Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By BEAMS
D-Jet έγραψε:......)

Έβγαζε και αυτό στις πρώτες, με το γυαλιστερό σηματάκι πίσω από το πλαστικάκι :svivhaha:
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By D-Jet
BEAMS έγραψε:
D-Jet έγραψε:......)

Έβγαζε και αυτό στις πρώτες, με το γυαλιστερό σηματάκι πίσω από το πλαστικάκι :svivhaha:
Εικόνα

Ναι, αυτό είναι που φοράει του κυρίου Νίκου. Είναι το κλασσικό της σειράς 107, 126, 123, 124 και στις πρώτες 201, στις οποίες μετά έβαλε αυτό (χωρίς αερόσακο, πάντα):
Εικόνα
Πλησιάζουμε τα όρια του παράνοιας, έτσι... :lol:

Τα παλιότερα τιμόνια (κοκκάλινα με στεφάνη κόρνας) είναι όλα τεράστια αλλά πανέμορφα (και έχουν πολύ ωραία αίσθηση). Από τα εργοστασιακά το μόνο που γουστάρω είναι της 201 (που μοιάζει κάπως πιο μικρό) και το τελευταίο με τον αερόσακο (124, 202, 140, 129).
Κανένα σπορ τιμόνι (ακόμα και τα ¨amg") δε μου αρέσει εκτός από τα παραδοσιακά nardi αλλά μόνο στις παλιότερες σειρές (116, 107 και πίσω). Αν είχα πραγματικά λεφτά για σκότωμα, θα έπαιρνα στην 107 μου ένα τέτοιο:
Εικόνα

Δες το και σε pagoda:
Εικόνα
Ποίημα (τι είν'η Φερράρι τι είν'το ζουμί της)
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#210472 Βαρταλαμιδι που λεει ο JimClark

Αυτα τα τιμονια των Mercedes που ποσταρατε μου ξυπνησαν παιδικες μνημες απο ταξι μερσεντικα ταξι με τον απειρο τσογο στο τιμονι που ο οδηγος εστριβε μιση στροφη το τιμονι και πηγαινε ευθεια :P

Επισης θυμαμαι που καθως χαζευα τα κοντερ το ξενερωμα απο τα μερσεντικα που το κοντερ εδειχνε 180 η 200 και δεν μπορουσε να χωρεσει ο νους οτι το ακριβο μερσεντες εδειχνε οσα το ταπεινο μας R11
Άβαταρ μέλους
By belgarion
bibendum έγραψε:Βαρταλαμιδι που λεει ο JimClark

Αυτα τα τιμονια των Mercedes που ποσταρατε μου ξυπνησαν παιδικες μνημες απο ταξι μερσεντικα ταξι με τον απειρο τσογο στο τιμονι που ο οδηγος εστριβε μιση στροφη το τιμονι και πηγαινε ευθεια

Επισης θυμαμαι που καθως χαζευα τα κοντερ το ξενερωμα απο τα μερσεντικα που το κοντερ εδειχνε 180 η 200 και δεν μπορουσε να χωρεσει ο νους οτι το ακριβο μερσεντες εδειχνε οσα το ταπεινο μας R11

Ρε φίλε τι είπες τώρα,και εγώ θυμάμαι να μπαίνω σε w123 παιδί και να ξενέρωνω που το κοντέρ έλεγε 180 όταν το kadett του πατέρα μου έλεγε 200 (που δεν έπιανε ούτε 160 αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία) Παίζει η 200D να είχαν και 160 κοντέρ αφού αν θυμάμαι καλά (από τα υπερατου...) παίζει να μην έπιανε ούτε τα 140 τελική.

.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
belgarion έγραψε: Παίζει η 200D να είχαν και 160 κοντέρ αφού αν θυμάμαι καλά (από τα υπερατου...)

αυτο θυμαμαι και εγω.
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
D-Jet έγραψε: ...Για ξαναδές τώρα, ., δεν φαίνεται πιο όμορφο το απλό το τιμονάκι; :)

...για να ειμαι ειλικρινης το τριτο που εχεις βαλει μου αρεσει πιο πολυ ασχετως αν θα δουλευει ή οχι ο αεροσακος...
Αυτο του...Κυριου Νικου(?) :lol: με το γυαλιστερο σηματακι, το εχει και η 190Ε 1.8 του 91' της θειας μου, δεν μου αρεσει, ισως επειδη -ειδικα το γυαλιστερο σηματακι- το εβλεπα και σε πολλες ταριφικες w123 πιτσιρικας... :lol:
Άβαταρ μέλους
By markvag
Κίκιζας . έγραψε:

:inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove:

Ένα από τα πιο αγαπημένα μου αυτοκίνητα!
Άβαταρ μέλους
By D-Jet
Chris έγραψε:μια τιμούλα γι αυτό το τελευταίο? από περιέργεια :innocent:

Μου υπόσχεσαι ότι θα το πατήσεις το λινκ με τρόπο;
εδώ:
http://wood-steering-wheels.com/mercedes/
Σίγουρα παίζουν και ρέπλικες μοντέρνες ορέτζεναλ της nardi (που είναι εξίσου καλές) ή κινέζικες (που καλύτερα κάτσε σπίτι σου να δεις τηλεόραση).
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By BEAMS
D-Jet έγραψε:Ποτέ δεν είναι ΑΡΓΑ να πας στο Άργος... :s_wink
(κοίτα εσωτερικό ρε γμτ!)

Κίτρινο φλασάκι, σωστό τιμόνι παλαιό, εχέμυθο, τάσι και 3 χιλιάρικα συζητήσιμα.
Εδώ πάει το γαμώ την ατυχία σου, μου, μας....
Άβαταρ μέλους
By D-Jet
:lol: Μια χαρά, η θεία, Ε320 20 χρονών, με 220 αλογάκια και 4άρι αυτοματάκι, στοκ αναρτήσεις αλλά και 200Κ χλμ!!!
Τα λάστιχα πως αντέχουν και δεν γίνονται κομμάτια; :s_dunno