Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By MEGAS
#436214 σαν ζεστο ψωμακι θα πουλησει...!
Άβαταρ μέλους
By Zeus
#436222 Δηλαδή εμένα που δεν μου αρέσει τώρα;
Εντάξει να το δουμε κι απο κοντά, αλλα κάπως ατσούμπαλο μου φαίνεται.
Και μεσα ένα σωρό διαφορετικά γεωμετρικά σχήματα..μπλιαχ
Άβαταρ μέλους
By rocsta
#436224 Μπροστα λιγο μακρυμουρικο. Κατα τα αλλα μ αρεσει πολυ.

Sent >
Άβαταρ μέλους
By GTS
Scotch έγραψε:Μόνο αν φουσκώνει κανένας αερόσακος από εκεί. Διαφορετικά, πράγματι ξεκάρφωτο.

Δε με τρελαίνει πάντως. Συναγωνίζεται (σε ασχήμια) το Q2 της audi.

+1

υβριδιο μεταξυ Q2 & CH-R
Άβαταρ μέλους
By mirage
#436238 Zeus εχουμε εικονα πως πανε τα υβριδικα XC90 απο αξιοπιστια κλπ;

< >
Άβαταρ μέλους
By cosneo
Zeus έγραψε:Δηλαδή εμένα που δεν μου αρέσει τώρα;
Εντάξει να το δουμε κι απο κοντά, αλλα κάπως ατσούμπαλο μου φαίνεται.
Και μεσα ένα σωρό διαφορετικά γεωμετρικά σχήματα..μπλιαχ
+1

Έτσι διχρωμο εξω δεν ... Και μέσα δεν ...
Ίσως σε γκριζακι μονοχρωμο κάτι να λέει.
Ομως και ανταγωνισμό δεν έχει ωραιότερο, λίγο φτηνότερο από το γερμανικό τρίο να είναι και μάλλον θα επιβιώσει...
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#436243 Συμφωνω με το δεν μου αρεσει καποιων...
Άβαταρ μέλους
By Kon5
#436259 Μ'αρέσει πολύ. Πλέον έχει πολλά ωραία μοντέλα η εταιρεία.
Περιμένω να δω και όγκο χώρου αποσκευών. Όλο και δυσκολεύει η επιλογή οχήματος :lol:
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης

Δεν κακο... :hmmm: Φερνει λιγο σε μπιμπελο βαν-φορτηγακι. :lol:

Νομιζω οτι εχει καποιες ενδιαφερουσες γωνιες, ειδικα στην μουρη μπροστα (σαν να βγαινει το ανω μερος λιγο πιο μπροστα απο το κατω της μασκας) αλλα και πισω, που δεν φαινονται ευκολα απο φωτο και video.

Mεσα το βρισκω πολυ ιδιαιτερο, η κοκκινη μοκετα και ο κρυφος φωτισμος το κανουν...ΓΚαυλιαρικο. :twisted:

Το demo πρακτικοτητας θυμιζει λιγο Volvo απο τα ΙΚΕΑ :lol: , αλλα οκ αν οντως στην πραξη βολευουν.

Οι κινητηρες θα ειναι ολοι διλιτροι?
Άβαταρ μέλους
By Zeus
mirage έγραψε:Zeus εχουμε εικονα πως πανε τα υβριδικα XC90 απο αξιοπιστια κλπ;

< >

Το πρώτο ΜΥ ειχε αρκετά θέματα, software related. Στα 17/18 δεν υπάρχουν γνωστά προβλήματα.

Υπήρξε παύση παραγγελιών σε Τ8 XC60 στην Αμερική και στην Ευρώπη οι dealer δεν δίνουν ημερομηνία παραδοσης για κανενα Τ8, γιατι δεν προλάβαινουν την ζήτηση...η αρχική πρόβλεψη λέγεται πως ηταν 7% των συνολικών πωλήσεων (για το XC60) και οι παραγγελιες ξεπερνάνε το 15%
Άβαταρ μέλους
By Zeus
#436328 Θα υπάρξουν και εκδόσεις με τον 3κυλινδρο 1.5, και υβριδικά..
Στην επίσημη παρουσίαση εκτός της διευκρίνισης οτι η έμπνευση του σχεδιασμού ήρθε απο ρομπότ :s_crazy , ανακοίνωσαν και την υπηρεσία συνδρομής. Μάλιστα ανέφεραν οτι θα εχει στάνταρ τιμή σε ολη την Ευρώπη...εντάξει δεν ειμαστε Ευρώπη αλλα νομιζω εχει ενδιαφέρον αυτη η προσέγγιση για το μέλλον.

Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#436332 Δεν κακό. :hmmm: Σε σχέση με τα ψυγεία της Audi βέβαια είναι σα να το χει σχεδιάσει ο Μπερτονε!

2 ενστάσεις έχω. Η μία ότι αν του κόψεις 20εκ μούρη έχει προφίλ κάτι μεταξύ Ignis και Vitara. H άλλη είναι η ίδια που έχω με τα περισσότερα Volvo...καλά χρυσα, εξόχως αναβαθμισμένα αλλά μου δίνουν την αίσθηση ότι η περίοδος ενθουσιασμού μαζί τους θα είναι αντίστοιχη με αυτή ενός νέους smartphone...