Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#397017 Τα κουρέλια τραγουδάνε ακόμη, ή αλλιώς... πίσω κίνηση ρε μνιααααα! :lol:
:inlove:
Επειδή το κορίτσι παραπονιέται για την έλλειψη Bluetooth, αγόρασα χθες από Μούρικα BMW Professional Radio CD, με USB, Bluetooth, Aux-in και όλα τα καλώδια στην τιμή. Επιπλέον, είναι και καινούριο!
:metalo:
http://www.ebay.co.uk/itm/172552847279

Η τοποθέτηση έχει σχετική βαβούρα, δεν ξέρω αν θα την κάνω μόνος μου ή θα πάω σε κάποιον εγκαταστάτη, επιπλέον πρέπει να βγουν και τα πάνελ στις πόρτες για να αλλαχτεί η καλωδίωση για τα tweeter του Alpine kit, το καλό είναι πως θα πουλήσω το παλιό, που λόγω USB-iPod connectivity, θα πιάσει κάτι (είναι ελάχιστα τα BMW με Business πηγή που έχουν το συγκεκριμένο κιτ, το είχα πληρώσει 350€ στην BMW και είναι ΟΕΜ ανταλλακτικό! :lipsealed: ).

Η :inlove: έχει πάθει πλάκα πόσοι την ρωτάνε για το αμάξι, τον λίγο καιρό που το οδηγεί! :lol:
"Εμ, μωρό μου, φίνο γκομενάκι με τέτοιο αμάξι, τσιμπάει ο άλλος, τι να κάνει;"
:s_sarcastic

Μόλις το έχω στα χέρια μου, θα ενημερώσω. Ελπίζω να μην μου σκάσει κάνα τελωνείο εντωμεταξύ...
Άβαταρ μέλους
By GTS
#397019 Εχεις τσεκαρει ότι θα δεσει με το αμαξι με κωδικοποιηση κλπ?
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
GTS έγραψε:Εχεις τσεκαρει ότι θα δεσει με το αμαξι με κωδικοποιηση κλπ?

Ναι, το ρώτησα και στην αντιπροσωπεία και είδα και βιντεάκια πως το έχουν κάνει πολλοί. Εμένα δεν έχει και εργοστασιακούς αισθητήρες παρκαρίσματος που συχνά είναι το πρόβλημα με αυτές τις πηγές, οπότε δεν θα έχω κάποιο πρόβλημα.

ΥΓ: Εχω κι εκείνη την πατέντα με τους εμπρός αισθητήρες να κάνω κάποια στιγμή, ενώ ακόμη δεν με βλέπω για την άλλη πατέντα με το carputer που φωνάζει ο drifter τόσο καιρό...
:lol:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#397039 Πολύ ωραίο προτζεκτάκι. Αϊ λάικ. Κωδικοποίηση θα κάνεις μόνος?
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
Deleted User 1 έγραψε:Πολύ ωραίο προτζεκτάκι. Αϊ λάικ. Κωδικοποίηση θα κάνεις μόνος?

Δεν έχω προσπαθήσει να σετάρω το software στον νέο υπολογιστή, αναλόγως τα κέφια. Γενικώς σπάει μπάλες το λογισμικό που κυκλοφορεί για Πεμβέ, αν βρω το χρόνο ίσως, αλλιώς, στο συνεργείο που πάω δεν θα μου πάρουν πολλά...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#397044 Καλά το θέμα δεν είναι το κόστος. Το θέμα είναι αν κατέχουν...
Άβαταρ μέλους
By drdino
#397047 Τελωνείο θεώρησε δεδομένο πως θα περάσεις.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
Deleted User 1 έγραψε:Καλά το θέμα δεν είναι το κόστος. Το θέμα είναι αν κατέχουν...

Μπα, δεν πειράζει, κατέχω εγώ ! :lol:
Μου είπαν πάντως πως το έχουν ξανακάνει , δηλαδή ν' αλλάξουν Business σε Professional.
:s_yes
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
Anonymous Founder έγραψε:Τα κουρέλια τραγουδάνε ακόμη, ή αλλιώς... πίσω κίνηση ρε μνιααααα! :lol:
Επειδή το κορίτσι παραπονιέται για την έλλειψη Bluetooth, αγόρασα χθες από Μούρικα BMW Professional Radio CD, με USB, Bluetooth, Aux-in και όλα τα καλώδια στην τιμή. Επιπλέον, είναι και καινούριο!

