dimviii έγραψε:δισκατο γιατι δεν φορανε στα μχ5?
Οι hardcorάτοι πετάνε κάτι 1.5/2 way. Σταθερή αξία τα τόρσεν, μια χαρά και τα φούτζι.
dimviii έγραψε:δισκατο γιατι δεν φορανε στα μχ5?

Και επιπλέον, είναι αρκετά πρακτικό, χωράει 4 ενήλικες και έχει μεγάλο χώρο αποσκευών.
Και παρόλο που είχε μόνο 90 άλογα το μοτέρ, πήγαινε μια χαρά και άρπαζε αμέσως.
Έστω και το 1,6 και πάλι για μία καλή βόλτα...

224v έγραψε:Το εβαλα και στα κλασσικά, αλλά αυτό έχει και κινητήρα v6 1.8, !!!! Πολύ προχω... για την εποχή του.
.
xenos έγραψε::shifty:rocsta έγραψε:Κι ομως δεν βρισκω καθολου ευκολα torsen. Επισης εχουν και 100 ευρω διαφορα στην τιμη. Σε forum του εξωτερικου τα αντιπαθουν ιδιαιτερα τα fuji απ οτι διαβασα ως ιδιαιτερως ευθραυστα.
Sent >
Τορσεν μονο!!!

panos2171 έγραψε:Είναι που δεν έβρισκες....Ευχαριστω για την υποδειξη του Λευκαδιτη!
fot έγραψε:Ροκστα, να κανονίσουμε μάζωξη - παρουσίαση στην Θεσσαλονίκη της Άλφα και του Μάζντα; Θα φέρω και εγώ κάτι ιταλικό, Turbo και σχεδόν 1000 κιλά.
< >
blinkys έγραψε:fot έγραψε:Ροκστα, να κανονίσουμε μάζωξη - παρουσίαση στην Θεσσαλονίκη της Άλφα και του Μάζντα; Θα φέρω και εγώ κάτι ιταλικό, Turbo και σχεδόν 1000 κιλά.
< >
Κι επειδή ο ροκστα προφανως και δεν μπορει να οδηγήσει και τα 2 ταυτόχρονα, θα κάνω την καρδιά μου πέτρα και θα πάρω εγω το ένα από τα δυο![]()

Τίποτα δεν θα γίνει Νίκο. Η σφαγή έγινε σήμερα, κα[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]