Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By Nikos!
KiloMeater έγραψε:Γυρίζω πριν λίγο σπιτι, εχει νυχτώσει.... βλέπω το γείτονα με φακό καπό ανοικτό στο golf s/w που εχει... τι έγινε του λέω... τίποτα, βάζω λάδι λέει με μια φυσικότητα....
Καιει του λέω; το αμάξι ειναι ενός έτους.μου λέει αυτό καιει πιο πολυ απο το προηγούμενο ( πάλι golf s/w αλλά το προηγούμενο μοντέλο είχε)
Αλλά cool , χαλαρά...
Του λέω ποσό έβαλες ... μου λέει μισό λίτρο τώρα, και την άλλη τόσο ειχα βάλει ( ατσα.... άρα υπήρχε και άλλη;)
Και απο χιλιόμετρα; αααα μου λέει πολλα , δυο φορές Gratz, μια Μόναχο.... δηλαδή υπολόγισα εγώ κανα διχιλιαρο ....

Το δικό μου είναι χαλασμένο.

Δε καεί σταγόνα.

Ανησυχώ...

Sent from a mobile device
Άβαταρ μέλους
By gianik
#303552 Ουτε το δικο μου Νικο. Να τους στειλω λες κανα email;;;[DISAPPOINTED FACE]
Άβαταρ μέλους
By elteo
gianik έγραψε:Ουτε το δικο μου Νικο. Να τους στειλω λες κανα email;;;[DISAPPOINTED FACE]

oύτε το δικό μου και φοράμε ίδιο μοτέρ. :innocent:
Άβαταρ μέλους
By gianik
#303715 Το 1.8 κ εσυ;
Άβαταρ μέλους
By markvag
#303796 Αν είστε στην εγγύηση (εσύ Elteo έχασες) να το πάτε στην αντιπροσωπεία και να μην συμβιβαστείτε με τίποτε άλλο εκτός από αλλαγή μοτέρ με καινούριο, ΣΩΣΤΟ όμως! Κατανάλωση λαδιού κάτω από 0,5lt/1000χλμ σε VAG είναι απαράδεκτα χαμηλή! :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By Orestis.D
markvag έγραψε:Αν είστε στην εγγύηση (εσύ Elteo έχασες) να το πάτε στην αντιπροσωπεία και να μην συμβιβαστείτε με τίποτε άλλο εκτός από αλλαγή μοτέρ με καινούριο, ΣΩΣΤΟ όμως! Κατανάλωση λαδιού κάτω από 0,5lt/1000χλμ σε VAG είναι απαράδεκτα χαμηλή! :rtfm:

Εγω δεν εχω καψει γραμμαριο λαδι σε 70.000 χλμ... :iconcool: :iconcool: :iconcool:
1.2 tsi

Θα παω να ζητησω ενα 1.4 να καιει λιγο.
Άβαταρ μέλους
By RXristos
#311397 Όλη αυτή η κουβέντα με τα λάδια μου θυμίζει τις εποχές που είχα το RX8 και την καζούρα που έπεφτε για τα λάδια που "έκαιγε"
Βρε δεν το καίει, το χρησιμοποιεί τους έλεγα...τίιιιποτα καζούρα.
Όταν πήρα το Α3 1.8tfsi κατάλαβα ότι με το θέμα λάδι δεν ξεμπέρδεψα καθόλου...μα καθόλου!
Άβαταρ μέλους
By GeorgT
#311400 Τη κάνει η μαμα το βάζει πρώτα στο Skoda μη τυχών εχει νομικά προβλήματα κλπ και αργότερα θα το περάσει κ στα δικά της μοντέλα?

θυμίζει γαυρο-κομποτιακος για Πουλιδο!
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
rx8_drifter έγραψε:"κλεμμένη" απ τη Ford δεν είναι αυτή η υλοποίηση?

Yeap:

Άβαταρ μέλους
By mirage
#311518 Ωραιος ο νοτιοαφρικανος

< >
Άβαταρ μέλους
By pierce21
#312869 Σε συνέχεια αυτού :
pierce21 έγραψε:Αν περνούσε κανείς το απόγευμα από καλλιρόης για Συγγρού, του ζητώ συγνώμη για το ψιλοκόλλημα εκεί στη γέφυρα. Είχαμε στενές επαφές 3ου τύπου , με εμένα να βρίσκομαι στη μέση, ένα βανάκι μπροστά και ένα 500αρακι να σκάει από πίσω μου -με κάμποσα για το σημείο χλμ- .

Στις 3 ώρες -που περιμέναμε την τροχαία- , παίζει να μην σταμάτησαν για να κοιτάξουν 3 αυτοκίνητα :lol: . Όλοι σώοι και αβλαβείς, αλλά το 500αρακι με αερόσακους ανοιγμένους θα πάει για μεγάλο νούμερο μάλλον. Κάναμε και λίγο χαβαλέ με τον απεσταλμένο της ασφαλιστικής για την καταγραφή, αλλά δεν πέρναγε με τίποτα η ώρα μέχρι να έρθει η τροχαία.

Στα - ότι η κυρία με το 500αρακι ήταν χωρίς ασφάλεια :s_blush . Ελπίζω η κάλυψη για ανασφάλιστους, να καλύπτει όντως :lol: Εγώ έχω ψιλοκατεβασμένο πίσω προφυλακτήρα, πρέπει να έφαγε και πορτμπαγκάζ γιατί έχει ένα θέμα και το κεντρικό κλείδωμα , αλλά έχει σηκωθεί λίγο και η μάσκα/καπώ.

Θα το παρατήσω στην Καρέντα(; ) αύριο και βλέπουμε. Στέφανε να ακούσω ποντάρισμα για το αν θα έχει αυτοκίνητο αντικατάστασης, ή πάλι πεζώ 2. :help:

Το άφησα στη καρέντα να πάει αύριο ο πραγματογνώμονας. Μπρος-πίσω προφυλακτήρες, ποδιά, λίγο το φτερό και το καπώ , θα βγεί ωραίο νούμερο.

Αύριο το παίρνω, θα περάσουν καμιά 10αρια μέρες να πάρει έγκριση από την ασφαλιστική και μετά θα το κρατήσουν και 2 εβδομάδες μέσα. Καλά Χριστούγεννα μας βλέπω. Μπήκα στην ουρά για αυτοκίνητο αντικατάστασης γιατί αλλιώς μπορεί να πάρει και πάνω από μήνα για να μπώ για φτιάξιμο. :vava:

Οψόμεθα.
Άβαταρ μέλους
By theo13
RXristos έγραψε:Όλη αυτή η κουβέντα με τα λάδια μου θυμίζει τις εποχές που είχα το RX8 και την καζούρα που έπεφτε για τα λάδια που "έκαιγε"
Βρε δεν το καίει, το χρησιμοποιεί τους έλεγα...τίιιιποτα καζούρα.
Όταν πήρα το Α3 1.8tfsi κατάλαβα ότι με το θέμα λάδι δεν ξεμπέρδεψα καθόλου...μα καθόλου!

Αν ανοίξουμε συζήτηση για το πόσοι κάτοχοι RX -8 είχαν έστω και 1% επίγνωση του πως δουλεύει ο ρότορας δεν θα ήταν τόσο απαξιωμένο σαν αυτοκίνητο. Βέβαια κάποιοι γνώστες που το πήραν σκοτωμένο δε χαλάστηκαν καθόλου.