Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By markvag
#472127 Καλορίζικη η Shaguar! :iconcool: :innocent: :lol: :lol:

:yahoo: :yahoo:
Άβαταρ μέλους
By mousatos

:shifty:
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147

:shifty: :shifty: :shifty: :shifty: :shifty: :shifty: :shifty: :shifty: :shifty: :shifty:

Τελικά νίκησε η Jaguar...

Καλορίζικη και tsiliκη.
:s_thumbsup
Άβαταρ μέλους
By pierce21

Δωράκι προς τον tsilis από τον Κλάρξον και ΣΙΑ.

Καλορίζικη η jaaaag.
Άβαταρ μέλους
By tsilis
#473492 :lol: :lol: :lol: :lol:

Σάς ευχαριριστώ πολύ όλους για τις ευχές. Ελπίζω να μην βάλω την παλάμη στο πρόσωπο αλά Clarkson :slap: .

Είναι παντελώς άλλος κόσμος από το Subaru μου και αυτό είναι καλό, γιατί οτιδήποτε θα έμοιαζε σε χαρακτήρα ήταν καταδικασμένο να χάσει...

Θα γράψω τα πώς και τα γιατί , μάλλον το ΣΚ, γιατί έχω περάσει μέρες - Κόλαση στη δουλειά τον τελευταίο μήνα...
Άβαταρ μέλους
By mirage
tsilis έγραψε:

Σάς ευχαριριστώ πολύ όλους για τις ευχές. Ελπίζω να μην βάλω την παλάμη στο πρόσωπο αλά Clarkson :slap: .

Είναι παντελώς άλλος κόσμος από το Subaru μου και αυτό είναι καλό, γιατί οτιδήποτε θα έμοιαζε σε χαρακτήρα ήταν καταδικασμένο να χάσει...

Θα γράψω τα πώς και τα γιατί , μάλλον το ΣΚ, γιατί έχω περάσει μέρες - Κόλαση στη δουλειά τον τελευταίο μήνα...
Δεν χρειάζεται η τελευταία παραγραφος τα λεει ολα....
Προχτες σκεφτομουν να παω να δω ενα S2000.... YOLO

< >
Άβαταρ μέλους
By drdino
#473499 Και τι σε κράτησε; Η οργή του κορσαίρ αποκλείεται να ήταν, γιατί αποτελεί λόγο για να το πάρεις από μόνη της.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#473500 Ρε τι πάθαμε με το YOLO... κι εγώ σκεφτόμουν να στείλω τον άνθρωπό μου :shifty: να δει αυτό :s_hang .
Άβαταρ μέλους
By mirage
drdino έγραψε:Και τι σε κράτησε; Η οργή του κορσαίρ αποκλείεται να ήταν, γιατί αποτελεί λόγο για να το πάρεις από μόνη της.
Δεν του το ειπα. Αυτο ηταν το λαθος μου. Τωρα παει μου πέρασε.

< >
Άβαταρ μέλους
By Zeus
#473539 Καλοταξιδος!!! Μιλαμε για πληρη αλλαγη φιλοσοφιας :yahoo:
Να το χαρεις κι αυτο..
Άβαταρ μέλους
By belgarion
#473540 Καλορίζικο και καλοτάξιδο να είναι

< >
Άβαταρ μέλους
By cosneo
#475101 Πανέμορφη οικογένεια! Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By tsilis
#476541 Σάς ευχαριστώ και πάλι, καθυστερημένα δυστυχώς, για τις ευχές ! :)

Ας περιγράψω το πως προέκυψε.. ( ο Μιrage δεν έχει άδικο παραπάνω :iconcool: )

Τέλη Οκτωβρίου του ‘16 είχα γράψει τα παρακάτω , ζητώντας μια γνώμη για το αυτοκίνητο , περισσότερο ένα boost λεκτικό περίμενα ,προκειμένου να κάνω την κίνηση .

tsilis έγραψε:Παίδες , έχει κάποιος προσωπικη άποψη για x type 2.5?

Απο άποψη άνεσης ανάρτησης, κινητήρα κλπ, λέει τίποτε ;

Τα περί Μοντεο και τέτοια , τα ξέρω και ουδόλως με ενοχλούν .
Άλλωστε , πλαίσιαρα είχε το Φορντ

Αν πείτε μακριά , αιτιολογείστε! :rtfm: :lol:

Τα πράγματα στο Ίντερνετ ήταν εν πολλοίς απογοητευτικά , κυρίως για τα πρώτα χρόνια παραγωγής , αλλά υπήρχαν και φωνές που μιλούσαν για ένα πολύ υποεκτιμημένο αυτοκίνητο .
Ο σπόρος όμως είχε μπει στο κεφάλι μου και επειδή με ξέρω, αν δεν πάθω , δεν μαθαίνω εύκολα !
Το πρόβλημα ήταν ότι μού άρεσε πάρα πολύ , μέσα - έξω, ένα σημείο που σε πολλούς ήταν και το βασικό της πρόβλημα .Η πολλή ‘κλασσικίλα’. Εμένα μού άρεσε ,αυτό ήθελα .
Στα δυναμικά της χαρακτηριστικά φαινόταν αρκετά υποσχόμενη , τις Ε90 όσο και αν προσπάθησα δεν τις πολύ συμπάθησα , όποτε ταμάμ !!

Αμ δέ!
Είδα 4-5 που φαίνονταν ικανοποιητικές στις αγγελίες , ως επι το πλείστον ‘05-‘06 , αλλά από κοντά ήταν μέτριες έως απογοητευτικές .

Τέλος πάντων , το ξέχασα το θέμα , προέκυψε και το Forester , που ήταν αμαξάρα , αλλά το μικρόβιο δεν με άφησε , τις αγγελίες συνέχισα να τις κοιτώ ...

Τον Δεκέμβριο που μας πέρασε βγήκε σε αγγελία αυτή που αγόρασα . Ήταν ‘07 από τις τελευταίες πριν το fl , με αστεία δηλωμένα χλμ (23000), ωραίο χρωμα , χειροκίνητη και στην special edition που έψαχνα και δεν έβρισκα ( εξοπλιστικά έχει διάφορές).
Πίεσα πολύ τον εαυτό μου να μην πάω να τη δω, αλλά λίγο η πίεση από τη δουλειά , λίγο η |λογοκρισία| μου που δεν με αφήνει να ησυχάσω , πήγα !
Με το που βγήκε από το γκαράζ , ήξερα ότι θα την πάρω ή αν θες, έτσι και δεν έπαιρνα αυτή , δεν θα ξανασχολούμην με x-type.

Την ίδια περίοδο είχε βρεθεί εξαιρετικός αγοραστής για τον Σκούμπη , ο οποίος με παρακαλούσε να του τον δώσω , εκτιμώντας τη δουλειά που είχε γίνει σε καίρια σημεία , όποτε ήρθε και κούμπωσε η δουλειά

Και έτσι βρέθηκα από τον Νίντζα στην Κυρία με τας καμελίας! :) :)

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Θα ακολουθήσουν και οι οδηγικές εντυπώσεις σύντομα ...
Άβαταρ μέλους
By vagmag
#476546 Πολύ όμορφη !!! Καλοτάξιδη !
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#476547 καλοταξιδη Τσιλης!!