Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By rocsta
#206166 Εικόνα1978 MB 450 SLC by Benno Reiss-Zimmermann, on Flickr
Και τάνα και κυρία :metalo:

ΕικόναXIVRCostaAzaharClassic0466 by Miguel_Angel., on Flickr
Mόνο τάνα

Οι οποίες 107 εκτός από συγκλονιστική ποιότητα με αντοχή στο χρόνο και όχι αστεία, πρέπει να ήταν και πολύ καλά αυτοκίνητα. Απ' ότι έχω διαβάσει φυσικά (έχει ένα ωραίο βιβλίο ο Setright, μαζί με τα 113), καθώς η πιο κοντινή μου επαφή είναι ο συμπέθερος με την sl350 που περνάει κάθε μέρα από το ίδιο σημείο την ίδια ώρα και προφανώς το χρησιμοποιεί σαν καθημερινό του.
Άβαταρ μέλους
By BEAMS
rocsta έγραψε:Και τάνα και κυρία :metalo:

Οι οποίες 107 .........και προφανώς το χρησιμοποιεί σαν καθημερινό του.

Ξύνεις πληγές, και ετοιμάσου για απάντηση από τον γνωστό ύποπτο :iconcool:
Αν έχει διάθεση βέβαια...
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#206186 Αυτά τα ωραία δεν πρέπει να μπαίνουν στο τοπικό των κλασσικών;
Άβαταρ μέλους
By D-Jet
#206250 Δεν πειράζει. Είμαστε αδελφά τόπικ... πως λες, Σαλονίκη-Μελβούρνη ή Σαγκάη-Πειραιάς αδελφές πόλεις; Κάτι τέτοιο.
Για την 107 τι να πω... είναι πανέμορφη και μου τη δίνει που δεν μπορώ να κατεβάσω τις φωτογραφίες να τις κρατήσω (αν και έχει την κλασσική καγκουριά με το μπροστινό σπόιλερ της 300ρας, που ποτέ δεν μπήκε στις slc αλλά τις κάνει να δείχνουν πολύ όμορφες).
Είναι τόσο όμορφη που με κάνει να ντρέπομαι για τη δική μου... :s_blush

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By rocsta
#206262 Δικια σου ηταν; Πολυ ομορφη!!

Ασχετο, αλλα γιατι η MB ειχε κολλησει στα τεραστια σε μεγεθος τιμονια;
Σιγουρα θα ειχε να κανει με το "βαρος" οκ, αλλα τοσο πολυ;

sent >, γι' αυτό ίσως δεν έχω βάλει τόνους
Τελευταία επεξεργασία από rocsta και 12 Ιαν 2016, 16:50, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
D-Jet έγραψε: Δεν πειράζει. Είμαστε αδελφά τόπικ... πως λες, Σαλονίκη-Μελβούρνη ή Σαγκάη-Πειραιάς αδελφές πόλεις; Κάτι τέτοιο.
Για την 107 τι να πω... είναι πανέμορφη και μου τη δίνει που δεν μπορώ να κατεβάσω τις φωτογραφίες να τις κρατήσω (αν και έχει την κλασσική καγκουριά με το μπροστινό σπόιλερ της 300ρας, που ποτέ δεν μπήκε στις slc αλλά τις κάνει να δείχνουν πολύ όμορφες).
Είναι τόσο όμορφη που με κάνει να ντρέπομαι για τη δική μου... :s_blush

Εικόνα

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Πανεμορφη, και σε αυτο το μπλε -που ομολογω οτι δεν το εχω για συνηθισμενο στο συγκεκριμενο αυτοκινητο- της παει παρα πολυ!
Άβαταρ μέλους
By dimik
#206273 χρώμα και σουλούπι πανέμορφα, ειδικά με το χρώμα έχω πάθει πλάκα, γιατί δεν τα βγάζουν πλεον σε τέτοια χρώματα ρε γμτ.

Φώτο απο μέσα δεν έχει? :oops:
Άβαταρ μέλους
By Κίκιζας Γρηγόρης
rocsta έγραψε:Δικια σου ηταν; Πολυ ομορφη!!

Ασχετο, αλλα γιατι η MB ειχε κολλησει στα τεραστια σε μεγεθος τιμονια;
Σιγουρα θα ειχε να κανει με το "βαρος" οκ, αλλα τοσο πολυ;

sent >, γι' αυτό ίσως δεν έχω βάλει τόνους

Ισως για να καταφερνει μια αυξημενη συγκριτικα μεανταγωνιστικα μοντελα, ανεση μετακινησης/μανουβρες (αυτο που λες για μειωμενο βαρος) μαζι με την αξιοπιστια(?) που προσεφερε η υλοποιηση με επανακυκλοφορουντα σφαιριδια, εναντι της κρεμαγιερας που χρησιμοποιουσαν αλλοι κατασκευαστες...?
Μηπως επισης αυτου του ειδους η τεχνολογικη λυση "απαιτει" μεγαλυτερη μυικη δυναμη σε σχεση με -μη υδραυλικη- κρεμαγιερα? :hmmm:

Εμενα παντως μου εχει μεινει απωθημενο η παρακατω:

Εικόνα
old school κλαρινογαμπρος... :inlove: :lol:

http://www.car.gr/classifieds/cars/photos/5593152/
Άβαταρ μέλους
By D-Jet
#206307 Να'στε καλά παιδιά, ευχαριστώ. Ναι, το δικό μου (εξακολουθεί να) είναι και πράγματι είναι όμορφο το χρώμα αυτό (όταν το έχεις γυαλίσει, βέβαια) αν και θα προτιμούσα κάποια από τις σεβεντοαποχρώσεις καλύτερα.
Δυστυχώς στις λεπτομέρειες θέλει πολλή δουλειά ακόμα (που κάποια στιγμή ελπίζω να αξιωθώ να κάνω, BEAMS :oops: ).
Τα μεγάλα τιμόνια έχουν να κάνουν με το ζητούμενο από αυτά τα αυτοκίνητα (τύπου GT) που είναι η άνεση στα μεγάλα ταξίδια. To βάρος δεν είναι πρόβλημα (μιας και τα περισσότερα έχουν μπόλικη υποβοήθηση) αλλά σίγουρα το να μη σε κουράζει από το πολύ μπλα μπλα για το δρόμο (όπως στις PeNW που δε βάζουν γλώσσα μέσα τους).

Μιας και τα βγάλαμε στη φόρα, μέσα είναι έτσι:
Εικόνα

ΚΓ, στη συγκεκριμένη οφείλει το φοριν.γρ τα περισσότερα κλικ για υπολογισμό τεκμηρίου, είμαι σίγουρος! :lol:
Άβαταρ μέλους
By belgarion
#206310 Κούκλα djet,ελπίζω να την φτιάξεις και να την χαίρεσαι με υγειά.

.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
D-Jet έγραψε:Εικόνα

D-Jet έγραψε:
Εικόνα

Τι λες τωρα !!!!!!:inlove: :inlove: :inlove: Κουκλα ειναι να την χαιρεσαι !!!!

Ποτε θα παμε βολτα ;;;;; :yahoo:
Άβαταρ μέλους
By BEAMS
D-Jet έγραψε:
Δυστυχώς στις λεπτομέρειες θέλει πολλή δουλειά ακόμα (που κάποια στιγμή ελπίζω να αξιωθώ να κάνω, BEAMS :oops: ).

Θα γίνει και αυτό όταν μπορέσεις. Και θα είμαι εκεί να σε βοηθήσω :)
Η 107 θα φτιαχτεί όπως πρέπει . + -