Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By mirage
#258098 Ανώτερο σε τι; Φιλτράρισμα; Nope

< Note 2 >
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
Giuseppe Busso έγραψε:http://www.bmc-air-filter-shop.com/010.320.010/Peugeot-208.htm

@Stef
Φυσικά και θα πάρεις. Δώσε και άλλα 15 ευρώ να πάρεις το καθαριστικό σετ και είσαι κομπλέ για μια ζωή. Σαφώς ανώτερο από τα πατσαβουρόχαρτα των κατασκευαστών (+πιο ελεύθερο). Απόσβερη σε 2-3 αλλαγές μαμά φίλτρων.
Δες κωδικό και διαστάσεις για τον κινητήρα σου και ψάξε ebay.

Ψώνισα τώρα από antallaktikaonline (καλά δεν θυμόμουν ότι από κει τα πήρες κι εσύ?) ένα Mann αέρος κι ένα Valeo καμπίνας για το Audi. Θα περιμένω να έρθει ο Πέζουρας να τον ακούσω πρώτα και θα δω τι θα κάνω. Το ατμοσφαιρικό πάντως το 82αρι έχει αρκετά ενδιαφέρον ήχο για την κατηγορία.
Άβαταρ μέλους
By xenos
mirage έγραψε:Ανώτερο σε τι; Φιλτράρισμα; Nope

< Note 2 >

Ελα ντε! Αμα του βαλεις κ ενα μαγνητακι πανω κραταει κ περισσοτερα.

<
Άβαταρ μέλους
By otso
#259451 αδελφια μιας και εμεις δεν εχουμε κινηση αν και ειναι καλυτερα τα δικα μας ηλεκτρονικα φανταζομαι ειναι τα ιδια, βαζω την ερωτηση μου και εδω .
citroen c4 G Picasso 1.6 diesel οχι το καινουργιο . καθομαι και περιμενω με ραδιοφωνο ανοιχτο . μετα απο 10 λεπτα μου το κλεινει για μα σωσει ενεργεια την μπαταρια , δεν θυμαμαι πως το λεει . δεν καθομαι στο αυτοκινητο με το ραδιοφωνο ανοιχτο αλλα αν μια φορα το χρονο μου το κανει μου κοβει το αιμα με την μπαταρια . μου το εχει κανει και περσι και προπερσι με την ιδια μπαταρια .
αν γνωριζετε , εχει κοφτη χρονικο; δηλ μετα απο 10 η 15 η 20 λ η μετραει την μπαταρια (νομιζω ετσι λεει το μανιουαλ) και αναλογως κοβει ; η μπαταρια παντως ειναι μια χαρα .
Άβαταρ μέλους
By drdino
#259484 Όσο πιο χαμηλά είναι η μπαταρία, τόσο πιο γρήγορα μπαίνει το battery saver/economy mode.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#259486 το ιδιο κανει και το kangoo .Γραφει battery safe mode
Aνοιγω διακοπτη,ξανακλεινω και λειτουργει ξανα το ραδιοφωνο.Μαλλον απλα χρονικο στο ρενω? Γιατι αποκλειεται με ενα ανοιγοκλεισιμο του διακοπτη να βρισκει την μπαταρια οκ.
Άβαταρ μέλους
By drdino
#259487 Μπορεί να κάνει reset τον μετρητή, ο οποίος λαμβάνει υπόψιν του την στάθμη της μπαταρίας. Ή μπορεί απλά να είναι χρονικός :lol:
Άβαταρ μέλους
By otso
#259501 ευχαριστω παιδια χρονικο ειναι , τα βρηκαμε ολα στο σιτροεν υποφορουμ
Άβαταρ μέλους
By Pitt
drdino έγραψε:Όσο πιο χαμηλά είναι η μπαταρία, τόσο πιο γρήγορα μπαίνει το battery saver/economy mode.

Αυτό!

Μάλλον δεν είναι ο χρόνος η μόνη παράμετρος για μετάβαση σε economy mode.
Επίσης αυτό δεν αφορά μόνο το ραδιόφωνο, αλλά και άλλες καταναλώσεις, όμως τα φώτα της καμπίνας, του πορτμπαγκάζ κλπ.
Άβαταρ μέλους
By otso
#259622 γραφω πιο πανω οτι το βρηκαμε εμεις , μπες και μια φορα στο ψιτροεν φορουμ εχει βαλει φωτο ο μπιλοπουλος σιγα μην μετρανε την μπαταρια αφου την μετραω και σκαει απο υγεια
Άβαταρ μέλους
By drdino
#259634 Είσαι σίγουρος πως αναφέρεται στο δικό σου αμάξι αυτό; :)
Άβαταρ μέλους
By Pitt
otso έγραψε:γραφω πιο πανω οτι το βρηκαμε εμεις , μπες και μια φορα στο ψιτροεν φορουμ

Γιατί να μπώ; Εκεί ούτε εσύ δεν μπαίνεις και ποστάρεις εδώ... :whistlink:

Δεν ξέρω αν αυτό γίνεται σε όλα τα PSA αλλά στο δικό μου ο χρόνος δεν είναι σταθερός.
Αν και το manual αναφέρει για μισή ώρα:

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΙΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Σύστημα που διαχειρίζεται τη χρονική διάρκεια χρήσης ορισμένων λειτουργιών ώστε να εξασφαλίζεται η επαρκής φόρτιση της μπαταρίας.
Αφού σβήσει ο κινητήρας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ακόμη, για συνολικό μέγιστο χρόνο τριάντα λεπτών, λειτουργίες όπως το σύστημα ήχου και τηλεματικής, τους υαλοκαθαριστήρες, τα φώτα μεσαίας σκάλας, τις πλαφονιέρες κλπ...

Ενεργοποίηση της λειτουργίας

Αφού περάσουν τα τριάντα αυτά λεπτά, εμφανίζεται στην οθόνη πολλαπλών ενδείξεων ένα μήνυμα ενεργοποίησης της λειτουργίας εξοικονόμησης ενέργειας και οι ενεργές λειτουργίες τίθενται σε κατάσταση αναμονής.

εν τούτοις ο χρόνος ήταν πάντα πολύ μικρότερος και ποτέ σταθερός, γεγονός που με οδηγεί στο συμπέρασμα ότι εξαρτάται ΚΑΙ από την κατάσταση της μπαταρίας. Όταν έβαλα την καινούρια μπαταρία ο χρόνος λειτουργίας αυξήθηκε, ποτέ όμως δεν έφτασε την μισή ώρα.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#259661 Υπάρχει κάποιο λογισμικό ή κάποια database για Peugeot που να έχει αναλυτικά τεχνικά χαρακτηριστικά των μοντέλων, κωδικούς ανταλλακτικών κτλ?
Άβαταρ μέλους
By drdino
#259707 public.servicebox.peugeot.com, κάνεις λογαριασμό, βάζεις το VIN σου και σου δείχνει χαρακτηριστικά του αμαξιού, μπορείς να ψάξεις ανταλλακτικά κλπ.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#259709 Ωραίος! Ο μλκ ο πωλητής μου χει δώσει μόνο το serial number και όχι όλο το vin για κάτι που έψαχνα στα ανταλλακτικά.