Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By GTS
Deleted User 1 έγραψε:Κάποιος μοσχαναθρεμμένος twin spark εκεί στη Δραπετσώνα θα χάσει τα Selenia του από το παρακάτω βίντεο. :shifty:

Αστρωτο αμαξι και το πας στο κοκκινο? Στειλε μου τον αριθμο πλαισιου για να το βγαλω από την λιστα πιθανης αγορας μεταχειρισμενου στο μελλον... :shifty:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#265498 Γιατί? Τι θα πάθει? Ίσα ίσα να μαθαίνει από μικρό. Έτσι μεγάλωσαν και οι Alfa μου και γίνανε τούμπανα. :inlove:

Το Audi που το έστρωσα ευλαβικά είδαμε τα χαΐρια του. Άσε που το σωστό στρώσιμο, αν θεωρήσουμε ότι υπάρχει τέτοιο, επιβάλλει περιοδικά ανοίγματα στα πρώτα χιλιόμετρα.
Άβαταρ μέλους
By GTS
#265504 Οι κινητήρες μαζικης παραγωγης δεν δοκιμάζονται στο εργοστασιο. Αρα θα πρεπει να ανεβάζεις στροφες σταδιακα (μεχρι 4000, μετα μεχρι 4500 κοκ) μεχρι τα μεταλλα να τεριαξουν σωστα μεταξυ τους και όχι απότομα γιατι μπορει να εχει φθορες.

Το Αουντι ειχε κατασκευαστικα/αλλα προβλήματα, δεν εχει σχεση με το στρώσιμο.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#265507 Δεν παθαίνει τίποτα. 3 μετρημένα ανοίγματα στον κόφτη έκανε σε 700+χλμ.
Άβαταρ μέλους
By drdino
GTS έγραψε:Οι κινητήρες μαζικης παραγωγης δεν δοκιμάζονται στο εργοστασιο. Αρα θα πρεπει να ανεβάζεις στροφες σταδιακα (μεχρι 4000, μετα μεχρι 4500 κοκ) μεχρι τα μεταλλα να τεριαξουν σωστα μεταξυ τους και όχι απότομα γιατι μπορει να εχει φθορες.

Δοκιμάζονται στα λιμάνια.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
drdino έγραψε:

:lipsealed:

Δεν έχει transport mode? Με 2.6χλμ το πήρα. Πόσο να το έσκισαν πια?
Άβαταρ μέλους
By GTS
drdino έγραψε:
GTS έγραψε:Οι κινητήρες μαζικης παραγωγης δεν δοκιμάζονται στο εργοστασιο. Αρα θα πρεπει να ανεβάζεις στροφες σταδιακα (μεχρι 4000, μετα μεχρι 4500 κοκ) μεχρι τα μεταλλα να τεριαξουν σωστα μεταξυ τους και όχι απότομα γιατι μπορει να εχει φθορες.

Λιγο αλλα είναι σε ντελιβερυ μοντ, φανταζομαι δεν αφηνει να ανεβουν πολύ οι στροφες. Η εταιρεια ειχε προβλήματα με τα Μ3 παλια που τα ξεσκιζαν φανταζομαι το ελυσαν αυτό το πρόβλημα. Παντως ο δικος μου κινητήρας πηρε για πρωτη φορα μπρος στο τελος της γραμμης παραγωγης και όταν το εφερε ο Σφακιανάκης και το εβαλε εξω από την αντιπροσωπεια ειχε μονο 4 χμ πανω.
Άβαταρ μέλους
By drdino
#265518 Δεν έχουν όλα τα αμάξια transport/delivery mode που να αλλάζει την χαρτογράφηση του κινητήρα. Επίσης, ο κατασκευαστής έχει το δικαίωμα να μηδενίσει το κοντέρ μέχρι κάποιο συγκεκριμένο όριο χιλιομέτρων.

Ο κινητήρας πάντα (προσπαθούν να) παίρνει μπρος στο τέλος της παραγωγής, δεν είναι κάτι σπέσιαλ αυτό.
Άβαταρ μέλους
By GTS
#265525 Από ότι εχω ακουσει (απο τα φορουμς και από ατομα που εχουν βρεθει στο εργοστασιο) στο εργοστασιο κινητηρων της ΒΜW o ενας στους δεκα περνει μπρος. Οι αλλοι όταν φτιαχτει το αμαξι.

Φανταζομαι μονο οι Μ/AMG δοκιμάζονται στο δυναμομετρο και αρα είναι ετοιμοι από το εργοστασιο.
Άβαταρ μέλους
By alexandros.K
drdino έγραψε: Επίσης, ο κατασκευαστής έχει το δικαίωμα να μηδενίσει το κοντέρ μέχρι κάποιο συγκεκριμένο όριο χιλιομέτρων.

Οσοι διαθέτουν το καταλληλο διαγνωστικο , και στην προκειμενη οι αντιπροσωπειες, αρκει να μην περασει καποια χλμ
Εχω ακουσει σαν οριο τα 100χλμ , δεν ξερω αν ισχυει παντου
Και μαλιστα μπορουν να το μηδενισουν παραπανω φορες απο μια :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
GTS έγραψε:Φανταζομαι μονο οι Μ/AMG δοκιμάζονται στο δυναμομετρο και αρα είναι ετοιμοι από το εργοστασιο.

Και σε όλα σχεδον τα supercars.
Άβαταρ μέλους
By rocsta

Aν οι μαζικής παραγωγής δοκιμάζονταν στο εργοστάσιο, πως νομίζεις θα τους έστρωναν;
Εγώ υποθέτω ότι το μόνο που θα πρόσεχαν θα ήταν να μην δουλεύουν με σταθερό φορτίο.
Άβαταρ μέλους
By Vagnar
#267319 Ερώτηση, σε Peugeot 206, το λαμπάκι που φωτίζει την πινακίδα πίσω, αλλάζει μόνο του ή πρέπει να αλλάξει μαζί με το σώμα που το κρατά; Γιατί δεν έχω καταλάβει, τα μισά sites λένε το ένα τα άλλα μισά το άλλο. :hmmm:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#268024 Ψάχνω λίγο τι λαδάκια φοράει ο Πέζουρας γιατί σκέφτομαι μια αλλαγή γύρω στα 2000χλμ, έτσι για να ικανοποιήσω το OCD μου.

Στο site της Total δείχνει Quartz Ineo First 0W-30. Το μόνο 0w-30 που βρίσκω όμως στην αγορά (στην trade wind πιο συγκεκριμένα που ψωνίζω) είναι τα Quartz 9000 Energy. Αυτά κάνουν? Το "first" που αναφέρουν τα Ineo μήπως αναφέρεται στο ότι είναι "πρώτης τοποθέτησης" και γι' αυτό ίσως δεν τα βρίσκω? :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#268028 Oh, NO! Not again... :lol: