iViNi-apps for BMW
https://play.google.com/store/apps/deta ... Full&hl=en
Δεν είναι φθηνό, αλλά μπορεί να κάνει coding σε κάποιες παραμέτρους του αυτοκινήτου χρησιμοποιώντας ένα απλό OBD2 Bluetooth dongle! Αρκεί να έχετε κάποιο μοντέλο μετά το 03/2007.
Με εύκολο τρόπο ενεργοποίησα το κλείσιμο των καθρεπτών από το κλειδί. Επίσης, με άλλα 10€ με in app αγορά, επιτρέπει τον προγραμματισμό της καινούριας μπαταρίας (υποχρεωτικό στις BMW με start-stop).
Γενικά, αν κάποιος δεν θέλει να μπλέξει με τα εξειδικευμένα προγράμματα και δεν λυπάται τα χρήματα, αξίζει να το αγοράσει, οι τύποι κάνουν πολύ καλή δουλειά και το δουλεύουν συνεχώς.
Έχει έκδοση και για iPhone όπως και για παλιότερα μοντέλα δουλεύει και με καλώδιο.
Δεν είναι απαραίτητο να το αγοράσετε από αυτούς, πάντως πουλάνε και καλώδια και adaptors.
gik έγραψε:τραγικη σε χωρους η νεα σειρα 1.......χειροτεροι απο της πρωτης γενιας που ειχα.εκατσα στην θεση του οδηγου εκλεισα την πορτα και εβαλα τα γελια δεν μπορουσα να ανοιξω τα χερια μου 2 ποντους
Δεν συμφωνώ, εγώ που ακόμη έχω την Ε81 στο test drive μου φάνηκε σαφώς πιο άνετη, ειδικά σε φάρδος (που δεν είχε και τόσο πρόβλημα), αλλά κυρίως σε χώρους στους πίσω.
Το facelift αν είχα λεφτά για να βάλω τον εξοπλισμό που έχω τώρα (+ κάτι ψιλολόγια ακόμη
), αυτόματο και με τον 1.6 βενζίνης, το χτύπαγα. Γιατί καλώς ή κακώς, σε αυτό το μέγεθος, με πίσω κίνηση δεν υπάρχει τίποτε άλλο.Σε μεγαλύτερα μεγέθη, έχει ανταγωνισμό (Mercedes, Lexus, Jaguar και Alfa Romeo σύντομα ), αλλά στα μικρομεσαία παίζει μπάλα μόνη της.
Το βασικό πρόβλημα είναι πως θα χρειαζόμουν σχεδόν 30Κ οπότε καληνύχτα ζωή, μένω με αυτό που έχω.
bibendum έγραψε:Χτες δουλεψε το configurator και επαιξα με τα ψιλολογια που λες. Tο 120i, με το urban style, ηλιοροφη και αυτοματο φτανει στα 35000. Οποτε καληνύχτα Μαργαριτα!
Γιατί 120i και όχι 116?
bibendum έγραψε:Χτες δουλεψε το configurator και επαιξα με τα ψιλολογια που λες. Tο 120i, με το urban style, ηλιοροφη και αυτοματο φτανει στα 35000. Οποτε καληνύχτα Μαργαριτα!
Μιλάς για Ελλάδα ή Γερμανία; Αν Ελλάδα, το 120i είναι αυτοκτονία, το 118i είναι το λογικό με τον 1.6 και τα 136 άτια (ατίθασα).
Anonymous Founder έγραψε:bibendum έγραψε:Χτες δουλεψε το configurator και επαιξα με τα ψιλολογια που λες. Tο 120i, με το urban style, ηλιοροφη και αυτοματο φτανει στα 35000. Οποτε καληνύχτα Μαργαριτα!
Μιλάς για Ελλάδα ή Γερμανία; Αν Ελλάδα, το 120i είναι αυτοκτονία, το 118i είναι το λογικό με τον 1.6 και τα 136 άτια (ατίθασα).
Νομιζω πως πλεον 116 ειναι το τρικυλινδρο με τους 109, 118 με τους 136 και 120 με τους 170 ιππους.
Fiat Panda 7,6l/100km
Νίκος Παππάς έγραψε:Anonymous Founder έγραψε:bibendum έγραψε:Χτες δουλεψε το configurator και επαιξα με τα ψιλολογια που λες. Tο 120i, με το urban style, ηλιοροφη και αυτοματο φτανει στα 35000. Οποτε καληνύχτα Μαργαριτα!
Νομιζω πως πλεον 116 ειναι το τρικυλινδρο με τους 109, 118 με τους 136 και 120 με τους 170 ιππους.
Όχι....
Αποκτήστε το BMW 116i με πλούσιο εξοπλισμό στην εκπληκτική τιμή των €22,500* με όφελος για εσάς €5,200 και μαζί το πακέτο υπηρεσιών BSI που σας παρέχει δωρεάν service για 10 χρόνια! / Enjoy the new BMW 116i at the spectacular price of €22,500
Ο εντυπωσιακός εξοπλισμός του BMW 116i περιλαμβάνει / The impressive equipment for the BMW 116i includes:
BMW Service Inclusive για να απολαμβάνετε το προγραμματισμένο service για 10 χρόνια ή μέχρι τη συμπλήρωση 100.000 χιλιομέτρων, χωρίς κανένα δικό σας κόστος** / BMW Service Inclusive so you can enjoy your scheduled service for 10 years or by the completion of 100,000 km, at no extra cost**
Αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων και κινητήρα Twin Scroll Turbo με 136bhp / Eight-speed Automatic transmission and Twin Scroll Turbo engine (136bhp)
Cruise Control
Bluetooth – υποδοχή USB / Bluetooth USB Port
Αισθητήρες παρκαρίσματος / Parking sensors
Αισθητήρας βροχής / Rain sensor
Μεταλλική μπογιά / Metallic paint
Ζάντες αλουμινίου / Alloy wheels
Κίνηση στους πίσω τροχούς με κατανομή βάρους 50% μπρος, 50% πίσω / Rear-wheel drive with perfect weight distribution between front and rear axle
)

Μόλις 37 χιλιαρικοπουλίνια (προ οποιασδήποτε έκπτωσης, που λογικά θα είναι της τάξης του 5ντοχίλιαρου και βάλε...).
Τα λέμε κοινώς, δεν έδωσα αυτά τα λεφτά το 2009 που τα έβγαζα και εύκολα, σήμερα δεν τα δίνεις για κανένα λόγο. Έχω κάτι στο μυαλό μου ώστε να αποκτήσω και αυτόματο κιβώτιο, και ανέσεις και χώρους, και να μην πληρώσω ένα σκασμό λεφτά.
dimik έγραψε:
Όχι....
Ναι !
BMW 116I τεραθυρη
Κινητήρας
Kύλινδροι/βαλβίδες 3/4
Kυβισμός σε cc 1,499
Διαδρομή/διάμετρος σε mm 94.6/82.0
Μέγ. ισχύς σε kW (hp) σε σ.α.λ. 80 (109)/4,500–6,000
Μέγ. ροπή σε Nm σε σ.α.λ. 180/1,250
Σχέση συμπίεσης : 1 11.0
http://www.bmw.gr/gr/el/newvehicles/1se ... index.html