Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By kostis20
drdino έγραψε:Όπως είπε κι ο GB:

Giuseppe Busso έγραψε:

C/E/S 1993
Εικόνα

Καταρχήν απο το πίσω μέρος αυτες δεν είναι ίδιες,ειδικά η C με την E,ενω οι επόμενες δύο γενιές C &E είναι πολύ διαφορετικές.
Άβαταρ μέλους
By markvag
BEAMS έγραψε:Περιμένω να δω αν θα καταργήσουν τον προβληματικό V και αν θα γυρίσουν στον Ι6.

Δεν θα περιμένεις πολύ... η νέα Ε θα έχει 6κύλινδρους σε σειρά. Βενζίνης σίγουρα, για πετρέλαιο δεν ξέρω...
Άβαταρ μέλους
By BEAMS
markvag έγραψε:
BEAMS έγραψε:Περιμένω να δω αν θα καταργήσουν τον προβληματικό V και αν θα γυρίσουν στον Ι6.

Δεν θα περιμένεις πολύ... η νέα Ε θα έχει 6κύλινδρους σε σειρά. Βενζίνης σίγουρα, για πετρέλαιο δεν ξέρω...

Εντάξει. Αν το έκαναν στη βενζίνη θα το κάνουν και στα πετρέλαια. Το θέμα είναι πως είναι άσχημη.
Άβαταρ μέλους
By pik.
ομορφο βιντεο και ομορφη παρουσιαση
Άβαταρ μέλους
By D-Jet
pik. έγραψε:ομορφο βιντεο και ομορφη παρουσιαση

Όμορφη δεν την λες με αυτή την τεράστια μάσκα (αν και πίσω μ'αρέσει, όπως μ'αρέσει και η 205, σίγουρα παραπάνω από τη 212) αλλά πραγματικά δεν έχει και μεγάλη σημασία. Αρκεί που είναι ένα σχετικά καλαίσθητο σχήμα. Το ζμι είναι από κάτω και θα δούμε σύντομα τι ψάρια πιάνει.
Τα συστήματα που έχει είναι εντυπωσιακά (αν και δεν μου εμπνέουν την παραμικρή εμπιστοσύνη για να τα αφήσω τυφλά να κάνουν ό,τι νομίζουν) και με αυτά, τόσο της ΜΒ όσο και άλλων πολλών και καλών κατασκευαστών, όπως πχ η volvo, να γίνει λίγο ασφαλέστερη η αυτοκίνηση, έστω και αν πάει ολοταχώς προς τη βαρεμάρα (ευτυχώς που δεν έχουμε λεφτά να την αγοράσουμε δλδ :tomato: :lol: ).
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
#206707 Αλέξανδρε δεν είπα τίποτα για την κούκλα σου γιατί τα έχουν πεί όλα οι προηγούμενοι.

Εμείς θα τα πούμε από κοντά τις επόμενες ημέρες όπως έχουμε πεί, δεν το έχω ξεχάσει αλλά θέλω να τακτοποιήσω κάτι πρώτα και θα σε ενημερώσω να το κανονίσουμε, μακάρι να ερχόσουνα με την γαλάζια πριγκήπισα σου, θα το κάνεις την επόμενη φορά που θα το επιτρέψουν οι καιροί έτσι ?
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#209100 Δεν είναι τίμια αντιπαράθεση αλλά η Citroen DS λόγω ανάρτησης που κράταγε το αυτοκίνητο επίπεδο μπορεί να πει κανείς ότι είχε αυτορυθμιζόμενα φώτα. Και μετά από λίγο είχε και περιστρεφόμενα.

Τα έχω λίγο χαμένα με την καινούργια ονοματολογία της ΜΒ.
Υπάρχουν ακόμα τα A και B class (που είναι προσθιοκίνητα); Υπάρχουν άλλα προσθιοκίνητα;
Άβαταρ μέλους
By D-Jet
sknipper έγραψε:Υπάρχουν ακόμα τα A και B class (που είναι προσθιοκίνητα); Υπάρχουν άλλα προσθιοκίνητα;

Tι κι αν υπάρχουν, τι κι αν δεν υπάρχουν, τι σκας καημένε... :lol:

:s_rofl
Άβαταρ μέλους
By BEAMS
sknipper έγραψε: ....αλλά η Citroen DS

Η DS πως έμπλεξε στην κουβέντα; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By markvag
D-Jet έγραψε:

:s_rofl

:s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl

Που πουλάνε να πάρω στα δικά μου! :s_rofl :s_rofl :s_rofl
Άβαταρ μέλους
By D-Jet
#209463 Εικόνα
https://www.youtube.com/watch?v=pdUWZmy9Pfw
(Η ηπειρώτικη είναι εύκολα το blues της ελληνικής παραδοσιακής μουσικής)

Τελικά θα μου πει κανεις τι αξίζει σε αυτή τη γαμημένη τη ζωή; :vava:
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
#209482 Να νιώθεις χρήσιμος σε πείσμα όλων που θέλουν να νομίζουν ότι είναι μάγκες και οι υπόλοιποι μαλάκες, να μεταδίδεις τη γνώση που είναι δανεική από τους δασκάλους και να μην κάνεις αυτά που δεν θέλεις να σου κάνουν, να σέβεσαι τους ηλικιωμένους τους ανήμπορους και τα παιδιά, να ζείς με αξιοπρέπεια και να καταριέσαι τους Έλληνες πολιτικούς.
Άβαταρ μέλους
By Chris
21 quadra έγραψε:Να νιώθεις χρήσιμος, να μεταδίδεις τη γνώση, να μην κάνεις αυτά που δεν θέλεις να σου κάνουν, να σέβεσαι, και να ζείς με αξιοπρέπεια.

Το προτιμω ετσι

< >
Άβαταρ μέλους
By D-Jet
Chris έγραψε:
21 quadra έγραψε:Να νιώθεις χρήσιμος, να μεταδίδεις τη γνώση, να μην κάνεις αυτά που δεν θέλεις να σου κάνουν, να σέβεσαι, και να ζείς με αξιοπρέπεια.

Το προτιμω ετσι

Έτσι έχει αξία η ζωή σου για τους άλλους, όχι για εσένα... :lol:
Τελικά, φοβάμαι, ότι στην σύγχρονη κοινωνία, έτσι και πας να το παίξεις ενάρετος, παίρνεις στην καλύτερη ένα λουκούμι (τριαντάφυλλο) Ερμουπόλεως και κάθεσαι και χαζεύεις φωτογραφίες από 129 με το φίλο σου το BEAMS (που προτιμά τα λουκουμιά με άρωμα μααστίχας, όμως) και προσπαθείτε να πείσετε τον εαυτό σας ότι το λουκούμι σας είναι πιο γλυκό από οποιαδήποτε 129 αυτού του κόσμου, σωστά;

Λοιπόν...
Όσοι έχετε R129, σκάστε από τη ζήλια σας:
Εικόνα