Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#428376 Είδα το καινούριο XC60 σε ένα mall σήμερα. Νομίζω όπως και το παλιό, είναι αρκετά μεγάλο σε μέγεθος. Νομίζω το μικρό θα ταιριάζει καλύτερα σε εμάς και λόγω μεγέθους.
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#428387 Όταν λες εμάς, εννοείς την οικογένεια HF? :innocent:
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#428391 golf, mall, οικογενεια...ποση αλλοιωση σε τοσο συντομο χρονικο διαστημα; ποση;
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#428397 Εννοώ στις ελληνικές συνθήκες. Πήγα κι εγώ για ψώνια, τελικά το μόνο που αγόρασα είναι κάλτσες!
Όχι, δεν σκέφτομαι ν' αγοράσω ούτε Volvo, ούτε SUV, ούτε αμάξι.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
bibendum έγραψε:golf, mall, οικογενεια...ποση αλλοιωση σε τοσο συντομο χρονικο διαστημα; ποση;

Η οκταβια στεισο πετρελαιο ερχετε σανjιδωμενη λαιμαι. :rtfm:
Του χρονου τον Σεπτεμβρη τονε εβλεπω μετα από συναντηση να τα στηνει με τον Νικος στην παραλιακη.Αν κανουμε τις συναντήσεις εκει και δεν τις κανουμε στο Αλσος Βεικου. :shifty:

@ΗΦ αυτό το πραμα που σε κάθε ποστ με μαουνες τα βρίσκεις συμπαθητικα, σε αλλα ποστ σου είναι γεματα ολο με :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: δεν παλευεται άλλο πλεον.Ευτυχως που υπαρχει και κανας Μανοσκυ να διαβαζουμε κανα ποστ της προκοπης από σενα.
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#428401 με octavia στεησιο του λεω και μπραβο...κανα kodiaq μην ειναι
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
bibendum έγραψε:με octavia στεησιο του λεω και μπραβο...κανα kodiaq μην ειναι

ηταφι με ΝΔ
ήταφι με Σύρριζα
:s_cry :s_cry
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
#436206 Περίμενα κάτι πιο ωραίο πίσω αλλά δεν πειράζει. Το αγοραζω.

< Note >
Άβαταρ μέλους
By Govus
#436207 Ωραίο το πλοιάριον, αλλά αυτή την "τάση" με το ανηφορικό "κόψιμο" της λαμαρίνας στο φινιστρίνι των πίσω θυρών, δεν την κατανοώ με τίποτα...
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#436208 Μόνο αν φουσκώνει κανένας αερόσακος από εκεί. Διαφορετικά, πράγματι ξεκάρφωτο.

Δε με τρελαίνει πάντως. Συναγωνίζεται (σε ασχήμια) το Q2 της audi.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#436209 Για αυτό που είναι, είναι όμορφο, δεν μπορώ να πω. :s_blush
Νομίζω το πιο ελκυστικό στην κατηγορία, σίγουρα πιο ωραίο από το Q3 κατ' εμέ.
Θα πιέσει και την τιμή του 3008 λογικά (το είδα στον δρόμο και πραγματικά είναι όμορφο και εντυπωσιακό, αλλά φυσικά δεν θα το αγόραζα ούτε αυτό... :s_tongue ).
Όσο για τα παράθυρα των πίσω πορτών, δεν νομίζω να έχουν τρελαθεί όλοι οι κατασκευαστές ξαφνικά, πρέπει να έχει να κάνει με τις επιδόσεις στα crash tests μάλλον...