Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By bibendum
Deleted User 1 έγραψε:Δεν έχω καταλάβει ακριβώς.

Μηπως το αυτοκινητο ευνοειτε απο το νεο τελος ταξινομησης κ το καθυστερησαν για να τσεπωσουν την διαφορα;
Τελευταία επεξεργασία από bibendum και 01 Ιουν 2016, 18:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#262635 Πολλά μου έχουν περάσει απ' το μυαλό, όπως και το γνωστό κόλπο με τα χρήματα να πηγαίνουν για εκτελωνισμό άλλου αυτοκινήτου. Θέλω να πιστεύω ότι δεν ισχύει τίποτα και πρόκειται απλά για ανοργανωσιά και συγκυριακές καθυστερήσεις. Αλλά είπαμε Κυριακή κοντή γιορτή. Αύριο πρωί καβαλάω Αουντιά και τσουπ έξω απ' το μαγαζί του σύντεκνου. Μου το χει παιξει και λιγο βαρύ πεπόνι επειδή του τα χω κάνει μπαλόνια απ' το τηλέφωνο, θα τα ακούσει και από κοντά.

Πάντως δεν γίνεται να αλλάξει κάτι στην τιμή γιατί είναι ξοφλημένο εδώ και μια βδομάδα.
Άβαταρ μέλους
By Pitt
Deleted User 1 έγραψε:Πάντως δεν γίνεται να αλλάξει κάτι στην τιμή γιατί είναι ξοφλημένο εδώ και μια βδομάδα.

Μην είσαι τόσο σίγουρος. Εσύ καλώς το πλήρωσες, αυτός τιμολόγιο εξέδωσε; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#262657 Τιμολογιο θα εκδοσει κανονικα επι πιστωσει με την ημερομηνια της παραγγελιας. Το θεμα ειναι οτι εκει που θα τσεπωνε 500 ευρω μπορει να τσεπωσει 700 τωρα.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#262667 Αυτό που λες είναι πολύ σοβαρή περίπτωση, αν και νομίζω ότι το αμάξι έχει ταξινομηθεί. Θα το ψάξω όμως να δω αν έχει κάποιο πιθανό όφελος από το νέο τρόπο υπολογισμού των ΤΤ.

Το ερώτημα είναι το εξής: αν έχει ταξινομηθεί το αμάξι τότε παίρνει ακαριαία άδεια/πινακίδες ή αυτά όλα γίνονται ταυτόχρονα?
Άβαταρ μέλους
By Pitt
bibendum έγραψε:Τιμολογιο θα εκδοσει κανονικα επι πιστωσει με την ημερομηνια της παραγγελιας. Το θεμα ειναι οτι εκει που θα τσεπωνε 500 ευρω μπορει να τσεπωσει 700 τωρα.

Εννοείς ότι το τιμολόγιο πώλησης θα εκδοθεί πρίν την έκδοση του τιμολογίου αποστολής;
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#262676 Συγγνωμη γιατι ειπα βλακεια. Μπερδευτηκα με τα κουτακια.

Λοιπον εγω παρηγγειλα 29/9 και το γραφει το τιμολογιο.

Το τιμολογιο εχει ημερομηνια 10/12 στο οποιο γραφει ξεχωριστα ποσο ειναι το τελος ταξινομησης.
Ημερομηνια αδειας ειναι 16/12.

Βλεποντας αυτα νομιζω οτι ειναι χλωμο να σου παιξει ποστια απλα ειδα βιαστικα το τιμολογιο και νομιζα οτι η ημερομηνια του ηταν η ημερομηνια παραγγελιας αλλα εκανα λαθος.
Άβαταρ μέλους
By GTS
bibendum έγραψε:Συγγνωμη γιατι ειπα βλακεια. Μπερδευτηκα με τα κουτακια.

Λοιπον εγω παρηγγειλα 29/9 και το γραφει το τιμολογιο.

Το τιμολογιο εχει ημερομηνια 10/12 στο οποιο γραφει ξεχωριστα ποσο ειναι το τελος ταξινομησης.
Ημερομηνια αδειας ειναι 16/12.

Βλεποντας αυτα νομιζω οτι ειναι χλωμο να σου παιξει ποστια απλα ειδα βιαστικα το τιμολογιο και νομιζα οτι η ημερομηνια του ηταν η ημερομηνια παραγγελιας αλλα εκανα λαθος.

Στην αδεια ποτε εχει ταξινομηση?

16 δεν παρελαβες;
Άβαταρ μέλους
By Pitt
bibendum έγραψε:Συγγνωμη γιατι ειπα βλακεια. Μπερδευτηκα με τα κουτακια.

Δεν πειράζει, κι εγώ λάθος έκανα. Αντί Δελτίου Αποστολής έγραψα Τιμολογίου Αποστολής. :lol:

Αυτό που εννοώ είναι ότι ο πωλητής δεν μπορεί να εκδώσει τιμολόγιο πώλησης πρίν από την έκδοση του δελτίου αποστολής. Για να εκδώσει το δελτίο αποστολής θα πρέπει είτε να παραδώσει το αυτοκίνητο στον πελάτη, είτε να αναφέρεται στο ΔΑ ότι το αυτοκίνητο παραμένει στις εγκαταστάσεις του πωλητή. Όταν παραδοθεί στον πελάτη θα συνοδεύεται με ΔΑ στο οποίο αναφέρονται τα παραπάνω.

