ μέλους
By dimik
xenos έγραψε:
dimik έγραψε:
xenos έγραψε:
dimik έγραψε:
EDDIE_147 έγραψε:Αν συνεχιστεί η κουβέντα για κλιματιστικά και κουμπάκια κλιματιστικών θα ποστάρω βυζιά σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

< 5 >

< 5 >

Ε δωσε τωρα 2κ να παρεις 2 αλογα. Racing!

2κ συν άλλα 2 από πώληση του 2lt πάμε σε 3lt και +100 άλογα

< 5 >
Άβαταρ μέλους
By KWSN-Men
dimik έγραψε:
xenos έγραψε:
dimik έγραψε:

< 5 >

< 5 >

:s_cool
Άβαταρ μέλους
By markvag
dimik έγραψε:

< 5 >

Βάψ'το μπλε! Τη συνέχεια την ξέρεις :rtfm: :s_tongue :s_tongue :lol: :lol:

Εκτός από το να βάλεις κανένα τρίλιτρο μοτέρ ή / και να πετάξεις τα καθίσματα / πλαστικά / ταπετσαρίες, σοβαρή αύξηση δεν θα δεις, οπότε κάτσε στ' αυγά σου! :rtfm:

21 quadra έγραψε:Γιατί καίγονται τα έρημα ?

https://www.youtube.com/watch?v=Us56c7y ... e=youtu.be

:omg: :help:

Εντάξει, η πενβέ λέει πως δεν υπάρχει πρόβλημα, είναι φυσιολογικό! :rtfm: :ninja:
Άβαταρ μέλους
By dimik
markvag έγραψε:
dimik έγραψε:

< 5 >

Βάψ'το μπλε! Τη συνέχεια την ξέρεις :rtfm: :s_tongue :s_tongue :lol: :lol:

Εκτός από το να βάλεις κανένα τρίλιτρο μοτέρ ή / και να πετάξεις τα καθίσματα / πλαστικά / ταπετσαρίες, σοβαρή αύξηση δεν θα δεις, οπότε κάτσε στ' αυγά σου! :rtfm:

Εγώ μπλε τρίλιτρο έψαχνα πάντως :lol:
Άβαταρ μέλους
By 224v
21 quadra έγραψε:Γιατί καίγονται τα έρημα ?

https://www.youtube.com/watch?v=Us56c7y ... e=youtu.be

Παναγιωτη, διαβαζοντας τεχνικα προβληματα εδω για τα BMW (πολλαπλασιστες, κ.λ.π) αλλα και για τα AUDI πανακριβα ανταλλακτικα ακομα και για τα τριμ του εσωτερικου του οχηματος, προβληματιζομαι για το γεγονος οτι ο κοσμος τα αγοραζει για primium οχηματα και μετα κοστιζουν αρκετα σε χρημα (εστω μετα την εγγυηση) αλλα και σε χρονο αφου επισκεπεται συχνα καποιος τα σερβις για να λυσει θεματα.

Τετοια θεματα δεν εβγαζαν τα μτχ ιταλικα που ειχα τα τελευταια 20 χρονια . Και τα Ghibli 94 - 99, που ειχαν πολλαπ[λασιστες δεν παρουσιαζαν θεματα. Το ειχα συζητησει με τον μηχανικο μου για αυτα και γελαγε τοτε, λεγοντας οτι παρτιδες απο ανταλλακτικα ειχαν θεμα.
Οι αντιπροσωπιες παντως εχουν μεγαλη ευθυνη αν δεν συμβουλευουν σωστα τον πελατη, και τον βλεπεουν σαν πορτοφολι που θα πρεπει να συνεχιζει να πληρωνει ακριβα ανταλλακτικα και υπηρεσιες ετσι για το primium του θεματος.
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
#398908 Θεωρώ ότι τα καινούργια αυτοκίνητα είναι πλέον κοροϊδία,έχουν πολλά προβλήματα και ακριβά προβλήματα, έχουν μεγάλη πολυπλοκότητα και αναγκάζουν τα εξουσιοδοτημένα να διαθέτουν όλα τα ακριβά εργαλεία / software που τους πουλάνε τα εργοστάσια έτσι η εργατοώρα στο συνεργείο είναι ακριβή, οι βλάβες πολλές, το προσωπικό εκτός από ενενημέρωτο είναι και αδιάφορο γιατί είναι κακοπληρωμένο, οι εγκαταστάσεις μεγάλες και ακριβές, η φορολογία βαρειά, τα γενικά έξοδα μιας τέτοιας επιχείρησης είναι τεράστια, και ο ιδιοκτήτης είναι πλέον θύμα και όμηρος της λαχτάρας του για να έχει καινούργιο αμάξι.