Η τοποθέτηση έχει σχετική βαβούρα, δεν ξέρω αν θα την κάνω μόνος μου ή θα πάω σε κάποιον εγκαταστάτη, επιπλέον πρέπει να βγουν και τα πάνελ στις πόρτες για να αλλαχτεί η καλωδίωση για τα tweeter του Alpine kit, το καλό είναι πως θα πουλήσω το παλιό, που λόγω USB-iPod connectivity, θα πιάσει κάτι (είναι ελάχιστα τα BMW με Business πηγή που έχουν το συγκεκριμένο κιτ, το είχα πληρώσει 350€ στην BMW και είναι ΟΕΜ ανταλλακτικό! :lipsealed: ).

Η :inlove: έχει πάθει πλάκα πόσοι την ρωτάνε για το αμάξι, τον λίγο καιρό που το οδηγεί! :lol:

Μόλις το έχω στα χέρια μου, θα ενημερώσω. Ελπίζω να μην μου σκάσει κάνα τελωνείο εντωμεταξύ...

Είσαι σίγουρος ότι το FM Band range στο Μούρικα είναι το ίδιο με εδώ?
Άβαταρ μέλους
By drdino
#397067 Δεν είναι, έχει μήπως configuration για αυτό;
Άβαταρ μέλους
By dimik
#397075 Πολύ ξήλωμα θα πέσει και δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο, ειδικά για το μικρόφωνο στην πλαφονιέρα. :hmmm:

Εγώ πάλι στην δικιά μου ξηγήθηκα https://www.amazon.co.uk/SuperTooth-Han ... +bluetooth μετά από ψάξιμο για εργοστασιακό στο Golf και είναι υπερευχαριστημένη, κι εγώ δηλαδή που το δοκίμσα ψιλοεντυπωσιάστηκα για τα λεφτά του.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#397076 :thumbsdown:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
Nikos! έγραψε:
Anonymous Founder έγραψε:Τα κουρέλια τραγουδάνε ακόμη, ή αλλιώς... πίσω κίνηση ρε μνιααααα! :lol:

Ωωωωωπ, αυτό δεν το σκέφτηκα! :lipsealed:
Αν και αυτά όλα φτιάχνονται στην Ευρώπη, λογικά θα παίζει κωδικοποίηση... Θα στείλω ένα email.
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
Anonymous Founder έγραψε:
Nikos! έγραψε:
Anonymous Founder έγραψε:Τα κουρέλια τραγουδάνε ακόμη, ή αλλιώς... πίσω κίνηση ρε μνιααααα!

Η :inlove: έχει πάθει πλάκα πόσοι την ρωτάνε για το αμάξι, τον λίγο καιρό που το οδηγεί!

Ωωωωωπ, αυτό δεν το σκέφτηκα! :lipsealed:
Αν και αυτά όλα φτιάχνονται στην Ευρώπη, λογικά θα παίζει κωδικοποίηση... Θα στείλω ένα email.

Τσέκαρε το γιατί νομίζω κάτι παίζει. Κάτι θυμάμαι από τα χρόνια μου εκεί, όμως δε μπορώ να θυμηθώ τι ακριβώς.

< >
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
dimik έγραψε:Πολύ ξήλωμα θα πέσει και δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο, ειδικά για το μικρόφωνο στην πλαφονιέρα. :hmmm:

Εγώ πάλι στην δικιά μου ξηγήθηκα https://www.amazon.co.uk/SuperTooth-Han ... +bluetooth μετά από ψάξιμο για εργοστασιακό στο Golf και είναι υπερευχαριστημένη, κι εγώ δηλαδή που το δοκίμσα ψιλοεντυπωσιάστηκα για τα λεφτά του.

Σιγά το ξήλωμα, είναι απλά πράγματα αυτά, άσε που πολύ πιθανόν κάποιες καλωδιώσεις να υπάρχουν. Ή άλλη λύση που προτείνεις δεν έχει καμία σχέση, το εργοστασιακό Bluetooth κάνει παπάδες μπροστά σ' αυτό που προτείνεις. Είχα κάποτε ένα από δαύτα και ουσιαστικά το παράτησα στο τέλος.