Και καταλήγω στο ζητούμενο. Αν δεν εκδόθηκε τιμολόγιο και εκδοθεί τώρα, θα υπολογισθεί με αυξημένο ΦΠΑ. :rtfm:
Τελευταία επεξεργασία από Pitt και 01 Ιουν 2016, 21:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By GTS
bibendum έγραψε:Δεν ειδα την αδεια :(

Πανω στην αδεια λεει την μερα ταξινόμησης. Πρεπει να είναι μερικες μερες πριν την παραλαβη. Από εκεινη την μερα αρχιζει και η εγγυηση...
Άβαταρ μέλους
By belgarion
#262743 Πάντως είδα διαφήμιση Πεζω για τιμές με όφελος μεγαλύτερο της απόσυρσης, έναρξη πληρωμής των δόσεων σε έξι μήνες και 5 χρόνια εγγύηση

.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#263261 Και πριν το όφελος ήταν μεγαλύτερο της απόσυρσης. 1700€ στο 1.2Τ σε εξόφληση μετρητοίς όμως. Στις δόσεις παίρνεις τιμή καταλόγου άρα μία η άλλη.

Μετά από πολύ αγώνα πάντως, αντιπροσωπείες και υπουργεία που τον παίζουν, αύριο έρχεται το αμάξι Πειραιά. Πριν λίγο στείλαμε τα στοιχεία στον ασφαλιστή και το βράδυ μπαίνει το αμάξι στο καράβι. Τσάμπα γύρισα άρον άρον...λουκούμι ήταν στα Χανιά! :inlove:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Νίκος Παππάς έγραψε:Φιλος καλος στην Γερμανια αγορασε Peugeot 307 cc του 2006 διλιτρο βενζινα.
Ειναι ενθουσιασμενος με το αμαξι εκτος απο ενα πραγμα, το A/C απο την πλευρα του οδηγου βγαζει κρυο, απο την πλευρα του συνοδηγου ζεστο.
Το πηγε στον μηχανικο του εμπορα που το αγορασε και δεν γνωριζει τι και πως.
Μετα το πηγε σε Ελληνα μηχανικο που βρηκε, για να μπορει να συννενοηθει καλυτερα και του ζητησε 400€!
Το ειπε στον εμπορο ο οποιος ζητησε τα part numbers των ανταλλακτικων για να τσεκαρει το κοστος τους απο αλλου μιας και αυτος θα πληρωσει.( Μαλλον του φανηκε τσιμπημενη η τιμη).
Τοτε αρχισε ο μηχανικος τα, δεν εχω χρονο, που να ψαχνω :dizzy: θες και αποδειξη :dizzy: :dizzy:

Εκανα μια αναζητηση στο προβλημα και μου εβγαλε ενα θεμα στο Citroen club , οπου φταιει λεει τα γραναζια του κλαπετου και τα οποια σαν ανταλλακτικο εχουν 15€ !!!!!

Μετα απο αυτο του ειπα να το παει σε επισημο επισκευαστη Peugeot ωστε να μαθει ακριβως τι εχει και το κοστος ωστε να δουμε τι θα κανουμε στην Ελλαδα πια τον Ιουλιο που θα κατεβει.

Ειναι δυνατον να ζηταει ο μηχανικος 400€ για αυτο το προβλημα, αν ειναι μονο αυτο;

Το πηγε λοιπον ο φιλος στην Peugeot και του ειπαν 180€ για το κλαπετο.Του εδειξε οτι βρισκεται στο κατω μερος της κεντρικης κονσολας μπροστα απο τον λεβιε ( πιο ταμπλο ηθελε βγαλσιμο που ελεγε ο αλλος) και τωρα μενει να μιλησει με τον πωλητη για την επισκευη.
Υποτιθεται οτι το αυτοκινητο εχει 6 μηνες εγγυηση.

Εν τω μεταξυ δεν του δουλευει το navi και η πενταπλη σιντιερα. Ο τεχνικος της Peugeot του ειπε για την σιντιερα οτι θελει αλλαγη και οτι καλυτερα να βρει μεταχειρισμενη για τσουζει η καινουρια και για το navi οτι χρειαζεται το cd που συνοδευει το αυτοκινητο (δεν το εχει ο φιλος και ο εμπορας κανει τον κινεζο) το οποιο κανει 100€ αν δεν το βρει.
Φωτο του εσωτερικου,

Εικόνα

Του ειπα για την σιντιερα να μην ασχοληθει, αν τα παιξει η μονη μπορει να βαλει aftermarket.

Για το cd που συνοδευει το αυτοκινητο για τον προγραμματισμο του navi ξερουμε κατι; Μπορει να βρεθει εκτος Peugeot;
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#263376 Cd ας κοιτάξει να πάρει από eBay, όπλο κ κάποιο θα βρει...

Sent from space >