Περνάω δίπλα από παρκαρισμένα καινούργια και κάνω τον σταυρό μου πως αντέχουν τα έξοδα του οι άνθρωποι που δεν γνωρίζουν τίποτα από τα αυτοκίνητα αφού έτσι και μπούν στο συνεργείο βγαίνουν με κάποιες εκατοντάδες μην πω χιλιάδες στα premium € φτωχότεροι, αφού κανείς δεν μπορεί πια να βάλει χέρι έτσι όπως είναι φτιαγμένα παρά μόνο όσοι έχουν πρόσβαση στα άδυτα των μυστικών των σημερινών αυτοκινήτων με τα multiplex, τις ECU μηχανής και καμπίνας κλπ, μακριά από εμένα και ακόμα παραπέρα.
Άβαταρ μέλους
By GTS
#398924 Ειναι απλο. Καινουριο ειναι μονο γιαυτους που μπορουν να τα αλλαζουν καθε 3-5 χρονια πριν παρουσιασουν σημαντικα προβληματα εκτος εγγυησης. Για τους αλλους μεταχειρα σε χαμηλες τιμες και τρεξιμο στα μαστορια (ή το καλυτερο αν μπορουν να τα συντηρησουν μονοι τους). Κλασσικο business model της Γερμανικης αυτοκινητοβιομηχανιας με εκατομμυρια ευχαριστημενους πελατες (κυριως leasing) ανα τον κοσμο.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#398926 Ένα αξιόπιστο καινούριο αυτοκίνητο μπορεί να πάει για πολλά χρόνια χωρίς να φοβόμαστε μην βγει από την εγγύηση. Άλλωστε και τα 10ετίας τίγκα στα ηλεκτρονικά είναι, ειδικά αυτά που ως καινούρια ήταν ακριβά.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#398972 H αλλαγή κινητήρα με μεγαλύτερα είναι μια οικονομική και αποτελεσματική λύση και παραμένεις εργοστασιακός. Ειδικά αν είσαι ήδη 6κύλνδρος είναι και τεχνικά απλή.

Υπάρχουν και κιτ για υπερσυμπίεση των 6κύλινδρων για το κάτι παραπάνω αλλά αν και έχουν βγει αξιόπιστα και αποδοτικά αρχίζεις να μπλέκεις με μη εργοστασιακές καταστάσεις. Δεν ξέρω αν παίζει υπερσυμπίεση για τα 4κύλινδρα αλλά το θεωρώ πιθανό.

Αν είναι ήδη 6κύλινδρο ο υπερκυβισμός είναι μια πολύ καλή λύση και βολική για παλιό κινητήρα, όχι ιδιαίτερα οικονομική αλλά έχει πλεονεκτήματα σε σχέση με τις εναλλακτικές. Υπάρχουν έτοιμα κιτ και από 2000 γίνεται περί τα 2600 με ισχύ/ροπή καλύτερα από το μαμά 2500.
- Κρατάς το μπλοκ του κινητήρα σου οπότε δεν έχεις πρόβλημα με ΚΤΕΟ άδειες κλπ δηλαδή παραμένεις νόμιμος.
- Έχεις καινούργιο κινητήρα.
- Παραμένει εργοστασιακός σε συντήρηση (λάδια, μπουζί κλπ).
- Σημαντική βελτίωση σε ροπή και μέγιστη ισχύ χωρίς σημαντική αλλαγή του χαρακτήρα του κινητήρα.- Λογική κατανάλωση και διατήρηση αξιοπιστίας.

