Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By markvag
PeterPan έγραψε:Cd ας κοιτάξει να πάρει από eBay, όπλο κ κάποιο θα βρει...

Sent from space >

Είπαμε, ο τεχνικός δεν ήταν και τόσο καλός, αλλά όχι να βγάλει και όπλο... :shifty: :shifty: :lol: :lol: :innocent: καταδικάζουμε τη βία απ' όπου κι αν προέρχεται! :rtfm: :svivhaha:
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
markvag έγραψε:
PeterPan έγραψε:Cd ας κοιτάξει να πάρει από eBay, όπλο κ κάποιο θα βρει...

Sent from space >

Είπαμε, ο τεχνικός δεν ήταν και τόσο καλός, αλλά όχι να βγάλει και όπλο... :shifty: :shifty: :lol: :lol: :innocent: καταδικάζουμε τη βία απ' όπου κι αν προέρχεται! :rtfm: :svivhaha:

:lol: :omg: :lol:
Άβαταρ μέλους
By Chuckie V2.0
#263429 Ας ρίξει και μια ματιά εδώ, όλο και κάτι θα βρει
http://gpsunderground.com/forum/car-nav ... t-citroen/
Ακόμη και αν δεν έχει για το δικό του, ας διαβάσει λίγο στο forum, συνήθως 2-3 εταιρείες φτιάχνουν τα navigation units και τα software είναι συμβατά.
Στο Opel που είχα, το navigation ήταν siemens VDO, φυσικά η Opel σταμάτησε να βγάζει χάρτες από το 2007, αλλά κατέβασα τα CD από BMW 5 που η τοτε γενιά ήταν και αυτή με Siemens VDO και... έπαιξε!
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Chuckie V2.0 έγραψε:Ας ρίξει και μια ματιά εδώ, όλο και κάτι θα βρει
http://gpsunderground.com/forum/car-nav ... t-citroen/
Ακόμη και αν δεν έχει για το δικό του, ας διαβάσει λίγο στο forum, συνήθως 2-3 εταιρείες φτιάχνουν τα navigation units και τα software είναι συμβατά.
Στο Opel που είχα, το navigation ήταν siemens VDO, φυσικά η Opel σταμάτησε να βγάζει χάρτες από το 2007, αλλά κατέβασα τα CD από BMW 5 που η τοτε γενιά ήταν και αυτή με Siemens VDO και... έπαιξε!

:thumbsup: Ευχαριστω πολυ. Του το εστειλα ηδη να το μελετησει. Απο οσο ειδα εχει λινκ για αναβαθμιση αναλογα το μοντελο radio-cd.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#263583 Νομιζω πολυ καλα για πρωτα χιλιομετρα χωρις καμια διαθεση για οικονομια.

Εικόνα

<+
Άβαταρ μέλους
By GTS
#263584 Κανεις χμ χωρις πινακίδες? Ο τρικυλινδρος τι λεει?
Άβαταρ μέλους
By GTS
#263587 Κλασσικο με μετατροπεα ροπης νομιζω εχει.
Τελευταία επεξεργασία από GTS και 04 Ιουν 2016, 20:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#263588 Εγώ έχω 5.6.

Μάλλον πρέπει να κάνω quote σε ότι απαντάω πλέον! :shifty:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#263589 Κλασσικο αυτοματο με μετατροπεα. Πινακιδες εχω φυσικα. Θα γυρισω με το καλο και θα γραψω εντυπωσεις Δευτερα. Μεχρι στιγμης παντως εχει αποσπασει ιδιατερα κολεκευτικα σχολια κυριως για το στυλιστικο του θεματος.

Μεταμορφωση - Κορινθο πηγα με cruise στα 140 (λιγο κατω απο 3000σαλ) αλλα ειχε κινησουλα και αρκετες επιβραδυνσεις/επιταχυνσεις. Ομοιως στο Κορινθος - Κρανιδι του ηπια λιγο το αιμα αν και ειχε κινηση γιατι απ οτι φαινεται το τραβαει ο οργανισμος του το στροφιλικι. :inlove:

<+
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#263592 Καλα κατεβαινει χαβαλε 1.5λτ η καταναλωση. Πρωτο γεμισμα ηταν. Ειμαι ευχαριστημενος παντως γιατι καιει οσο το 500αρι με χαωδη ομως διαφορα στις επιδοσεις και την ευχαριστηση που προσφερει.

Εν τω μεταξυ ολα τα εντυπα λενε για 50αρι ρεζερβουαρ και γεμισα σημερα με 40κατι λτ και ενω ηταν με τη βενζινη της αντιπροσωπειας. :hmmm:

Α επισης με τις 17αρες γλιτωσα τα αθλια Energy Saver και εχω πανω Pilot Sport 3 τα οποια μαλιστα γραφουν made in germany. :dizzy:

<+
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#263604 καλοταξιδο Στεφαν!
Άβαταρ μέλους
By funkyreverend
Νίκος Παππάς έγραψε:
Νίκος Παππάς έγραψε:Φιλος καλος στην Γερμανια αγορασε Peugeot 307 cc του 2006 διλιτρο βενζινα.
Ειναι ενθουσιασμενος με το αμαξι εκτος απο ενα πραγμα, το A/C απο την πλευρα του οδηγου βγαζει κρυο, απο την πλευρα του συνοδηγου ζεστο.
Το πηγε στον μηχανικο του εμπορα που το αγορασε και δεν γνωριζει τι και πως.
Μετα το πηγε σε Ελληνα μηχανικο που βρηκε, για να μπορει να συννενοηθει καλυτερα και του ζητησε 400€!
Το ειπε στον εμπορο ο οποιος ζητησε τα part numbers των ανταλλακτικων για να τσεκαρει το κοστος τους απο αλλου μιας και αυτος θα πληρωσει.( Μαλλον του φανηκε τσιμπημενη η τιμη).
Τοτε αρχισε ο μηχανικος τα, δεν εχω χρονο, που να ψαχνω :dizzy: θες και αποδειξη :dizzy: :dizzy:

Εκανα μια αναζητηση στο προβλημα και μου εβγαλε ενα θεμα στο Citroen club , οπου φταιει λεει τα γραναζια του κλαπετου και τα οποια σαν ανταλλακτικο εχουν 15€ !!!!!

Μετα απο αυτο του ειπα να το παει σε επισημο επισκευαστη Peugeot ωστε να μαθει ακριβως τι εχει και το κοστος ωστε να δουμε τι θα κανουμε στην Ελλαδα πια τον Ιουλιο που θα κατεβει.

Ειναι δυνατον να ζηταει ο μηχανικος 400€ για αυτο το προβλημα, αν ειναι μονο αυτο;

Το πηγε λοιπον ο φιλος στην Peugeot και του ειπαν 180€ για το κλαπετο.Του εδειξε οτι βρισκεται στο κατω μερος της κεντρικης κονσολας μπροστα απο τον λεβιε ( πιο ταμπλο ηθελε βγαλσιμο που ελεγε ο αλλος) και τωρα μενει να μιλησει με τον πωλητη για την επισκευη.
Υποτιθεται οτι το αυτοκινητο εχει 6 μηνες εγγυηση

Είμαστε σίγουροι ότι δεν σώθηκε απλώς το ψυκτικό; Ακριβώς το ίδιο ειχα πρόπερσι στο (πάει σαν) διλιτρο c3 μου.
Τελευταία επεξεργασία από funkyreverend και 04 Ιουν 2016, 21:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά