Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#262968 Το χω επιχειρησει προ πολλου. Ανηκει σε ιδιωτη το αμαξι και απλα του κανουν εξυπηρετηση και δεν δεχονται ανταλλαγη με 2λιτρο.

<+
Άβαταρ μέλους
By koubeast
#262970 Αν το δώσεις 22Κ στους ιδιώτες που βρηκες και στο μεταξύ μιλήσεις με αυτόν που δίνει την QV ; Δεν θα μείνεις πάνω από βδομάδα χωρίς αμάξι.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#262971 Το Audi ειναι Κρητη και ο ενας που το ζηταει πιο θερμα ειναι απο Θεσσαλονικη. Αει βρες ακρη. Θα το επιχειρησω ξανα σε κανα 20ημερο που το αμαξι θα γυρισει στη βαση του και εφοσον υπαρχει ακομα ενδιαφερον απο τους αγοραστες.

<+
Άβαταρ μέλους
By GTS
#262972 Καντο και 23 από την στιγμη που δεν καίγεσαι...
Άβαταρ μέλους
By NiTse
koubeast έγραψε:Αν το δώσεις 22Κ στους ιδιώτες που βρηκες και στο μεταξύ μιλήσεις με αυτόν που δίνει την QV ; Δεν θα μείνεις πάνω από βδομάδα χωρίς αμάξι.

Και εγώ αυτό εννοούσα. Δεν χάνεις τιποτα να ρώτησεις αυτον με την αλφα αν παίρνει λίγο παζάρι.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#263149 Παιρνει παζαρι αυτος ειναι συνεννοησιμος. Το θεμα ειναι οτι πρεπει να ειναι αθηνα το audi. Δε βγαινει αλλιως.

<+
Άβαταρ μέλους
By NiTse
#263153 Ε ναι στη βράση κολλάει το σίδερο.
Άβαταρ μέλους
By pik.
#263256 Πανεμορφο το νεο Α5 :s_wink :)
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#263258 Ουουου κουκλάρα. Έδωσαν όλη τους την έμπνευση οι "σχεδιαστές" πάλι.
Άβαταρ μέλους
By pik.
Deleted User 1 έγραψε:Ουουου κουκλάρα. Έδωσαν όλη τους την έμπνευση οι "σχεδιαστές" πάλι.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#264385 Δε καταλαβαίνω που το πάει ή Audi με το design.Με τον ανταγωνισμό να έχει βγάλει τη 4αρα που τα σπάει ,αλλά και τις c klas,e klas...πάει και μου βγάζει το βασικό της κορμό σαν να έχει κάνει f/l τα μοντέλα του 2007/2009.Και τα βγάζει και ασχημοτερα....

< >
Άβαταρ μέλους
By belgarion
kostis20 έγραψε:Δε καταλαβαίνω που το πάει ή Audi με το design.Με τον ανταγωνισμό να έχει βγάλει τη 4αρα που τα σπάει ,αλλά και τις c klas,e klas...πάει και μου βγάζει το βασικό της κορμό σαν να έχει κάνει f/l τα μοντέλα του 2007/2009.Και τα βγάζει και ασχημοτερα....

< >

Αν εννοείς την 4 coupe συμφωνώ, αν εννοείς την 4gt ή όπως αλλιώς την λένε διαφωνώ. Το δικό σου είναι πολύ πιο όμορφο

.