Μετά από τέτοιες αλλαγές πάντως το ζύγισμα μπορεί να πάει περίπατο και ίσως να προβλέπονται και άλλες βελτιώσεις όπως πίσω διαφορικό-άξονας, ρυθμίσεις κοντέρ, φρένα, αντιστρεπτικές, ελατήρια.
Άβαταρ μέλους
By 224v
#398973 Και στο δικό μου JUKE, δεν περιμένω να παρουσιάσει πρόβλημα, όπως και το 500ακι, θα δούμε, φυσικά σε βάθος χρόνου. Ακόμα και στο μίνι 2006, παρόλη την πολυπλοκότητα του. Ίσως ειναι και ο τρόπος που σέβεσαι το όχημα. Του ζητάς πολλά, θα του δώσεις πολλά αναλογικά,αλλα όχι κερατιάτικα λόγω engineering.
Άβαταρ μέλους
By deep purple
21 quadra έγραψε:Θεωρώ ότι τα καινούργια αυτοκίνητα είναι πλέον κοροϊδία,έχουν πολλά προβλήματα και ακριβά προβλήματα, έχουν μεγάλη πολυπλοκότητα και αναγκάζουν τα εξουσιοδοτημένα να διαθέτουν όλα τα ακριβά εργαλεία / software που τους πουλάνε τα εργοστάσια έτσι η εργατοώρα στο συνεργείο είναι ακριβή, οι βλάβες πολλές, το προσωπικό εκτός από ενενημέρωτο είναι και αδιάφορο γιατί είναι κακοπληρωμένο, οι εγκαταστάσεις μεγάλες και ακριβές, η φορολογία βαρειά, τα γενικά έξοδα μιας τέτοιας επιχείρησης είναι τεράστια, και ο ιδιοκτήτης είναι πλέον θύμα και όμηρος της λαχτάρας του για να έχει καινούργιο αμάξι.

Περνάω δίπλα από παρκαρισμένα καινούργια και κάνω τον σταυρό μου πως αντέχουν τα έξοδα του οι άνθρωποι που δεν γνωρίζουν τίποτα από τα αυτοκίνητα αφού έτσι και μπούν στο συνεργείο βγαίνουν με κάποιες εκατοντάδες μην πω χιλιάδες στα premium € φτωχότεροι, αφού κανείς δεν μπορεί πια να βάλει χέρι έτσι όπως είναι φτιαγμένα παρά μόνο όσοι έχουν πρόσβαση στα άδυτα των μυστικών των σημερινών αυτοκινήτων με τα multiplex, τις ECU μηχανής και καμπίνας κλπ, μακριά από εμένα και ακόμα παραπέρα.

Να αγιάσει το στόμα σου. Απορώ πως δεν σου την έπεσαν ακόμη λέγοντας πως "τα καινούργια αυτοκίνητα είναι πιο ασφαλή, πιο καλοεξοπλισμένα, πιο αξιόπιστα, κ.λ.π. Η πραγματικότητα είναι πως είναι εντελώς αναξιόπιστα, ανεξαρτήτου μάρκας και κατασκευασμένα με μοναδικό στόχο να είσαι συνέχεια στην αυλή τους λόγω ηλεκτρονικών κ.λ.π. Ως προς την ασφάλεια, να με συμπαθάτε, αλλά εκτός από το adaptive cruise control, δεν θυμάμαι κάτι άλλο άξιο λόγου τα τελευταία χρόνια (και ναι δεν θεωρώ τα λογής λογής φώτα που στρίβουν εξέλιξη, τα είχε η Σιτροέν από την δεκαετία του 1960). Μιας και είμαστε στο μπεμβεδοφόρουμ ειλικρινά ας μου πει κάποιος σε τι υστερεί μια καλοεξοπλισμένη και καλοσυντηρημένη Ε39 του 2003 (με ξένον, αισθητήρες, ΑΒS, ESP, πολυλειτουργικό τιμόνι, 6κύλινδρο διαμάντι) από 5άρα προηγούμενης γενιάς με τον πουσαρισμένο 1600άρη ή ακόμη χειρότερα μια σημερινή άσσο ή τριάρα με τρικύλινδρο 1500άρι, πολλαπλασιαστές ανέκδοτο, κ.λ.π. Entry-level είναι και οι κινητήρες που αναφέρω..........απόδειξη του πόσο σεβόταν τον πελάτη τότε η εταιρεία και πόσο τον υποτιμά σήμερα.
Άβαταρ μέλους
By drdino
#399061 Δεν του την πέσαν γιατί βαριούνται να ασχοληθούν.
Άβαταρ μέλους
By mirage
#399069 ^That. Σκνιπερ δεν εχεις ιδεα απο μοτερ της Ε90 σειρας. Τζαμπα το σεντονι.

< >