Ενότητα για τους κατασκευαστές γενικά
Άβαταρ μέλους
By JBT
#231514 Πλέον με τι κιβώτιο βγαίνουν τα κελεπουρια αυτά; μονοδισκο;
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#231626 Όχι dsg πάλι αλλά υποτίθεται βελτιωμένο με βαλβίδα για να μη κρατάνε πίεση και άλλο λάδι.
Παρόλα τα τις προάλλες έμαθα για καινούριο Α3 με 19000 χμ που χάλασε το πολύ δίσκο..
Τα συστήματα με ξηρούς συμπλεκτες είναι τα χειρότερα..
Άβαταρ μέλους
By JBT
#231745 Τα CVT τι λένε; Κι αυτά ζημιάρικα;
Άβαταρ μέλους
By markvag
JBT έγραψε:Τα CVT τι λένε; Κι αυτά ζημιάρικα;

Δεν βγάζει η vag cvt! :rtfm: :shifty: :svivhaha:
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#231855 Έβγαζε μέχρι πριν δύο μήνες. Δεν είχαν προβλήματα.
Γενικότερα τα cvt δεν έχουν καμία σχέση με τα dct τόσο στην αξιοπιστία όσο και στη λειτουργία....
Άβαταρ μέλους
By MONMAN
#234084 Αυτή η εταιρεία είναι πολύ μπροστά λέμε ...αμερικανάκια !

Πέντε μήνες μετά το σκάνδαλο Volkswagen η ΕΕ αυξάνει κατά 110% τα όρια εκπομπών ρύπων για ντιζελοκινητήρες!
http://www.topontiki.gr/article/163423/ ... M.facebook

Πάω το yaris για egr dpf delete και πρόγραμμα ,ευχαριστώ VW που φροντίζεις να είμαι και νόμιμος....μπα μ@@@κιες λέω θα το πουλήσω να πάρω golf tdi μη μπλέκω με μετατροπές!
Άβαταρ μέλους
By mirage
#234090 Δεν είναι μόνο αυτή αλλά όλες....

< Note 2 >
Άβαταρ μέλους
By Cosmonaut21
#234093 Είμαστε σίγουροι ότι ισχύει αυτό; ''Το Ποντίκι'' δεν το λες και αξιόπιστη πηγή.
Άβαταρ μέλους
By mirage
#234095 Η πραγματική είδηση mobile.lemonde.fr/planete/article/2016/02/04/gaz-polluants-le-parlement-europeen-enterine-un-assouplissement-des-tests-diesel_4859601_3244.html
Ουσιαστικά δίνει περισσότερο χρόνο προσαρμογής...

< Note 2 >
Άβαταρ μέλους
By edmond
#243376 επισκευάστηκε τελικά το dsg στο touran συναδέλφου.
τελικά ο μάστορας που τον είχε αναλάβει, δεν έβγαλε άκρη και έτσι απευθύνθηκε στην αντιπροσωπεία. (ο μάστορας)
τοποθετήθηκε καινούργιο κιβώτιο κομπλέ φυσικά με καινούργιο εγκέφαλο.
κόστος, 1700 ευρόπουλα...
"...ρε |λογοκρισία| είσαι σίγουρος ότι σου έβαλαν καινούργιο?" ρώτησα.
"...ναι, ναι ρε συ ήμουν μπροστά που το κατέβασαν από το ράφι μέσα στις ζελατίνες. το είχαν για άλλο πελάτη. κανονικά κοστίζει 2800."
δε ρώτησα περεταίρω. απλά μου ανέφερε ότι σαφώς βλέπει διαφορά στο άρπαγμα και πως δόθηκε εγγύηση 2 ετών.
Άβαταρ μέλους
By belgarion
#258723 Πέρασα σήμερα από μια εμπορική έκθεση που γίνεται στην πόλη και ο τοπικός αντιπρόσωπος vw-audi είχε όλη την γκάμα και ανάμεσα τους σε πρώτη παρουσίαση το νέο tiguan ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα.Επίσης μου έκανε εντύπωση πόσο φορτωμένο και πόσες ομοιότητες με το golf VI highline που είχα, ήταν το amarok Εικόναμιλάμε μόνο οι αεραγωγοι διαφέρουν, μέχρι και το ίδιο αλκανταρα στα καθίσματα

.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#258729 Το παρηγγειλε :shifty: ο κουμπαρος μου.
Και τώρα μου το λες ρε μλκ του είπα, τώρα που έφυγε το πόλο; Τουλάχιστον να ξηλωναμε τα μπιμπλικια, κουμπάκια, διακοπτακια, σκατακια κτλ. Ίδια θα είναι, γιατί να μην τα έχουμε τζάμπα.; :s_laughat