Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#262545 Ελα ρε οπως το πες και εχοντας πει οτι Τεταρτη το παιρνεις (μπορει να το εχασα οτι περασε μια βδομαδα απο την προηγουμενη Τεταρτη που ηταν αρχικα να παρεις) νομιζα οτι επαθε κατι. Γιατι Κρητη ομως; δεν ηταν να το παρεις απο Αθηνα;
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#262548 Στην Αθήνα θα γίνει παράδοση. Κρήτη πάω για αναψυχή αλλά αν ήξερα ότι θα γίνει έτσι θα το έπαιρνα εγώ να το φέρω με το καράβι.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#262551 Έχω αεροπορικά εισιτήρια και δεν ψήνομαι να πληρώνω ακυρώσεις τώρα.
Άβαταρ μέλους
By koubeast
#262553 Πάντως αν στο παίρνουν 22k το q5 η φάση είναι ή τώρα ή ποτέ. Αν θες να το ξεφορτωθείς είναι η κατάλληλη στιγμή και σίγουρα θα βρεις αντικαταστάτη που να σε ικανοποιεί. Αν δεν φύγει τώρα, όσο περνάει ο καιρός θα πέσεις κάτω από τα 20Κ πολύ γρήγορα κι εύκολα.
Άβαταρ μέλους
By drdino
#262554 +1, αν δεν σε καίει να γεράσετε μαζί του δώστο.
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#262556 Εχει πει οτι δεν θελει να μεινει χωρις αυτοκινητο δεδομενου οτι γονεις η στεφαν θα χρησιμοποιουν πεζω η q5.

παντως ειναι καλη ευκαιρια αν το δωσεις.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#262560 Δεν είναι έτσι ευκόλο. Αν είναι να το διώξω θα πρέπει να είναι συμφέρουσα η τράμπα από κάθε άποψη. Το ιδανικό και από οικονομοτεχνικής απόψεως και από petrolheadικής θα ήταν να βρεθεί μια καλή QV. Τέτοια μία υπάρχει όλη κι όλη στη χώρα και ανήκει σε ιδιώτη που προσπάθησα να την πάρω και δε γίνεται. Οπότε αναμένω...δεν μπορώ να κάνω αλλιώς...
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#262564 Πόσο θα σου κοστίσει να νοικιάσει ένα αμάξι για κανα μήνα? Απ την άλλη αν στοχεύεις αποκλειστικά σε ένα αμάξι δεν έχεις επιλογή εφόσον το χρειάζεσαι καθημερινά στις μετακινήσεις σου.
Καβατζώσου σε καμια γκόμενα μέχρι να βρεις αμάξι :rtfm:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#262572 Ήδη νοικίαζω αμάξι εδώ κι ένα 3μηνο λόγω του κλεμμένου. Δεν παίζει αυτό το σενάριο. Η τράμπα, αν γίνει, θα γίνει πάρε δώσε. Το τι ψάχνω είναι πολύ σχετικό. 2 αμάξια πάντως μου βγαίνουν εντός budget και τα γουστάρω.

1) Alfa QV = το ιδανικό βάσει έρωτα με τη μάρκα, τον κυβισμό, τις επιδόσεις
62) Cooper S 192hp = αν και 2λτ πιο φθηνό overall από το Audi , θέλει κάνα 5χίλιαρο διαφορά από μέρους μου
Άβαταρ μέλους
By rocsta
bibendum έγραψε:Τι αυξησεις τελικα πηρανε τα καινουρια;

Δεν έχουν βγει ακόμα τιμές για τα καινούργια.

Deleted User 1 έγραψε:Το αμάξι είναι από την Τετάρτη έτοιμο ξοφλημένο και περιμένει στα Χανιά και τα ζώα στην Πεζώ δεν έχουν αξιωθεί να βγάλουν άδεια/πινακίδες. Ήταν για σήμερα πρωί, με τα χίλια ζόρια έγινε Παρασκευή πρωί και σήμερα έγινε "από βδομάδα". Αλλά δεν τους χάλασε που το βράδυ κατεβαίνω Κρήτη. Θα γίνει γιορτούλα αύριο στο Μυλωνάκη.

Γινόταν χαμός από ταξινομήσεις για να προλάβουν το τέλος της απόσυρσης. Μην τους κράζεις, το τωρινό προσωπικό είναι για να κάνει το 1/5 της δουλειάς που έπεσε αυτό τον μήνα.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#262672 Κι εμένα έτσι μου λένε και θέλω πραγματικά να τους πιστέψω αλλα είπαμε...η Δευτέρα έγινε Τετάρτη, η Τετάρτη έγινε Παρασκευή και σήμερα πήγαμε στο "από βδομάδα".
Άβαταρ μέλους
By kostis20
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#262900 Κωστη το Audi εχει καψει περιπου 400μλ τελικα μετα απο 3.500χλμ. Νομιζω καλα ειμαστε με δεδομενο οτι ηταν αναμενομενη μια αυξημενη καταναλωση μεχρι να κατσουν τα νεα σωθικα. Αν σταθεροποιηθει στο λιτρο ανα 10.000χλμ θα ειμαι ευτυχης.

<+
Άβαταρ μέλους
By NiTse
Deleted User 1 έγραψε:Δεν είναι έτσι ευκόλο. Αν είναι να το διώξω θα πρέπει να είναι συμφέρουσα η τράμπα από κάθε άποψη. Το ιδανικό και από οικονομοτεχνικής απόψεως και από petrolheadικής θα ήταν να βρεθεί μια καλή QV. Τέτοια μία υπάρχει όλη κι όλη στη χώρα και ανήκει σε ιδιώτη που προσπάθησα να την πάρω και δε γίνεται. Οπότε αναμένω...δεν μπορώ να κάνω αλλιώς...

Από εκεί δεν θα πάρετε το Peugeot; http://www.car.gr/classifieds/cars/view/5906259/